Povezane vesti

Adetokumbo: Mogao bih jednog dana da igram u nekom evropskom klubu

Adetokumbo: Mogao bih jednog dana da igram u nekom evropskom klubu

Sportski žurnal 18.12.2024
Janis se nada da će igrati za Grčku na EP 2025. Košarkaš Milvokija i reprezentativac Grčke Janis Adetokumbo izjavio je razmišlja da zaigra u Evropi pre nego što završi igračku karijeru, preneo je danas Basketnjuz. Milvoki je prošle noći osvojio NBA kup… »
Adetokumbo razmišlja o Evropi: "Tamo bih bio efikasniji"

Adetokumbo razmišlja o Evropi: "Tamo bih bio efikasniji"

B92 18.12.2024
Grčki košarkaš Janis Adetokumbo bi voleo da pre nego što okonča karijeru zaigra u Evropi. Već 11 godina je član Milvoki Baksa sa kojima je osvojio titulu 2021. godine, ali ne isključuje povratak na Stari kontinent. "Posle kvalifikacija za Olimpijske igre… »
Da li je ovo šansa za zvezdu i Partizan? Janis Adetokumbo posle NBA karijere želi u evropsku košarku

Da li je ovo šansa za zvezdu i Partizan? Janis Adetokumbo posle NBA karijere želi u evropsku košarku

Večernje novosti 18.12.2024
Košarkaš Milvokija i reprezentativac Grčke Janis Adetokumbo izjavio je da razmišlja da zaigra u Evropi pre nego što završi igračku karijeru, preneo je danas Basketnjuz. FOTO: Tanjug/AP Milvoki je prošle noći osvojio NBA kup, pošto je u finalu savladao… »
Zvezda NBA lige želi da karijeru završi na Starom kontinentu: Ovde me tuku 82 utakmice godišnje, u Evropi bih bio efikasniji

Zvezda NBA lige želi da karijeru završi na Starom kontinentu: Ovde me tuku 82 utakmice godišnje, u Evropi bih bio efikasniji

Danas 18.12.2024
Najbolji košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo izjavio je da bi voleo da zaigra u nekom evropskom klubu pre završetka karijere. Grčki reprezentativac je posle osvajanja NBA kupa o svojim planovima govorio za grčki portal Sport24.gr. “Posle… »
Janis bi u Evropu pre penzije: Tamo bih bio efikasniji

Janis bi u Evropu pre penzije: Tamo bih bio efikasniji

Sport klub 18.12.2024
Zvezda Milvoki Baksa Janis Adetokumbo razmatra opciju igranja u Evropi pre odlaska u penziju. Grčki reprezentativac je posle osvajanja NBA kupa o svojim planovima govorio za Sport24.gr. “Posle kvalifikacija za Olimpijske igre sedeo sam sa Tanasisom i… »
Adetokumbo: "Zaista mislim da sam najkonzistentniji igrač u NBA"

Adetokumbo: "Zaista mislim da sam najkonzistentniji igrač u NBA"

B92 18.12.2024
Lider Milvoki Baksa Janis Adetokumbo kaže da je očekivao veća priznanja za rad i rezultate koje postiže u najjačoj ligi sveta. Janis, dvostruki MVP NBA lige, pred Kup finale i duel sa Oklahomom u Las Vegasu, poručio je da i dalje ima visoko mišljenje o… »

Vesti dana »

Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

Tramp izjavio da je spreman da se vidi sa Putinom

N1 Info pre 54 minutajoš 19 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Šamcu

RTV pre 49 minutajoš 14 povezanih
Šelton osvojio titulu na turniru u Torontu

Šelton osvojio titulu na turniru u Torontu

Radio sto plus pre 44 minutajoš 16 povezanih