Повезане вести

Огласио се Хрват који би могао да добије медаљу српског рвача

Огласио се Хрват који би могао да добије медаљу српског рвача

Вести онлине 18.12.2024
Данас је одјекнула вест да је Србија остала без једне од медаља које је освојила на Олимпијским играма 2021. године у Токију. Зураб Датунашвили, српски рвач пореклом из Грузије, освојио је бронзану медаљу у Токију, а на путу до… »
Шабић: Ништа није коначно, чека се епилог

Шабић: Ништа није коначно, чека се епилог

Спортски журнал 18.12.2024
Суд за спотску арбитражу изрекао казну суспензије на пет година репрезентативцу Србије: Датунашвилију одузимају олимпијску медаљу. Дамир Шабић, председник Рвачког савеза Србије, рекао је за Б92.спорт да медаље још нису одузете… »
Хрвати вребају српску олимпијску медаљу у рвању, обећао им председник

Хрвати вребају српску олимпијску медаљу у рвању, обећао им председник

Политика 18.12.2024
Спортски или не али комшије Хрвати су се баш зарадовали када су сазнали да би српски рвач Зураб Датунашвили могао да због оптужби за допинг, остане без освојене олимпијске медаље. Имају и „дебеле разлоге”. Хрватски рвач Иван… »
Србији донео олимпијску медаљу, а сада се и она брише! Председник га тукао металном шипком, хапшен у домовини

Србији донео олимпијску медаљу, а сада се и она брише! Председник га тукао металном шипком, хапшен у домовини

Мондо 18.12.2024
Ко је Зураби Датунашвили, рвач који је због допинг-скандала остао без свих одличја од 2021. године. Укљујући и оно највредније, олимпијску брону. Грузијац са српским пасошем Зураб Датунашвили суспендован је на пет година из… »
ОКС за Б92.спорт о Датунашвилију: "Неодговорно је излазити у јавност са претпоставкама"

ОКС за Б92.спорт о Датунашвилију: "Неодговорно је излазити у јавност са претпоставкама"

Б92 18.12.2024
Олимпијски комитет Србије (ОКС) огласио се за Б92.спорт након информације да је некадашњи репрезентативац Србије у рвању Зураб Датунашивили, суспендован је на пет година због кршења антидопинг правила. Светска рвачка… »
После одузимања медаља Датунашвилију олимпијска бронза би могла да припадне Хрвату

После одузимања медаља Датунашвилију олимпијска бронза би могла да припадне Хрвату

Спортски журнал 18.12.2024
И пре него што је вест осванула у Србији, реаговао је председник суседа. Хрватски рвач Иван Хуклек (28) могао би накнадно да освоји бронзану олимпијску медаље из Токија, са Олимпијских игара 2021. године. У том мечу га је… »
Хрват који ће узети српску медаљу са ОИ је јасан: „Ја сам изгубио, надмудрио ме!“

Хрват који ће узети српску медаљу са ОИ је јасан: „Ја сам изгубио, надмудрио ме!“

Хот спорт 18.12.2024
„Кад си под неким супстанцама, имаш бољи опоравак, бољи фокус и издржљивост, али ја не могу рећи да сам то осетио у тој борби!“ Хрватски рвач Иван Хуклек осврнуо се на могућност да накнадно добије бронзану медаљу са… »
Лоше вести: Србији одузета медаља са Олимпијских игара, потврдио Суд за спортску арбитражу!

Лоше вести: Србији одузета медаља са Олимпијских игара, потврдио Суд за спортску арбитражу!

Хот спорт 18.12.2024
Потврђено. Суд за спортску арбитражу (ЦАС) донео је одлуку о петогодишњој суспензији рвача Зураба Датунашвилија због озбиљних кршења антидопинг правила, објавила је Светска рвачка федерација. Према званичном саопштењу, сви… »
Председник Рвачког савеза Србије за Б92.спорт: "Не знам одакле вест да су нам одузете медаље"

Председник Рвачког савеза Србије за Б92.спорт: "Не знам одакле вест да су нам одузете медаље"

Б92 18.12.2024
Председник Рвачког савеза Србије Дамир Шабић за Б92.спорт каже да у случају суспендованог рвача Зураба Датунашвилија још ништа није дефинитивно одлучено и да му нису одузете медаље. Грузин који је Србији донео успехе на великим… »
Браво, иване! Каква изјава хрватског Хулка након информације да ће Србији одузети медаљу са Олимпијских игара и доделити је…

Браво, иване! Каква изјава хрватског Хулка након информације да ће Србији одузети медаљу са Олимпијских игара и доделити је…

Вечерње новости 18.12.2024
НИЈЕ лако бити човек, а још теже врхунски спортиста. Иван Хуклек је и човек и спортиста. Хулк, како га Хрвати зову, нестварно је реаговао на вест да би могао да добије медаљу са Олимпијских игара коју је изгубио у борби са… »
Датунашвили суспендован на пет година, Србији одузета медаља са ОИ у Токију

Датунашвили суспендован на пет година, Србији одузета медаља са ОИ у Токију

Политика 18.12.2024
Светска рвачка федерација (УВВ) саопштила је да је Суд за спортску арбитражу (ЦАС) суспендовао Зураба Датунашвилија на пет година због кршења антидопинг правила, док су сви резултати, које је репрезентативац Србије постигао од… »
Датунашвили суспендован на 5 година, Србији одузета медаља са ОИ

Датунашвили суспендован на 5 година, Србији одузета медаља са ОИ

Телеграф 18.12.2024
Препоручујемо. Светска рвачка федерација (УВВ) саопштила је да је Суд за спортску арбитражу (ЦАС) суспендовао Зураба Датунашвилија на пет година због кршења антидопинг правила, док су сви резултати, које је репрезентативац… »
Детаљи пресуде против репрезентативца Србије ком одузимају медаљу: Крив за два „неопростива греха“

Детаљи пресуде против репрезентативца Србије ком одузимају медаљу: Крив за два „неопростива греха“

Нова 18.12.2024
: Зураб Датунашвили, српски рвач рођен у Грузији, суспендован је на пет година због кршења допинг правила, а Суд за спортску арбитражу (ЦАС) га је прогласио кривим због две грешке. Према наводима Међународне агенције за… »
Огласио се Хрват коме ће припасти "српска бронза": Наш рвач суспендован, а он не слави?

Огласио се Хрват коме ће припасти "српска бронза": Наш рвач суспендован, а он не слави?

Мондо 18.12.2024
Огласио се Иван Хуклек који је изгубио у борби за бронзану медаљу од Зураба Датунашвилија, док је сада утврђено да је представник Србије био допингован. Бивши репрезентативац Србије у рвању Зураб Датунашвили избачен је из… »

Вести дана »