Povezane vesti
Adetokumbo: Mogao bih jednog dana da igram u nekom evropskom klubu
Sportski žurnal pre 1 sat
Janis se nada da će igrati za Grčku na EP 2025. Košarkaš Milvokija i reprezentativac Grčke Janis Adetokumbo izjavio je razmišlja da zaigra u Evropi pre nego što završi igračku karijeru, preneo je danas Basketnjuz. Milvoki je prošle noći osvojio… »
Adetokumbo razmišlja o Evropi: "Tamo bih bio efikasniji"
B92 pre 2 sata
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo bi voleo da pre nego što okonča karijeru zaigra u Evropi. Već 11 godina je član Milvoki Baksa sa kojima je osvojio titulu 2021. godine, ali ne isključuje povratak na Stari kontinent. "Posle kvalifikacija za… »
Da li je ovo šansa za zvezdu i Partizan? Janis Adetokumbo posle NBA karijere želi u evropsku košarku
Večernje novosti pre 3 sata
Košarkaš Milvokija i reprezentativac Grčke Janis Adetokumbo izjavio je da razmišlja da zaigra u Evropi pre nego što završi igračku karijeru, preneo je danas Basketnjuz. FOTO: Tanjug/AP Milvoki je prošle noći osvojio NBA kup, pošto je u finalu… »
Zvezda NBA lige želi da karijeru završi na Starom kontinentu: Ovde me tuku 82 utakmice godišnje, u Evropi bih bio efikasniji
Danas pre 4 sati
Najbolji košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo izjavio je da bi voleo da zaigra u nekom evropskom klubu pre završetka karijere. Grčki reprezentativac je posle osvajanja NBA kupa o svojim planovima govorio za grčki portal Sport24.gr. “Posle… »
Janis bi u Evropu pre penzije: Tamo bih bio efikasniji
Sport klub pre 5 sati
Zvezda Milvoki Baksa Janis Adetokumbo razmatra opciju igranja u Evropi pre odlaska u penziju. Grčki reprezentativac je posle osvajanja NBA kupa o svojim planovima govorio za Sport24.gr. “Posle kvalifikacija za Olimpijske igre sedeo sam sa Tanasisom i… »
Adetokumbo: "Zaista mislim da sam najkonzistentniji igrač u NBA"
B92 pre 19 sati
Lider Milvoki Baksa Janis Adetokumbo kaže da je očekivao veća priznanja za rad i rezultate koje postiže u najjačoj ligi sveta. Janis, dvostruki MVP NBA lige, pred Kup finale i duel sa Oklahomom u Las Vegasu, poručio je da i dalje ima visoko… »
Vesti dana »
Savet roditelja Jovine gimnazije ubedljivom većinom podržao đake u blokadi
Radio 021 pre 44 minutajoš 43 povezane
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 4 satijoš 29 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Pravda pre 9 satijoš 6 povezanih
Zašto je baš Kirilov bio meta? Ubijen je u šokantnoj operaciji usred Moskve, a evo šta je sve govorio o Ukrajini i Americi
Nova pre 3 satajoš 23 povezane