Povezane vesti

Vlahović: "Žao mi je" VIDEO

Vlahović: "Žao mi je" VIDEO

B92 pre 3 sata
Srpski napadač Dušan Vlahović ostavio je iza sebe sukob sa navijačima i pozvao ih da zajedno krenu u nove pobede. Meč sa Kaljarijem u okviru Kupa bio je na neki način i pomirenje Srbina i ultrasa kluba, koji su sa svoje strane, još pre meča… »
Vlahovićeva poruka, ultrasi odgovorili transparentom koji kruži mrežama!

Vlahovićeva poruka, ultrasi odgovorili transparentom koji kruži mrežama!

Sportske.net pre 4 sati
Srpski napadač Dušan Vlahović zadovoljan je nakon ubedljive pobede nad Kaljarijem i plasmanom u narednu rundu Kupa Italije. Vlahović je postigao prvi pogodak u pobedi rezultatom 4:0, nakon čega je poručio da ekipa mora da nastavi ovako. "Srećni smo… »
Vlahović odgovorio kritičarima: Golom i porukom ujedinio navijače Juventusa! (video)

Vlahović odgovorio kritičarima: Golom i porukom ujedinio navijače Juventusa! (video)

Hot sport pre 4 sati
Srpski napadač briljirao u pobedi nad Kaljarijem nakon što je pretrpeo smrtonosne pretnje! Posle remija Juventusa sa Venecijom (2:2), Dušan Vlahović našao se na udaru navijača, koji su mu čak pretili smrću. Ipak, srpski reprezentativac odgovorio… »
Vlahović o navijačima: Žao mi je zbog izgovorenih reči

Vlahović o navijačima: Žao mi je zbog izgovorenih reči

Sport klub pre 4 sati
Posle varnica koje je imao sa navijačima svog kluba tokom utakmice sa Venecijom, Dušan Vlahović je slavio sa Juventusom u osmini finala Kupa Italije nad Kaljarijem, posle čega se situacija smirila. Srpski napadač je posle trijumfa istakao da mu je… »
Na izvinjenje ultrasa Juventusa Vlahović odgovorio golom (VIDEO)

Na izvinjenje ultrasa Juventusa Vlahović odgovorio golom (VIDEO)

Danas pre 14 sati
Fudbaleri Juventusa su pobedili Kaljari sa 4:0 u meču osmini finala Kupa Italije i plasirali su se među osam najboljih u ovom takmičenju. Srpski napadač Dušan Vlahović je iskoristio dodavanje Jildiza, i nakon okreta uspeo da savlada golmana… »

Vesti dana »