Povezane vesti

“Ja sam izgleda čarobnjak, šarmantan sam…”: Šapić o istraživanju po kojem je 50 odsto građana Beograda nezadovoljno njegovim…

“Ja sam izgleda čarobnjak, šarmantan sam…”: Šapić o istraživanju po kojem je 50 odsto građana Beograda nezadovoljno njegovim…

Danas 18.12.2024
Ja sam čarobnjak verovatno…, tri puta me je SNS kandidovao za gradonačelnika Beograda… Prvi put sam osvojio 38,2, drugi put 39 i nešto, a treći put 50 i nešto procenata… Pre toga sam kao kandidat Demokratske stranke imao 36 odsto… – komentarisao je… »
Šapićevim radom zadovoljno manje od 25 odsto Beograđana

Šapićevim radom zadovoljno manje od 25 odsto Beograđana

Danas 18.12.2024
Svega 27,8 odsto građana Beograda ocenjuje vladavinu naprednjaka i socijalista glavnim gradom kao “sposobnu i efikasnu”, čak 40,1 procenat smatra da je “nesposobna i koruptivna”, a raspoloženje prema gradonačelniku Aleksandru Šapiću još je i gore od… »
Manje od 25 odsto Beograđana zadovoljno radom Aleksandra Šapića

Manje od 25 odsto Beograđana zadovoljno radom Aleksandra Šapića

N1 Info 18.12.2024
Manje od 28 odsto građana Beograda ocenjuje upravljenje naprednjaka i socijalista glavnim gradom kao “sposobnu i efikasnu”, 40,1 procenat smatra da je “nesposobna i koruptivna”, a manje od 25 odsto Beograđana zadovoljno je radom Aleksandra Šapića… »

Vesti dana »