Повезане вести

Даниловић: ''За мене је оно Сарајево било најлепше...''

Даниловић: ''За мене је оно Сарајево било најлепше...''

Спортске.нет 18.12.2024
Предраг Даниловић је био гост најновијег издања све популарнијег подкаста ''КС&О'с ЦХАТ'' који води познати кошаркашки коментатор Един Авдић. Током једноипочасовног разговора дотакли су се бројних тема, а Даниловић се, поред… »
Даниловић открио зашто је одбио десетине милиона: „Ту је био почетак мог краја“ (ВИДЕО)

Даниловић открио зашто је одбио десетине милиона: „Ту је био почетак мог краја“ (ВИДЕО)

Данас 18.12.2024
Прослављени српски кошаркаш и бивши председник КСС-а Предраг Даниловић је гостовао у подкасту „КС&О’С“ код Едина Авдића. Присетио се повратка у Виртус и сасардње са Етереом Месином и објаснио зашто жали због тога. – Увек сам… »
Био сам к***а, то је био почетак краја: Предраг Даниловић сурово искрен о својој каријери! (видео)

Био сам к***а, то је био почетак краја: Предраг Даниловић сурово искрен о својој каријери! (видео)

Хот спорт 18.12.2024
Сјајни стрелац се присећао периода из играчких дана! Прослављени кошаркаш Партизана, као и репрезентације Србије и Југославије, Предраг Даниловић, отворено је разговоарао у подкасту „КС&О’С“ код Едина Авдића. Бивши председник… »
"То је био почетак мог краја!" Предраг Даниловић отворио душу као никада пре

"То је био почетак мог краја!" Предраг Даниловић отворио душу као никада пре

Вечерње новости 18.12.2024
Предраг Даниловић остао је упамћен као један од најбољих кошаркаша у историји Европе. Примарно, његову каријеру је обележио црно-бели дрес - што Партизанов, што Виртусов. Иако се није претерано експонирао последњих година… »
Даниловић: "Играчи су к***е и ја сам био"; "Нудили ми десетине милиона - ту је био мој крај" ВИДЕО

Даниловић: "Играчи су к***е и ја сам био"; "Нудили ми десетине милиона - ту је био мој крај" ВИДЕО

Б92 18.12.2024
Предраг Даниловић, прослављени српски кошаркаш и бивши председник КСС, присетио се детаља из своје играчке каријере на коју се осврнуо из тренутне перспективе. Некадашњем асу Партизана, Виртуса, Мајамија и Даласа је требало… »

Вести дана »