Povezane vesti

"Ona je sad sa šrafovima u nogama" Željko Joksimović za Telegraf otkrio u kakvom je stanju Brena trenutno

"Ona je sad sa šrafovima u nogama" Željko Joksimović za Telegraf otkrio u kakvom je stanju Brena trenutno

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. Pop pevač Željko Joksimović sinoć je, u jednom elitnom hotelu u Beogradu, proslavio 20 godina postojanja njegove produkcijske kuće. Tim povodom, bio je vidno raspoložen da govori za medije, pa se osvrnuo na brojne aktuelnosti iz… »
Raskol u porodici Joksimović? Željko slavio do jutra sa prijateljima, a od rođenog brata ni traga ni glasa

Raskol u porodici Joksimović? Željko slavio do jutra sa prijateljima, a od rođenog brata ni traga ni glasa

Mondo pre 4 sati
Željko je okupio brojne prijatelje iz javnog života, ali porodice, osim supruge i ćerke, nije bilo. Poznati bračni par Jovana i Željko Joksimović proslavili su sinoć u Beogradu 20 godina produkcijske kuće "Minacord", a ovim povodom okupili su sam… »
"Mi smo šefovi!" Ćerka Željka Joksimovića bila glavna na proslavi, pevač pred svima otkrio divnu stvar o njoj

"Mi smo šefovi!" Ćerka Željka Joksimovića bila glavna na proslavi, pevač pred svima otkrio divnu stvar o njoj

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Pop pevač Željko Joksimović sinoć je organizovao veliku proslavu povodom 20 godina postojanja njegove produkcijske kuće, a sve se odigralo u jednom elitnom hotelu u Beogradu. Kod Željka su došli mnogi poznati, a blicevi aparata… »

Vesti dana »