Povezane vesti
“Ja sam izgleda čarobnjak, šarmantan sam…”: Šapić o istraživanju po kojem je 50 odsto građana Beograda nezadovoljno njegovim…
Danas 18.12.2024
Ja sam čarobnjak verovatno…, tri puta me je SNS kandidovao za gradonačelnika Beograda… Prvi put sam osvojio 38,2, drugi put 39 i nešto, a treći put 50 i nešto procenata… Pre toga sam kao kandidat Demokratske stranke imao 36 odsto… – komentarisao je… »
Šapićevim radom zadovoljno manje od 25 odsto Beograđana
Danas 18.12.2024
Svega 27,8 odsto građana Beograda ocenjuje vladavinu naprednjaka i socijalista glavnim gradom kao “sposobnu i efikasnu”, čak 40,1 procenat smatra da je “nesposobna i koruptivna”, a raspoloženje prema gradonačelniku Aleksandru Šapiću još je i gore od… »
Manje od 25 odsto Beograđana zadovoljno radom Aleksandra Šapića
N1 Info 18.12.2024
Manje od 28 odsto građana Beograda ocenjuje upravljenje naprednjaka i socijalista glavnim gradom kao “sposobnu i efikasnu”, 40,1 procenat smatra da je “nesposobna i koruptivna”, a manje od 25 odsto Beograđana zadovoljno je radom Aleksandra Šapića… »
Vesti dana »

Evo zašto su u Srbiji računi za struju za maj veći i do 10 puta: Ovo je glavni razlog, oglasio se EPS
Kurir pre 52 minutajoš 18 povezanih

Zapretio i veliki ajatolah iraka, može da mobiliše milione ljudi! Vrhovni verski vođa svih šiitskih muslimana: Ako ubijete Hamneija kreće opšti haos (foto)
Kurir pre 33 minutajoš 96 povezanih

Jeziva mapa: Jedna opasna pojava danas na istom nivou u Beogradu i u Africi, dobro pogledajte ovu listu i pazite kad izlazite napolje: Ovaj dan će biti najgori
Blic pre 14 minutajoš 30 povezanih

"Mašinski, sličan vozilu": Poslušajte kako je zvučao zvučni top u Beogradu 15. marta (video)
Pravda pre 5 satijoš 9 povezanih

Ovo je razlog što Tramp nije rekao "odmah napadnite Iran": Ako dobije potvrdu, nema povratka?
Telegraf pre 5 satijoš 15 povezanih