Povezane vesti
Zeleniji Niš: JYSK doneo novu oazu prirode u opštinu Medijana
Južne vesti pre 1 sat
Opština Medijana u Nišu dobila je novo ozelenjeno mesto zahvaljujući društveno odgovornom projektu "JYSK za moj zeleni grad". U okviru ove akcije kompanije JYSK, posvećene očuvanju prirode i unapređenju kvaliteta života, park u naselju Medijana… »
Nedeljnik pre 3 sata
Opština Medijana u Nišu dobila je novo ozelenjeno mesto zahvaljujući društveno odgovornom projektu „JYSK za moj zeleni grad“. U okviru ove akcije kompanije JYSK, posvećene očuvanju prirode i unapređenju kvaliteta života, park u naselju… »
Gradski portal 018 pre 3 sata
Opština Medijana u Nišu dobila je novo ozelenjeno mesto zahvaljujući društveno odgovornom projektu „ JYSK za moj zeleni grad„. U okviru ove akcije kompanije JYSK, posvećene očuvanju prirode i unapređenju kvaliteta života, park u naselju… »
Glas juga pre 8 sati
U saradnji sa JKP Medijana Niš, obezbeđeno je i redovno zalivanje i održavanje gotovo 40 sadnica, čime je osigurana njihova dugovečnost i doprinos zdravijem i prijatnijem okruženju. Foto: Nikola Rudić U akciji su učestvovali zaposleni kompanije… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Dve beogradske gimnazije neće zaključivati ocene u znak podrške blokadama: Profesori spremni da ne idu na odmor zbog studenata
Nova pre 5 minutajoš 38 povezanih
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Pravda pre 6 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih