Povezane vesti
Da li je Nestorović upravo uhvatio Vučića i Vučevića u velikoj laži oko Kosova i Metohije?
Pravda 18.12.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" već neko vreme pokušava da dođe u posed zahteva KFOR-u za povratak naših vojnih i policijskih snaga na Kosovo i Metohiju koji je, prema medijskim navodima, upućen krajem 2022. godine… »
Mi – snaga naroda: Da li je Srbija tražila povratak vojske i policije na Kosovo?
Danas 18.12.2024
Poslanička grupa Mi-Snaga naroda zatražila je od državnih organa odgovor na pitanje da li je Srbija uputila zahtev Kforu da, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, odobri povratak njenih vojnih i policijskih snaga na Kosovo, i ako jeste –… »
Da li je Nestorović upravo uhvatio Vučića i Vučevića u velikoj laži oko Kosova i Metohije?
Pravda 18.12.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" već neko vreme pokušava da dođe u posed zahteva KFOR-u za povratak naših vojnih i policijskih snaga na Kosovo i Metohiju koji je, prema medijskim navodima, upućen krajem 2022. godine… »
Vesti dana »

NSZ objavila kada će biti isplaćene septembarske naknade za nezaposlene
Danas pre 35 minutajoš 30 povezanih

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 3 satajoš 62 povezane

Državni vrh uputio saučešća povodom smrti generala Pavkovića: Život posvetio služenju zemlji i vojsci
RTS pre 56 minutajoš 26 povezanih