Povezane vesti

Danilović: ''Za mene je ono Sarajevo bilo najlepše...''

Danilović: ''Za mene je ono Sarajevo bilo najlepše...''

Sportske.net 18.12.2024
Predrag Danilović je bio gost najnovijeg izdanja sve popularnijeg podkasta ''X&O's CHAT'' koji vodi poznati košarkaški komentator Edin Avdić. Tokom jednoipočasovnog razgovora dotakli su se brojnih tema, a Danilović se, pored ostalog, uz dosta… »
Danilović otkrio zašto je odbio desetine miliona: „Tu je bio početak mog kraja“ (VIDEO)

Danilović otkrio zašto je odbio desetine miliona: „Tu je bio početak mog kraja“ (VIDEO)

Danas 18.12.2024
Proslavljeni srpski košarkaš i bivši predsednik KSS-a Predrag Danilović je gostovao u podkastu „X&O’S“ kod Edina Avdića. Prisetio se povratka u Virtus i sasardnje sa Etereom Mesinom i objasnio zašto žali zbog toga. – Uvek sam gledao, trener… »
Bio sam k***a, to je bio početak kraja: Predrag Danilović surovo iskren o svojoj karijeri! (video)

Bio sam k***a, to je bio početak kraja: Predrag Danilović surovo iskren o svojoj karijeri! (video)

Hot sport 18.12.2024
Sjajni strelac se prisećao perioda iz igračkih dana! Proslavljeni košarkaš Partizana, kao i reprezentacije Srbije i Jugoslavije, Predrag Danilović, otvoreno je razgovoarao u podkastu „X&O’S“ kod Edina Avdića. Bivši predsednik KSS-a govorio je… »
"To je bio početak mog kraja!" Predrag Danilović otvorio dušu kao nikada pre

"To je bio početak mog kraja!" Predrag Danilović otvorio dušu kao nikada pre

Večernje novosti 18.12.2024
Predrag Danilović ostao je upamćen kao jedan od najboljih košarkaša u istoriji Evrope. Primarno, njegovu karijeru je obeležio crno-beli dres - što Partizanov, što Virtusov. Iako se nije preterano eksponirao poslednjih godina, gostovao je u podkastu… »
Danilović: "Igrači su k***e i ja sam bio"; "Nudili mi desetine miliona - tu je bio moj kraj" VIDEO

Danilović: "Igrači su k***e i ja sam bio"; "Nudili mi desetine miliona - tu je bio moj kraj" VIDEO

B92 18.12.2024
Predrag Danilović, proslavljeni srpski košarkaš i bivši predsednik KSS, prisetio se detalja iz svoje igračke karijere na koju se osvrnuo iz trenutne perspektive. Nekadašnjem asu Partizana, Virtusa, Majamija i Dalasa je trebalo dugo da shvati da će… »

Vesti dana »