Povezane vesti
Ovako je otkrivena doping mafija "Dover": Hrvat iz Srbije nabavljao tablete, umalo umro
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da vođa grupe, osumnjičene da je prodavala zabranjena doping sredstva, nije uhapšen jer je iz Zagreba pobegao u Emirate. "Mi smo u ovoj godini zaplenili tri tone takvih… »
Dačić: Vođa grupe osumnjičene za trgovinu doping sredstvima pobegao preko Zagreba u Emirate
Danas pre 5 sati
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da vođa grupe, osumnjičene da je prodavala zabranjena doping sredstva, nije uhapšen jer je iz Zagreba pobegao u Emirate. „Mi smo u ovoj godini zaplenili tri tone takvih sredstava, u… »
Dačić o akciji hapšenja za steroide: Vođa umakao iz Zagreba u Emirate, ali je lanac presečen, prodavali po fantastičnim…
Kurir pre 5 sati
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da vođa grupe, osumnjičene da je prodavala zabranjena doping sredstva, nije uhapšen jer je iz Zagreba pobegao u Emirate. "Mi smo u ovoj godini zaplenili tri tone takvih sredstava, u… »
Vesti dana »
Prekinuta rasprava o izmenama zakona u Nišu gde je prisustvovala Slavica Đukić Dejanović pošto su studenti ušli u salu
Euronews pre 18 minutajoš 37 povezanih
Gradonačelnik najavio da će javni prevoz u Beogradu biti besplatan od 1. januara
Kamatica pre 1 satjoš 28 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 4 satijoš 6 povezanih