Povezane vesti
Kaja Ostojić imala udes
Nova 18.12.2024
: Pevačica Kaja Ostojić imala je saobraćajnu nezgodu. Kaja Ostojić je gostovala sinoć u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom otkrila da je imala nezgodu pri dolasku u emisiju. Pevačica je oštetila svoj automobil jakim udarcem. – Ovo mi je drugo snimanje… »
Kaja Ostojić doživela udes na putu do Amidžića: Krenula na snimanje emisije, pa doživela nezgodu
Mondo 18.12.2024
Pevačica Kaja Ostojić imala je sinoć saobraćajnu nezgodu. Pevačica Kaja Ostojić gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrila da je imala nezgodu pri dolasku u emisiju. Pevačica je oštetila svoj automobil jakim udarcem. "Ovo mi je… »
Kaja Ostojić imala udes: Krenula na snimanje emisije i doživela nezgodu
Blic 18.12.2024
Pevačica Kaja Ostojić imala je saobraćajnu nezgodu. Naime, Kaja Ostojić je gostovala sinoć u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom otkrila da je imala nezgodu pri dolasku u emisiju. Pevačica je oštetila svoj automobil jakim udarcem. - Ovo mi je drugo… »
Vesti dana »
Rusi pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u, čeka se odluka SAD-a
Luftika pre 1 satjoš 47 povezanih
Uhapšen vođa navijača Partizana u Nišu: Zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 3 satajoš 15 povezanih
Inflacija u evrozoni najniža u poslednjih godinu dana, usporila na 2,1% u oktobru
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih