Повезане вести
Рашфорд: Када одем биће то без замерки
Спортски журнал 18.12.2024
Фудбалер Јунајтеда изостављен из дербија протиб Манчестер ситија. Фудбалер Манчестер јунајтеда Маркус Рашфорд изјавио је да је спреман за нове изазове, преноси данас Би-Би-Си (ББЦ). - Ако знам да је ситуација лоша, нећу је… »
Аморим започиње чишћење јунајтеда: Један од најбољих играча напушта Манчестер!
Хот спорт 18.12.2024
Енглески нападач спреман за нове изазове након седам година у црвеном дресу! Маркус Рашфорд, дугогодишњи нападач Манчестер јунајтеда, најавио је свој одлазак из клуба. Он је у интервјуу за Хенрија Винтера изјавио да је спреман… »
Рашфорд: Кад одем неће бити негативних речи, нисам такав човек
Спорт клуб 18.12.2024
Након вести да је Манчестер јунајтед спреман да га прода, о наставку каријере говорио је и сам Маркус Рашфорд. Рашфорд није био у протоколу у дербију Манчестера, а нови менаџер Рубен Аморим потврдио је да је то била његова… »
Рашфорд најавио одлазак из Јунајтеда
Б92 18.12.2024
Енглески нападач Маркус Рашфорд најавио је одлазак из Манчестер јунајтеда пошто код актуелног менаџера Рубена Аморима није у првом плану. Њега није било у постави екипе за дерби са Ситијем, није био ни на клупи, отуда и питања… »
Рашфорд отворио душу и наговестио трансфер из Јунајтеда!
Спортске.нет 18.12.2024
Маркус Рашфорд је одлучио да отвори душу и осврне се на свој статус од доласка Рубена Аморима. Португалац је прецртао Рашфорда због његовог незалагања на тренинзима, а Енглез је на све гласине одговорио дипломатски. "Ја лично… »
Вести дана »
Трамп повлачи потез од кога Европа годинама стрепи: Све жешћи сукоб са немачким канцеларом
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана
Протест у Реснику због отмице опозиционог активисте коју су извели чланови СНС (видео)
Правда пре 1 сатјош 23 повезане
Србија пала за осам места на Индексу слободе медија, најлошија у региону
Савремена политика пре 10 сатијош 21 повезана
За првомајске празнике појачане контроле у Нишу: од почетка године 120 погинулих на путевима
Градски портал 018 пре 2 сатајош 31 повезана
Пењароја: Било је проблема да уклопимо практично потпуно нову екипу
РТС пре 53 минутајош 59 повезаних