Povezane vesti

Zabrane iz senke: Kako je Meta ograničavala vesti na Palestinskim teritorijama

BBC News pre 5 sati
Palestinski mediji doživeli su nagli pad angažovanja publike posle oktobra 2023. godine. Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi… »

Radio 021 pre 5 sati
Palestinski mediji doživeli su nagli pad angažovanja publike posle oktobra 2023. godine. BBC Omar el Kata je fotoreporter koji radi u severnom delu Gaze Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata… »

Danas pre 5 sati
Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi podataka sa Fejsbuka, otkrili smo da su redakcije na Palestinskim teritorijama – u Pojasu… »

Blic pre 5 sati
Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi podataka sa Fejsbuka, otkrili smo da su redakcije na Palestinskim teritorijama - u Pojasu… »

NIN pre 5 sati
Fejsbuk je drastično ograničio mogućnost palestinskih medija da stignu do publike tokom rata Izraela i Gaze, prema istraživanju BBC-ja. U sveobuhvatnoj analizi podataka sa Fejsbuka, otkrili smo da su redakcije na Palestinskim teritorijama - u Pojasu… »

Vesti dana »