Povezane vesti
Rašford: Kada odem biće to bez zamerki
Sportski žurnal pre 3 sata
Fudbaler Junajteda izostavljen iz derbija protib Mančester sitija. Fudbaler Mančester junajteda Markus Rašford izjavio je da je spreman za nove izazove, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC). - Ako znam da je situacija loša, neću je pogoršavati. Video sam… »
Amorim započinje čišćenje junajteda: Jedan od najboljih igrača napušta Mančester!
Hot sport pre 4 sati
Engleski napadač spreman za nove izazove nakon sedam godina u crvenom dresu! Markus Rašford, dugogodišnji napadač Mančester junajteda, najavio je svoj odlazak iz kluba. On je u intervjuu za Henrija Wintera izjavio da je spreman za nove izazove i da… »
Rašford: Kad odem neće biti negativnih reči, nisam takav čovek
Sport klub pre 4 sati
Nakon vesti da je Mančester junajted spreman da ga proda, o nastavku karijere govorio je i sam Markus Rašford. Rašford nije bio u protokolu u derbiju Mančestera, a novi menadžer Ruben Amorim potvrdio je da je to bila njegova odluka, ali i da se nada… »
Rašford najavio odlazak iz Junajteda
B92 pre 4 sati
Engleski napadač Markus Rašford najavio je odlazak iz Mančester junajteda pošto kod aktuelnog menadžera Rubena Amorima nije u prvom planu. Njega nije bilo u postavi ekipe za derbi sa Sitijem, nije bio ni na klupi, otuda i pitanja - kakva je njegova… »
Rašford otvorio dušu i nagovestio transfer iz Junajteda!
Sportske.net pre 5 sati
Markus Rašford je odlučio da otvori dušu i osvrne se na svoj status od dolaska Rubena Amorima. Portugalac je precrtao Rašforda zbog njegovog nezalaganja na treninzima, a Englez je na sve glasine odgovorio diplomatski. "Ja lično mislim da sam spreman… »
Vesti dana »
(Video, foto) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1.: Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 46 minutajoš 28 povezanih
Kinezi apelovali: Infrastruktura železnice zanemaruje opasnosti na staničnim objektima
Nedeljnik pre 6 satijoš 6 povezanih