Povezane vesti

Studenti niškog univerziteta prekinuli javnu raspravu kojom je predsedavala ministarka prosvete (VIDEO)

Studenti niškog univerziteta prekinuli javnu raspravu kojom je predsedavala ministarka prosvete (VIDEO)

Insajder pre 15 minuta
Umesto o izmenama prosvetnih zakona, ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović danas je u Nišu govorila o onome što ona vidi kao kršenje tih zakona. Raspravu, kojom je predsedavala ministarka, prekinuli su studenti niškog univerziteta… »
Ministarka prosvete izvedena na sporedni ulaz: Niški studenti je ispratili uz „Zone pobegulja“

Ministarka prosvete izvedena na sporedni ulaz: Niški studenti je ispratili uz „Zone pobegulja“

N1 Info pre 33 minuta
Ministarke prosvete Slavice Đukić Dejanović nije bilo previše u javnosti otkako su počele blokade fakulteta, a onda i srednjih škola. Danas je došla na javnu raspravu o zakonima o obrazovanju u Nišu, ali je ubrzo morala i da je napusti. Rasprava… »
Ministarka prosvete napustila javnu raspravu u Nišu: studenti ušli u Skupštinu grada

Ministarka prosvete napustila javnu raspravu u Nišu: studenti ušli u Skupštinu grada

Bloomberg Adria pre 1 sat
Studenti nastavljaju proteste, a u blokadi se trenutno nalazi 60 fakulteta Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu, kao i svi državni fakulteti u Nišu i Kragujevcu. Niški studenti su se u sredu okupili ispred Skupštine grada Niša, a zatim ušli u… »
"Gurali su me, psovali mi majku" Ministarka Slavica Đukić Dejanović o incidentu u Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali…

"Gurali su me, psovali mi majku" Ministarka Slavica Đukić Dejanović o incidentu u Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali…

Kurir pre 1 sat
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović saopštila je danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar i čitav život sa omladinom, ali da to "nije omladina koju… »
Ministarka prosvete:”Studenti u Nišu su me napali i vređali. Aktuelna vlast najviše se borila za omladinu”

Ministarka prosvete:”Studenti u Nišu su me napali i vređali. Aktuelna vlast najviše se borila za omladinu”

Jug press pre 2 sata
NIŠ Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović danas je posetila Skupštinu grada Niša kako bi se održala javna rasprava o izmenama Zakona u obrazovanju, a tom prilikom ispred Skupštine pojavila se i Neformalna grupa studenata. Do razgovora… »
Đukić Dejanović: Očajna sam zbog agresivnog i nepristojnog ponašanja studenata u Nišu

Đukić Dejanović: Očajna sam zbog agresivnog i nepristojnog ponašanja studenata u Nišu

Danas pre 2 sata
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović danas je boravila u Nišu gde je trebalo da predstavi izmene prosvetnih zakona u cilju poboljšanja uslova školovanja za predškolce, učenike osnovnog i srednjeg obrazovanja. „Međutim, javna rasprava je… »
Đukić Dejanović: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da drugog napada i vređa

Đukić Dejanović: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da drugog napada i vređa

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora… »
„Očajna sam, kao majka, profesorka i ministarka, studenti su agresivni“: Ministarka prosvete oglasila se o blokadama…

„Očajna sam, kao majka, profesorka i ministarka, studenti su agresivni“: Ministarka prosvete oglasila se o blokadama…

Nedeljnik pre 4 sati
Kako je rekla ministarka danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar i čitav život sa omladinom, ali da to „nije omladina koju ona poznaje“, piše portal O21… »

Glas juga pre 3 sata
„Svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje, pravo na slobodu govora, pravo da traži odgovor, ali niko, apsolutno niko, nema pravo da drugoga fizički ili psihički napada i vređa“, rekla je ministarka i dodala da se pojavila u Nišu bez obzira na… »
Ministarka prosvete tvrdi da su je studenti u Nišu vređali, gurali i psovali

Ministarka prosvete tvrdi da su je studenti u Nišu vređali, gurali i psovali

Rešetka pre 3 sata
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović oglasila se nakon današnjeg događaja u Nišu. Kako je rekla ministarka danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar… »
Đukić Dejanović: Izmenama zakona veroučitelji će imati isti status kao ostali nastavnici u školama

Đukić Dejanović: Izmenama zakona veroučitelji će imati isti status kao ostali nastavnici u školama

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas u Nišu da je centralna tema nacrta zakona o izmenama zakona u oblasti obrazovanja borba protiv vršnjačkog nasilja i navela da te izmene predviđaju da veroučitelji dobiju… »
"Gurali su me, psovali mi majku": Slavica Đukić Dejanović o incidentu u Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne da…

"Gurali su me, psovali mi majku": Slavica Đukić Dejanović o incidentu u Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne da…

Blic pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora, ali da… »
Veroučitelji dobijaju isti status kao nastavnici: Ministarka Đukić Dejanović o novim izmenama: Nakon pokretanja…

Veroučitelji dobijaju isti status kao nastavnici: Ministarka Đukić Dejanović o novim izmenama: Nakon pokretanja…

Blic pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas u Nišu da je centralna tema nacrta zakona o izmenama zakona u oblasti obrazovanja borba protiv vršnjačkog nasilja i navela da te izmene predviđaju da veroučitelji dobiju isti status kao… »

NIN pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora, ali da… »
Đukić Dejanović: Očajna sam, kao majka, profesorka i ministarka, studenti se ponašaju agresivno

Đukić Dejanović: Očajna sam, kao majka, profesorka i ministarka, studenti se ponašaju agresivno

Radio 021 pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović oglasila se nakon današnjeg događaja u Nišu. Kako je rekla ministarka danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar… »
Đukić Dejanović: Gurali su me i psovali su mi majku, svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da napada i vređa

Đukić Dejanović: Gurali su me i psovali su mi majku, svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da napada i vređa

Euronews pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora, ali da apsolutno… »
Oglasila se Đukić Dejanović nakon posete Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da drugog napada i vređa

Oglasila se Đukić Dejanović nakon posete Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da drugog napada i vređa

Telegraf pre 4 sati
Đukić Dejanović: Izmenama zakona veroučitelji će imati isti status kao ostali nastavnici

Đukić Dejanović: Izmenama zakona veroučitelji će imati isti status kao ostali nastavnici

RTV pre 5 sati
NIŠ - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas u Nišu da je centralna tema nacrta zakona o izmenama zakona u oblasti obrazovanja borba protiv vršnjačkog nasilja i navela da te izmene predviđaju da veroučitelji dobiju isti… »
Slavica Đukić Dejanović: Veroučitelji će ubuduće imati isti status kao i drugi nastavnici

Slavica Đukić Dejanović: Veroučitelji će ubuduće imati isti status kao i drugi nastavnici

Danas pre 5 sati
Ministarka Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da će veroučitelji ubuduće imati potpuno isti status u školama kao i svi drugi nastavnici. To se predviđa izmenom Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja i zakonskim aktima iz dela… »
Đukić Dejanović: Veroučitelji će imati potpuno isti status u školama kao i svi drugi nastavnici

Đukić Dejanović: Veroučitelji će imati potpuno isti status u školama kao i svi drugi nastavnici

Radio 021 pre 5 sati
Ministarka Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da će veroučitelji ubuduće imati potpuno isti status u školama kao i svi drugi nastavnici. To se predviđa izmenom Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja i zakonskim aktima iz dela… »

Vesti dana »