Повезане вести
Даниловић: ''За мене је оно Сарајево било најлепше...''
Спортске.нет 18.12.2024
Предраг Даниловић је био гост најновијег издања све популарнијег подкаста ''КС&О'с ЦХАТ'' који води познати кошаркашки коментатор Един Авдић. Током једноипочасовног разговора дотакли су се бројних тема, а Даниловић се, поред… »
Даниловић открио зашто је одбио десетине милиона: „Ту је био почетак мог краја“ (ВИДЕО)
Данас 18.12.2024
Прослављени српски кошаркаш и бивши председник КСС-а Предраг Даниловић је гостовао у подкасту „КС&О’С“ код Едина Авдића. Присетио се повратка у Виртус и сасардње са Етереом Месином и објаснио зашто жали због тога. – Увек сам… »
Био сам к***а, то је био почетак краја: Предраг Даниловић сурово искрен о својој каријери! (видео)
Хот спорт 18.12.2024
Сјајни стрелац се присећао периода из играчких дана! Прослављени кошаркаш Партизана, као и репрезентације Србије и Југославије, Предраг Даниловић, отворено је разговоарао у подкасту „КС&О’С“ код Едина Авдића. Бивши председник… »
"То је био почетак мог краја!" Предраг Даниловић отворио душу као никада пре
Вечерње новости 18.12.2024
Предраг Даниловић остао је упамћен као један од најбољих кошаркаша у историји Европе. Примарно, његову каријеру је обележио црно-бели дрес - што Партизанов, што Виртусов. Иако се није претерано експонирао последњих година… »
Даниловић: "Играчи су к***е и ја сам био"; "Нудили ми десетине милиона - ту је био мој крај" ВИДЕО
Б92 18.12.2024
Предраг Даниловић, прослављени српски кошаркаш и бивши председник КСС, присетио се детаља из своје играчке каријере на коју се осврнуо из тренутне перспективе. Некадашњем асу Партизана, Виртуса, Мајамија и Даласа је требало… »
Вести дана »
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 5 минутајош 49 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 2 сатајош 39 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних