Povezane vesti
Kaja Ostojić imala udes
Nova 18.12.2024
: Pevačica Kaja Ostojić imala je saobraćajnu nezgodu. Kaja Ostojić je gostovala sinoć u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom otkrila da je imala nezgodu pri dolasku u emisiju. Pevačica je oštetila svoj automobil jakim udarcem. – Ovo mi je drugo snimanje… »
Kaja Ostojić doživela udes na putu do Amidžića: Krenula na snimanje emisije, pa doživela nezgodu
Mondo 18.12.2024
Pevačica Kaja Ostojić imala je sinoć saobraćajnu nezgodu. Pevačica Kaja Ostojić gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrila da je imala nezgodu pri dolasku u emisiju. Pevačica je oštetila svoj automobil jakim udarcem. "Ovo mi je… »
Kaja Ostojić imala udes: Krenula na snimanje emisije i doživela nezgodu
Blic 18.12.2024
Pevačica Kaja Ostojić imala je saobraćajnu nezgodu. Naime, Kaja Ostojić je gostovala sinoć u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrila da je imala nezgodu pri dolasku u emisiju. Pevačica je oštetila svoj automobil jakim udarcem. - Ovo mi je drugo… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 5 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 7 satijoš 36 povezanih

Blagojević odredio startnih 11 za Hibernijan: Sek i Vukotić igraju od prvog minuta
Dnevnik pre 21 minutajoš 98 povezanih

Indija se uplašila trampovih carina: Nju Delhi obustavlja kupovinu ruske nafte
Kurir pre 1 satjoš 61 povezana