Povezane vesti
“Ja sam izgleda čarobnjak, šarmantan sam…”: Šapić o istraživanju po kojem je 50 odsto građana Beograda nezadovoljno…
Danas pre 4 sati
Ja sam čarobnjak verovatno…, tri puta me je SNS kandidovao za gradonačelnika Beograda… Prvi put sam osvojio 38,2, drugi put 39 i nešto, a treći put 50 i nešto procenata… Pre toga sam kao kandidat Demokratske stranke imao 36 odsto… –… »
Šapićevim radom zadovoljno manje od 25 odsto Beograđana
Danas pre 5 sati
Svega 27,8 odsto građana Beograda ocenjuje vladavinu naprednjaka i socijalista glavnim gradom kao “sposobnu i efikasnu”, čak 40,1 procenat smatra da je “nesposobna i koruptivna”, a raspoloženje prema gradonačelniku Aleksandru Šapiću još je… »
Manje od 25 odsto Beograđana zadovoljno radom Aleksandra Šapića
N1 Info pre 6 sati
Manje od 28 odsto građana Beograda ocenjuje upravljenje naprednjaka i socijalista glavnim gradom kao “sposobnu i efikasnu”, 40,1 procenat smatra da je “nesposobna i koruptivna”, a manje od 25 odsto Beograđana zadovoljno je radom Aleksandra… »
Vesti dana »
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 5 satijoš 6 povezanih
Zašto je baš Kirilov bio meta? Ubijen je u šokantnoj operaciji usred Moskve, a evo šta je sve govorio o Ukrajini i Americi
Nova pre 40 minutajoš 20 povezanih