Povezane vesti
Voja Brajović podržao gimnazijalce u Valjevu, recitovao im pesmu: Oni su svećice koje će rasterati mrak
N1 Info 18.12.2024
Bard našeg glumišta Vojislav Voja Brajović pružio je podršku omladini koja već dve nedelje protestuje širom Srbije, a posebno se obratio đacima gimnazije u Valjevu, koju je i sam pohađao. „Znate, ja sam se uvek ponosio što sam bio učenik valjevske… »
Voja Brajović podržao gimnazijalce u Valjevu: „Ponosan sam zbog ovoga što su uradili učenici i profesori“
Nova 18.12.2024
: Bard našeg glumišta Vojislav Voja Brajović pružio je podršku omladini koja već dve nedelje protestuje širom Srbije, a posebno se obratio đacima gimnazije u Valjevu, koju je i sam pohađao. „Znate, ja sam se uvek ponosio što sam bio učenik valjevske… »
Vesti dana »
Znate li kada je Voša poslednji put slavila na "Marakani", a kada je upisala "duplu pobedu" nad Crvenom zvezdom?!
Sportske.net pre 13 minutajoš 95 povezanih
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 43 minutajoš 34 povezane
"Obaraćemo ruske avione i dronove": Ovakvu pretnju Putin nije dobio od početka rata u Ukrajini
Mondo pre 2 satajoš 51 povezana
Vošin hladan tuš za Zvezdu, Njegoš utišao Marakanu i pogurao Partizan ka vrhu!
Sportske.net pre 2 satajoš 31 povezana
Noris: Titulu posvećujem roditeljima, dozvolili su mi da jurim ovaj san koji je postao stvarnost
RTS pre 4 satijoš 43 povezane