Повезане вести
Министарка просвете напустила јавну расправу у Нишу - студенти ушли у Скупштину града
Блоомберг Адриа 18.12.2024
Студенти настављају протесте, а у блокади се тренутно налази 60 факултета Универзитета у Београду и Новом Саду, као и сви државни факултети у Нишу и Крагујевцу. Нишки студенти су се у среду окупили испред Скупштине града Ниша, а… »
„Очајна сам, као мајка, професорка и министарка, студенти су агресивни“: Министарка просвете коментарисала блокаде факултета…
Недељник 18.12.2024
Како је рекла министарка данас, након што су студенти Универзитета у Нишу прекинули скуп на ком је учествовала у Скупштини тог града, да је професор, лекар и читав живот са омладином, али да то „није омладина коју она познаје“… »
Љубодраг Савић за Инсајдер интервју: "Статистички уопште лоше не стојимо - суштински није нам баш тако лепо" (ВИДЕО)
Инсајдер 18.12.2024
“Као професор ја морам подржати своје студенте, чак и оног тренутка када нису хипотетички у праву. Не бих процењивао да ли су у праву или нису, више бих волео као легалиста, да се ове ствари одвијају на мирни начин и без овакве… »
Студент из Ниша Богдан Ристић: Викали смо - тражимо правду, министарка просвете је само одмахнула руком и наставила даље…
Инсајдер 18.12.2024
Студенти Универзитета у Нишу прекинули су данас јавну расправу о изменама закона о образовању и васпитању, којом је председавала министарка просвете Славица Ђукић Дејановић. Студент историје на Филозофском факултету Богдан… »
Студенти нишког универзитета прекинули јавну расправу којом је председавала министарка просвете (ВИДЕО)
Инсајдер 18.12.2024
Уместо о изменама просветних закона, министарка просвете Славица Ђукић Дејановић данас је у Нишу говорила о ономе што она види као кршење тих закона. Расправу, којом је председавала министарка, прекинули су студенти нишког… »
Министарка просвете изведена на споредни улаз: Нишки студенти је испратили уз „Зоне побегуља“
Н1 Инфо 18.12.2024
Министарке просвете Славице Ђукић Дејановић није било превише у јавности откако су почеле блокаде факултета, а онда и средњих школа. Данас је дошла на јавну расправу о законима о образовању у Нишу, али је убрзо морала и да је… »
"Гурали су ме, псовали ми мајку" Министарка Славица Ђукић Дејановић о инциденту у Нишу: Свако има право на мишљење, али не…
Курир 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић саопштила је данас, након што су студенти Универзитета у Нишу прекинули скуп на ком је учествовала у Скупштини тог града, да је професор, лекар и читав живот са омладином, али да то… »
Министарка просвете:”Студенти у Нишу су ме напали и вређали. Актуелна власт највише се борила за омладину”
Југ пресс 18.12.2024
НИШ Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић данас је посетила Скупштину града Ниша како би се одржала јавна расправа о изменама Закона у образовању, а том приликом испред Скупштине појавила се и Неформална група студената… »
Ђукић Дејановић: Очајна сам због агресивног и непристојног понашања студената у Нишу
Данас 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић данас је боравила у Нишу где је требало да представи измене просветних закона у циљу побољшања услова школовања за предшколце, ученике основног и средњег образовања. „Међутим… »
Ђукић Дејановић: Свако има право на мишљење, али не и да другог напада и вређа
РТВ 18.12.2024
БЕОГРАД - Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас, након што су студенти који блокирају факултете у Нишу прекинули јавну расправу о изменама просветних закона, да свако у овој држави има право на мишљење и… »
Министарка просвете тврди да су је студенти у Нишу вређали, гурали и псовали
Решетка 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић огласила се након данашњег догађаја у Нишу. Како је рекла министарка данас, након што су студенти Универзитета у Нишу прекинули скуп на ком је учествовала у Скупштини тог града, да је… »
Ђукић Дејановић: Очајна сам због агресивног и непристојног понашања студената у Нишу
Глас југа 18.12.2024
„Свако у овој држави има право на мишљење, право на слободу говора, право да тражи одговор, али нико, апсолутно нико, нема право да другога физички или психички напада и вређа“, рекла је министарка и додала да се појавила у… »
Ђукић Дејановић: Изменама закона вероучитељи ће имати исти статус као остали наставници у школама
Телеграф 18.12.2024
Препоручујемо. Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас у Нишу да је централна тема нацрта закона о изменама закона у области образовања борба против вршњачког насиља и навела да те измене предвиђају да… »
"Гурали су ме, псовали ми мајку": Славица Ђукић Дејановић о инциденту у Нишу: Свако има право на мишљење, али не да напада и…
Блиц 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас, након што су студенти који блокирају факултете у Нишу прекинули јавну расправу о изменама просветних закона, да свако у овој држави има право на мишљење и слободу… »
Вероучитељи добијају исти статус као наставници: Министарка Ђукић Дејановић о новим изменама: Након покретања дисциплинског…
Блиц 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас у Нишу да је централна тема нацрта закона о изменама закона у области образовања борба против вршњачког насиља и навела да те измене предвиђају да вероучитељи… »
Ђукић Дејановић: Свако има право на мишљење, али не и да другог напада и вређа
НИН 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас, након што су студенти који блокирају факултете у Нишу прекинули јавну расправу о изменама просветних закона, да свако у овој држави има право на мишљење и слободу… »
Ђукић Дејановић: Гурали су ме и псовали су ми мајку, свако има право на мишљење, али не и да напада и вређа
Еуроневс 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је, након што су студенти који блокирају факултете у Нишу прекинули јавну расправу о изменама просветних закона, да свако у овој држави има право на мишљење и слободу говора… »
Ђукић Дејановић: Очајна сам, као мајка, професорка и министарка, студенти се понашају агресивно
Радио 021 18.12.2024
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић огласила се након данашњег догађаја у Нишу. Како је рекла министарка данас, након што су студенти Универзитета у Нишу прекинули скуп на ком је учествовала у Скупштини тог града, да је… »
Огласила се Ђукић Дејановић након посете Нишу: Свако има право на мишљење, али не и да другог напада и вређа
Телеграф 18.12.2024
Ђукић Дејановић: Изменама закона вероучитељи ће имати исти статус као остали наставници
РТВ 18.12.2024
НИШ - Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас у Нишу да је централна тема нацрта закона о изменама закона у области образовања борба против вршњачког насиља и навела да те измене предвиђају да… »
Славица Ђукић Дејановић: Вероучитељи ће убудуће имати исти статус као и други наставници
Данас 18.12.2024
Министарка Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас да ће вероучитељи убудуће имати потпуно исти статус у школама као и сви други наставници. То се предвиђа изменом Закона о основама система образовања и васпитања и законским… »
Ђукић Дејановић: Вероучитељи ће имати потпуно исти статус у школама као и сви други наставници
Радио 021 18.12.2024
Министарка Славица Ђукић Дејановић изјавила је данас да ће вероучитељи убудуће имати потпуно исти статус у школама као и сви други наставници. То се предвиђа изменом Закона о основама система образовања и васпитања и законским… »
Вести дана »
Трамп отпутовао на велику турнеју по Азији, састаће се и са Си Ђинпингом
Нови магазин пре 38 минутајош 15 повезаних
Путинов изасланик: САД, Украјина и Русија близу су дипломатског рјешења
СЕЕбиз пре 1 сатјош 14 повезаних
Рајаковић намучио Јаниса и Милвоки - Авдијин плес у "паду" Голден Стејта ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 14 повезаних