Povezane vesti
"Žao mi je...": Vlahović se posle pobede i gola obratio navijačima Juventusa
Večernje novosti 18.12.2024
Fudbaleri Juventusa savladali su Kaljari u osmini finala Kupa Italije rezultatom 4:0. Jedan od golova postigao je i Dušan Vlahović, a nakon meča Srbin je govorio o odnosu sa navijačima. Foto: Profimedia Pohvalio je navijanje strelac gola. - Srećni smo… »
Vlahović pružio ruku pomirenja navijačima Juventusa: Da zajedno krenemo u nove pobede
Euronews 18.12.2024
Srpski fudbaler Dušan Vlahović istakao je da mu je žao zbog sukoba sa navijačima Juvenutsa, pa ih je posle trijumfa nad Kaljarijem (4:0) u Kupu Italije, gde je ujedno bio i strelac, pozvao da zajedno krenu u nove pobede. Posle pomenutog meča, Vlahović se… »
Vlahović: "Žao mi je" VIDEO
B92 18.12.2024
Srpski napadač Dušan Vlahović ostavio je iza sebe sukob sa navijačima i pozvao ih da zajedno krenu u nove pobede. Meč sa Kaljarijem u okviru Kupa bio je na neki način i pomirenje Srbina i ultrasa kluba, koji su sa svoje strane, još pre meča, učinili da… »
Vlahovićeva poruka, ultrasi odgovorili transparentom koji kruži mrežama!
Sportske.net 18.12.2024
Srpski napadač Dušan Vlahović zadovoljan je nakon ubedljive pobede nad Kaljarijem i plasmanom u narednu rundu Kupa Italije. Vlahović je postigao prvi pogodak u pobedi rezultatom 4:0, nakon čega je poručio da ekipa mora da nastavi ovako. "Srećni smo zbog… »
Vlahović odgovorio kritičarima: Golom i porukom ujedinio navijače Juventusa! (video)
Hot sport 18.12.2024
Srpski napadač briljirao u pobedi nad Kaljarijem nakon što je pretrpeo smrtonosne pretnje! Posle remija Juventusa sa Venecijom (2:2), Dušan Vlahović našao se na udaru navijača, koji su mu čak pretili smrću. Ipak, srpski reprezentativac odgovorio je na… »
Vlahović o navijačima: Žao mi je zbog izgovorenih reči
Sport klub 18.12.2024
Posle varnica koje je imao sa navijačima svog kluba tokom utakmice sa Venecijom, Dušan Vlahović je slavio sa Juventusom u osmini finala Kupa Italije nad Kaljarijem, posle čega se situacija smirila. Srpski napadač je posle trijumfa istakao da mu je žao… »
Na izvinjenje ultrasa Juventusa Vlahović odgovorio golom (VIDEO)
Danas 17.12.2024
Fudbaleri Juventusa su pobedili Kaljari sa 4:0 u meču osmini finala Kupa Italije i plasirali su se među osam najboljih u ovom takmičenju. Srpski napadač Dušan Vlahović je iskoristio dodavanje Jildiza, i nakon okreta uspeo da savlada golmana Kaljarija za… »
Vesti dana »
"Šta treba da radimo sa susedima? Da gledamo dok nas Amerikanci gađaju sa njihovog tla?!" Iz Teherana kažu da neće prekid vatre! (video)
Kurir pre 18 minutajoš 61 povezana
Pre tačno godinu dana u Beogradu održan najveći studentski protest
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 14 povezanih
Uzalud Jovićeva dva gola: AEK napravio ozbiljan kiks i ugrozio borbu za titulu!
Hot sport pre 8 minutajoš 58 povezanih