Povezane vesti
Voja Brajović podržao gimnazijalce u Valjevu, recitovao im pesmu: Oni su svećice koje će rasterati mrak
N1 Info 18.12.2024
Bard našeg glumišta Vojislav Voja Brajović pružio je podršku omladini koja već dve nedelje protestuje širom Srbije, a posebno se obratio đacima gimnazije u Valjevu, koju je i sam pohađao. „Znate, ja sam se uvek ponosio što sam bio učenik valjevske… »
Voja Brajović podržao gimnazijalce u Valjevu: „Ponosan sam zbog ovoga što su uradili učenici i profesori“
Nova 18.12.2024
: Bard našeg glumišta Vojislav Voja Brajović pružio je podršku omladini koja već dve nedelje protestuje širom Srbije, a posebno se obratio đacima gimnazije u Valjevu, koju je i sam pohađao. „Znate, ja sam se uvek ponosio što sam bio učenik valjevske… »
Vesti dana »
Tramp najavio blokadu Ormuskog moreuza posle neuspelih pregovora u Pakistanu: SAD neće pristati na ucenu
Euronews pre 2 satajoš 41 povezana
Uživo izbori u Mađarskoj! Kurir na licu mesta: Ovo je mesto na kome će se brojati glasovi - oboren istorijski rekord, uskoro zatvaranje birališta (foto)
Kurir pre 34 minutajoš 124 povezane
Siner pokorio Monte Karlo: Italijanski teniser preuzeo vrh ATP liste
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 58 povezanih
(Foto) Puste ulice Beograda: Srpska prestonica prazna na dan Vaskrsa, nigde nikog i na najprometnijim saobraćajnicama
Blic pre 1 satjoš 76 povezanih