Povezane vesti

Telo Ane Stanić u 49. godini izgleda bolje nego ikad: Ovo je njena tajna – ne veruje u kreme i tretmane (FOTO)

Telo Ane Stanić u 49. godini izgleda bolje nego ikad: Ovo je njena tajna – ne veruje u kreme i tretmane (FOTO)

Nova pre 4 sati
: Pevačica Ana Stanić ima 49 godina, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala. Na pitanje kako se bori protiv najvećeg ženskog neprijatelja, celulita, Ana je svojevremeno odgovorila: ‒ Volim da odem na masažu nogu, tada mislim da sam učinila… »
Ana Stanić ima 49 godina a ni gram celulita! Pevačica izgleda kao avion, a evo kako održava brutalnu liniju (foto)

Ana Stanić ima 49 godina a ni gram celulita! Pevačica izgleda kao avion, a evo kako održava brutalnu liniju (foto)

Kurir pre 4 sati
Pevačica Ana Stanić ima 49 godina, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala. Na pitanje kako se bori protiv najvećeg ženskog neprijatelja, celulita, Ana je svojevremeno odgovorila: ‒ Volim da odem na masažu nogu, tada mislim da sam učinila… »
Srpska pevačica ima 49 godina i nema ni gram celulita: Izgleda kao avion, a ovako održava brutalnu liniju: "Ne verujem u…

Srpska pevačica ima 49 godina i nema ni gram celulita: Izgleda kao avion, a ovako održava brutalnu liniju: "Ne verujem u…

Blic pre 8 sati
Peavčica Ana Stanić ima 49 godina, a mnogi kažu da nikad bolje nije izgledala. Na pitanje kako se bori protiv najvećeg ženskog neprijatelja, celulita, Ana je svojevremeno odgovorila: ‒ Volim da odem na masažu nogu, tada mislim da sam učinila… »

Vesti dana »