Povezane vesti

Oglasio se Hrvat koji bi mogao da dobije medalju srpskog rvača

Oglasio se Hrvat koji bi mogao da dobije medalju srpskog rvača

Vesti online pre 1 sat
Danas je odjeknula vest da je Srbija ostala bez jedne od medalja koje je osvojila na Olimpijskim igrama 2021. godine u Tokiju. Zurabi Datunašvili, srpski rvač poreklom iz Gruzije, osvojio je bronzanu medalju u Tokiju, a na putu do finala pobedio je i… »
Srbiji doneo olimpijsku medalju, a sada se i ona briše! Predsednik ga tukao metalnom šipkom, hapšen u domovini

Srbiji doneo olimpijsku medalju, a sada se i ona briše! Predsednik ga tukao metalnom šipkom, hapšen u domovini

Mondo pre 1 sat
Ko je Zurabi Datunašvili, rvač koji je zbog doping-skandala ostao bez svih odličja od 2021. godine. Ukljujući i ono najvrednije, olimpijsku bronu. Gruzijac sa srpskim pasošem Zurab Datunašvili suspendovan je na pet godina iz sporta jer je prekršio… »
OKS za B92.sport o Datunašviliju: "Neodgovorno je izlaziti u javnost sa pretpostavkama"

OKS za B92.sport o Datunašviliju: "Neodgovorno je izlaziti u javnost sa pretpostavkama"

B92 pre 2 sata
Olimpijski komitet Srbije (OKS) oglasio se za B92.sport nakon informacije da je nekadašnji reprezentativac Srbije u rvanju Zurab Datunašivili, suspendovan je na pet godina zbog kršenja antidoping pravila. Svetska rvačka federacija je saopštila kako… »
Posle oduzimanja medalja Datunašviliju olimpijska bronza bi mogla da pripadne Hrvatu

Posle oduzimanja medalja Datunašviliju olimpijska bronza bi mogla da pripadne Hrvatu

Sportski žurnal pre 3 sata
I pre nego što je vest osvanula u Srbiji, reagovao je predsednik suseda. Hrvatski rvač Ivan Huklek (28) mogao bi naknadno da osvoji bronzanu olimpijsku medalje iz Tokija, sa Olimpijskih igara 2021. godine. U tom meču ga je pobedio Zurab Datunašvili… »
Loše vesti: Srbiji oduzeta medalja sa Olimpijskih igara, potvrdio Sud za sportsku arbitražu!

Loše vesti: Srbiji oduzeta medalja sa Olimpijskih igara, potvrdio Sud za sportsku arbitražu!

Hot sport pre 5 sati
Potvrđeno. Sud za sportsku arbitražu (CAS) doneo je odluku o petogodišnjoj suspenziji rvača Zuraba Datunašvilija zbog ozbiljnih kršenja antidoping pravila, objavila je Svetska rvačka federacija. Prema zvaničnom saopštenju, svi rezultati koje je… »
Hrvat koji će uzeti srpsku medalju sa OI je jasan: „Ja sam izgubio, nadmudrio me!“

Hrvat koji će uzeti srpsku medalju sa OI je jasan: „Ja sam izgubio, nadmudrio me!“

Hot sport pre 5 sati
„Kad si pod nekim supstancama, imaš bolji oporavak, bolji fokus i izdržljivost, ali ja ne mogu reći da sam to osetio u toj borbi!“ Hrvatski rvač Ivan Huklek osvrnuo se na mogućnost da naknadno dobije bronzanu medalju sa Olimpijskih igara u… »
Bravo, ivane! Kakva izjava hrvatskog Hulka nakon informacije da će Srbiji oduzeti medalju sa Olimpijskih igara i dodeliti je…

Bravo, ivane! Kakva izjava hrvatskog Hulka nakon informacije da će Srbiji oduzeti medalju sa Olimpijskih igara i dodeliti je…

Večernje novosti pre 4 sati
NIJE lako biti čovek, a još teže vrhunski sportista. Ivan Huklek je i čovek i sportista. Hulk, kako ga Hrvati zovu, nestvarno je reagovao na vest da bi mogao da dobije medalju sa Olimpijskih igara koju je izgubio u borbi sa Zurabom Datunašvilijem… »
Predsednik Rvačkog saveza Srbije za B92.sport: "Ne znam odakle vest da su nam oduzete medalje"

Predsednik Rvačkog saveza Srbije za B92.sport: "Ne znam odakle vest da su nam oduzete medalje"

B92 pre 5 sati
Predsednik Rvačkog saveza Srbije Damir Šabić za B92.sport kaže da u slučaju suspendovanog rvača Zuraba Datunašvilija još ništa nije definitivno odlučeno i da mu nisu oduzete medalje. Gruzin koji je Srbiji doneo uspehe na velikim takmičenjima… »
Datunašvili suspendovan na pet godina, Srbiji oduzeta medalja sa OI u Tokiju

Datunašvili suspendovan na pet godina, Srbiji oduzeta medalja sa OI u Tokiju

Politika pre 4 sati
Svetska rvačka federacija (UWW) saopštila je da je Sud za sportsku arbitražu (CAS) suspendovao Zuraba Datunašvilija na pet godina zbog kršenja antidoping pravila, dok su svi rezultati, koje je reprezentativac Srbije postigao od 27. maja 2021. do 11… »
Datunašvili suspendovan na 5 godina, Srbiji oduzeta medalja sa OI

Datunašvili suspendovan na 5 godina, Srbiji oduzeta medalja sa OI

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Svetska rvačka federacija (UWW) saopštila je da je Sud za sportsku arbitražu (CAS) suspendovao Zuraba Datunašvilija na pet godina zbog kršenja antidoping pravila, dok su svi rezultati, koje je reprezentativac Srbije postigao od 27… »
Detalji presude protiv reprezentativca Srbije kom oduzimaju medalju: Kriv za dva „neoprostiva greha“

Detalji presude protiv reprezentativca Srbije kom oduzimaju medalju: Kriv za dva „neoprostiva greha“

Nova pre 5 sati
: Zurab Datunašvili, srpski rvač rođen u Gruziji, suspendovan je na pet godina zbog kršenja doping pravila, a Sud za sportsku arbitražu (CAS) ga je proglasio krivim zbog dve greške. Prema navodima Međunarodne agencije za testiranje (ITA)… »
Oglasio se Hrvat kome će pripasti "srpska bronza": Naš rvač suspendovan, a on ne slavi?

Oglasio se Hrvat kome će pripasti "srpska bronza": Naš rvač suspendovan, a on ne slavi?

Mondo pre 5 sati
Oglasio se Ivan Huklek koji je izgubio u borbi za bronzanu medalju od Zuraba Datunašvilija, dok je sada utvrđeno da je predstavnik Srbije bio dopingovan. Bivši reprezentativac Srbije u rvanju Zurab Datunašvili izbačen je iz sporta na pet godina i… »

Vesti dana »