Povezane vesti
Zabrane iz senke: Kako je Meta ograničavala vesti na Palestinskim teritorijama
BBC News 18.12.2024
Palestinski mediji doživeli su nagli pad angažovanja publike posle oktobra 2023. godine. Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi… »
Radio 021 18.12.2024
Palestinski mediji doživeli su nagli pad angažovanja publike posle oktobra 2023. godine. BBC Omar el Kata je fotoreporter koji radi u severnom delu Gaze Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata… »
Danas 18.12.2024
Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi podataka sa Fejsbuka, otkrili smo da su redakcije na Palestinskim teritorijama – u Pojasu… »
Blic 18.12.2024
Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi podataka sa Fejsbuka, otkrili smo da su redakcije na Palestinskim teritorijama - u Pojasu… »
NIN 18.12.2024
Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi podataka sa Fejsbuka, otkrili smo da su redakcije na Palestinskim teritorijama - u Pojasu… »
Vesti dana »

Tužilaštvo: BiH izdalo nalog za privođenje Dodika Traže i Viškovića i Stevandića, evo šta im se stavlja na teret
Blic pre 26 minutajoš 14 povezanih

Lavrov: Ni pod kojim uslovima NATO mirovne snage ne mogu biti u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih

Evropski lideri pozdravili rezultate pregovora američke i ukrajinske delegacije
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih