Повезане вести

"Жао ми је...": Влаховић се после победе и гола обратио навијачима Јувентуса

"Жао ми је...": Влаховић се после победе и гола обратио навијачима Јувентуса

Вечерње новости 18.12.2024
Фудбалери Јувентуса савладали су Каљари у осмини финала Купа Италије резултатом 4:0. Један од голова постигао је и Душан Влаховић, а након меча Србин је говорио о односу са навијачима. Фото: Профимедиа Похвалио је навијање… »
Влаховић пружио руку помирења навијачима Јувентуса: Да заједно кренемо у нове победе

Влаховић пружио руку помирења навијачима Јувентуса: Да заједно кренемо у нове победе

Еуроневс 18.12.2024
Српски фудбалер Душан Влаховић истакао је да му је жао због сукоба са навијачима Јувенутса, па их је после тријумфа над Каљаријем (4:0) у Купу Италије, где је уједно био и стрелац, позвао да заједно крену у нове победе. После… »
Влаховић: "Жао ми је" ВИДЕО

Влаховић: "Жао ми је" ВИДЕО

Б92 18.12.2024
Српски нападач Душан Влаховић оставио је иза себе сукоб са навијачима и позвао их да заједно крену у нове победе. Меч са Каљаријем у оквиру Купа био је на неки начин и помирење Србина и ултраса клуба, који су са своје стране… »
Влаховићева порука, ултраси одговорили транспарентом који кружи мрежама!

Влаховићева порука, ултраси одговорили транспарентом који кружи мрежама!

Спортске.нет 18.12.2024
Српски нападач Душан Влаховић задовољан је након убедљиве победе над Каљаријем и пласманом у наредну рунду Купа Италије. Влаховић је постигао први погодак у победи резултатом 4:0, након чега је поручио да екипа мора да настави… »
Влаховић одговорио критичарима: Голом и поруком ујединио навијаче Јувентуса! (видео)

Влаховић одговорио критичарима: Голом и поруком ујединио навијаче Јувентуса! (видео)

Хот спорт 18.12.2024
Српски нападач бриљирао у победи над Каљаријем након што је претрпео смртоносне претње! После ремија Јувентуса са Венецијом (2:2), Душан Влаховић нашао се на удару навијача, који су му чак претили смрћу. Ипак, српски… »
Влаховић о навијачима: Жао ми је због изговорених речи

Влаховић о навијачима: Жао ми је због изговорених речи

Спорт клуб 18.12.2024
После варница које је имао са навијачима свог клуба током утакмице са Венецијом, Душан Влаховић је славио са Јувентусом у осмини финала Купа Италије над Каљаријем, после чега се ситуација смирила. Српски нападач је после… »
На извињење ултраса Јувентуса Влаховић одговорио голом (ВИДЕО)

На извињење ултраса Јувентуса Влаховић одговорио голом (ВИДЕО)

Данас 17.12.2024
Фудбалери Јувентуса су победили Каљари са 4:0 у мечу осмини финала Купа Италије и пласирали су се међу осам најбољих у овом такмичењу. Српски нападач Душан Влаховић је искористио додавање Јилдиза, и након окрета успео да… »

Вести дана »