Povezane vesti

Ovako je otkrivena doping mafija "Dover": Hrvat iz Srbije nabavljao tablete, umalo umro

Ovako je otkrivena doping mafija "Dover": Hrvat iz Srbije nabavljao tablete, umalo umro

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da vođa grupe, osumnjičene da je prodavala zabranjena doping sredstva, nije uhapšen jer je iz Zagreba pobegao u Emirate. "Mi smo u ovoj godini zaplenili tri tone takvih… »
Dačić: Vođa grupe osumnjičene za trgovinu doping sredstvima pobegao preko Zagreba u Emirate

Dačić: Vođa grupe osumnjičene za trgovinu doping sredstvima pobegao preko Zagreba u Emirate

Danas pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da vođa grupe, osumnjičene da je prodavala zabranjena doping sredstva, nije uhapšen jer je iz Zagreba pobegao u Emirate. „Mi smo u ovoj godini zaplenili tri tone takvih sredstava, u… »
Dačić o akciji hapšenja za steroide: Vođa umakao iz Zagreba u Emirate, ali je lanac presečen, prodavali po fantastičnim…

Dačić o akciji hapšenja za steroide: Vođa umakao iz Zagreba u Emirate, ali je lanac presečen, prodavali po fantastičnim…

Kurir pre 5 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da vođa grupe, osumnjičene da je prodavala zabranjena doping sredstva, nije uhapšen jer je iz Zagreba pobegao u Emirate. "Mi smo u ovoj godini zaplenili tri tone takvih sredstava, u… »

Vesti dana »