Povezane vesti

U nastavku suđenja pripadnicima tzv. vračarske grupe prikazane fotografije optuženih

U nastavku suđenja pripadnicima tzv. vračarske grupe prikazane fotografije optuženih

RTV 18.12.2024
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je u nastavku suđenja pripadnicima kriminalne grupe "vračarci" koji se optužnicama terete za tri teška ubistva i šest pokušaja teških ubistava prikazane fotografije i dokumentacija sa kriptovane… »
"Ovo je smejurija, nemam ja šta da odgovaram" Izneti Skaj dokazi na suđenju Džonijevom klanu, Vračarci besneli u sudu…

"Ovo je smejurija, nemam ja šta da odgovaram" Izneti Skaj dokazi na suđenju Džonijevom klanu, Vračarci besneli u sudu…

Kurir 18.12.2024
Nedeljko Todorović, jedan od optuženih pripadnika takozvanog "vračarskog klana", na čijem su čelu, prema optužnici, bili Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara i odbegli Radoje Zvicer, rekao je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu gde… »
"Ovo je smejurija, nema šta ja da odgovaram": Vračarci besneli tokom suđenja, objavljeni dokazi sa Skaja

"Ovo je smejurija, nema šta ja da odgovaram": Vračarci besneli tokom suđenja, objavljeni dokazi sa Skaja

Mondo 18.12.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu održano je suđenje pripadnicima kriminalne grupe na čijem čelu se, navodno, nalazi Nikola Vušović, poznatiji kao Džoni sa Vračara. Nedeljko Todorović, jedan od optuženih pripadnika takozvanog "vračarskog klana", na… »
„Skaj“ dokazi na suđenju „vračarcima“: Čije kodno ime je „Kratos“ i ko je njegov „brat do smrti“

„Skaj“ dokazi na suđenju „vračarcima“: Čije kodno ime je „Kratos“ i ko je njegov „brat do smrti“

N1 Info 18.12.2024
Izvođenjem "skaj" dokaza na osnovu kojih se identifikuju optuženi nastavljeno je suđenje pripadnicima kriminalne grupe "vračarci" optuženoj za tri teška ubistva i šest pokušaja teških ubistava. Najpre je prikazano više fotografija na kojima se… »
Otkriveni jezivi detalji na suđenju vračarcima: Fotografije i tajne poruke kao ključni dokazi

Otkriveni jezivi detalji na suđenju vračarcima: Fotografije i tajne poruke kao ključni dokazi

Blic 18.12.2024
U Specijalnom sudu u Beogradu su u nastavku suđenja pripadnicima kriminalne grupe "vračarci" koji se optužnicama terete za tri teška ubistva i šest pokušaja teških ubistava, prikazane fotografije i dokumentacija sa kriptovane aplikacije "Skaj" koje… »
"Vidiš da kamera ne valja" u nastavku suđenja pripadnicima tzv. vračarske grupe prikazane slike optuženih

"Vidiš da kamera ne valja" u nastavku suđenja pripadnicima tzv. vračarske grupe prikazane slike optuženih

Telegraf 18.12.2024
Preporučujemo. U Specijalnom sudu u Beogradu juče su u nastavku suđenja pripadnicima kriminalne grupe "vračarci" koji se optužnicama terete za tri teška ubistva i šest pokušaja teških ubistava, prikazane fotografije i dokumentacija sa kriptovane… »

Vesti dana »