Povezane vesti
Voja Brajović podržao gimnazijalce u Valjevu, recitovao im pesmu: Oni su svećice koje će rasterati mrak
N1 Info 18.12.2024
Bard našeg glumišta Vojislav Voja Brajović pružio je podršku omladini koja već dve nedelje protestuje širom Srbije, a posebno se obratio đacima gimnazije u Valjevu, koju je i sam pohađao. „Znate, ja sam se uvek ponosio što sam bio učenik valjevske… »
Voja Brajović podržao gimnazijalce u Valjevu: „Ponosan sam zbog ovoga što su uradili učenici i profesori“
Nova 18.12.2024
: Bard našeg glumišta Vojislav Voja Brajović pružio je podršku omladini koja već dve nedelje protestuje širom Srbije, a posebno se obratio đacima gimnazije u Valjevu, koju je i sam pohađao. „Znate, ja sam se uvek ponosio što sam bio učenik valjevske… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 26 povezanih
Prvi fer izbori na ulicama Srbije: Studenti za Danas otkrivaju kako je prošla akcija prikupljanja potpisa
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih
Ćacilend pretvoren u novogodišnji bazar: Šatore zamenili ukrasni objekti i jelke (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 22 povezane
Zaharova o napadu na rezidenciju Putina: Zelenski laže, kijevski režim će odgovarati za zločine
Sputnik pre 28 minutajoš 47 povezanih
Cvejić: „Vlast preko RTS-a i REM-a čuva kontrolu nad medijima do izbora“
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih