Повезане вести
“Вучић је учио, па је ипак завршио факултет касније од мене“: Професор Правног је причао о својим искуствима на студентским…
Цити магазине 18.12.2024
Многи “забринути” родитељи су се упитали како ће студнети надокнадити испите након блокаде, али професор Правног Миодраг Јовановић је свима лепо објаснио да не брину. Професор Правног факултета у Београду Миодраг Јовановић… »
ВИДЕО Проф. Јовановић на РТС-у: Због протеста сам пропуштао испите, а Вучић учио и касније завршио
Радио 021 18.12.2024
Професор Правног факултета у Београду Миодраг Јовановић гостовао је на РТС-у, а теме су биле студентске блокаде и протести. Јовановић је рекао како је то било кад је он протестовао. "Да ли ће надокнадити своје обавезе, ја ћу вам… »
Вести дана »

Масовни напад на Кијев, има погинулих и рањених; украјински дронови напали руску Мордовију
РТС пре 1 минутјош 17 повезаних

(Мапа) стиже најтоплији дан: После 25 у плусу, драстичан пад температуре и пуно кише! Детаљна прогноза за недељу екстрема
Блиц пре 2 сатајош 11 повезаних

Јак земљотрес погодио Грчку: Тресло се код познатог летовалишта, осетио се и у Турској!
Курир пре 6 минутајош 10 повезаних

Ноћ у Београду: 2 особе повређене у два удеса, помоћ лекара највише тражили астамтичари, онколошки и психијатријски пацијенти
Курир пре 31 минутајош 6 повезаних

ЦЛС: Градска предузећа дугују 19 милијарди динара, критична ситуација
Н1 Инфо пре 21 минутајош 1 повезана