Povezane vesti

Skupi automobili, satovi, oružje i milioni evra u buradima: Nastavljeno suđenje pripadnicima "balkanskog kartela" za trgovinu…

Skupi automobili, satovi, oružje i milioni evra u buradima: Nastavljeno suđenje pripadnicima "balkanskog kartela" za trgovinu…

Blic pre 2 sata
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je prikazivanjem pisane dokumantacije nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe poznate u javnosti kao "balkanski kartel" koji se sumnjiče za međunarodnu trgovinu oko sedam tona kokaina. U… »
Rođak Zorana jakšića u belim burićima čuvao skoro 3 miliona evra: Ja sam auto-mehaničar, živim pošteno! U sudnici…

Rođak Zorana jakšića u belim burićima čuvao skoro 3 miliona evra: Ja sam auto-mehaničar, živim pošteno! U sudnici…

Kurir pre 3 sata
Suđenje pripadnicima takozvanog "balkanskog kartela" koje Javno tužilaštvo za organizovani kriminal tereti za šverc sedam tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu nastavljeno je danas pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu, i to iznošenjem… »
Na suđenju tzv. balkanskom kartelu prikazana dokumentacija o oduzetom novcu, oružju

Na suđenju tzv. balkanskom kartelu prikazana dokumentacija o oduzetom novcu, oružju

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je prikazivanjem pisane dokumantacije nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe poznate u javnosti kao "balkanski kartel" koji se sumnjiče za međunarodnu trgovinu oko sedam tona… »
„Balkanski kartel“ – luksuzni automobili, „Roleksi“, „Cartier“ nakit i skoro 3 miliona evra u buretu

„Balkanski kartel“ – luksuzni automobili, „Roleksi“, „Cartier“ nakit i skoro 3 miliona evra u buretu

N1 Info pre 5 sati
Izvođenjem brojnih pisanih dokaza nastavljeno je suđenje velikoj kriminalnoj grupi poznatijoj kao "balkanski kartel", čiji su pripadnici optuženi za šverc najmanje sedam tona kokaina. Ovaj proces počeo je zvanično na jučerašnjem ročištu, 17… »

Vesti dana »