Povezane vesti
Da li je Nestorović upravo uhvatio Vučića i Vučevića u velikoj laži oko Kosova i Metohije?
Pravda 18.12.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" već neko vreme pokušava da dođe u posed zahteva KFOR-u za povratak naših vojnih i policijskih snaga na Kosovo i Metohiju koji je, prema medijskim navodima, upućen krajem 2022. godine… »
Mi – snaga naroda: Da li je Srbija tražila povratak vojske i policije na Kosovo?
Danas 18.12.2024
Poslanička grupa Mi-Snaga naroda zatražila je od državnih organa odgovor na pitanje da li je Srbija uputila zahtev Kforu da, u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, odobri povratak njenih vojnih i policijskih snaga na Kosovo, i ako jeste –… »
Da li je Nestorović upravo uhvatio Vučića i Vučevića u velikoj laži oko Kosova i Metohije?
Pravda 18.12.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" već neko vreme pokušava da dođe u posed zahteva KFOR-u za povratak naših vojnih i policijskih snaga na Kosovo i Metohiju koji je, prema medijskim navodima, upućen krajem 2022. godine… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Novi magazin pre 32 minutajoš 35 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 33 povezane
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 3 satajoš 23 povezane
Mađarska donela važnu odluku za cenu goriva: Poznato kada počinju nove mere Viktora Orbana
Mondo pre 11 minutajoš 29 povezanih
Đoković posle nove pobede: Težak meč, ali drago mi je da sam iskoristio šanse i slavio
Večernje novosti pre 7 minutajoš 57 povezanih