Povezane vesti
Studenti niškog univerziteta prekinuli javnu raspravu kojom je predsedavala ministarka prosvete (VIDEO)
Insajder pre 15 minuta
Umesto o izmenama prosvetnih zakona, ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović danas je u Nišu govorila o onome što ona vidi kao kršenje tih zakona. Raspravu, kojom je predsedavala ministarka, prekinuli su studenti niškog univerziteta… »
Ministarka prosvete izvedena na sporedni ulaz: Niški studenti je ispratili uz „Zone pobegulja“
N1 Info pre 33 minuta
Ministarke prosvete Slavice Đukić Dejanović nije bilo previše u javnosti otkako su počele blokade fakulteta, a onda i srednjih škola. Danas je došla na javnu raspravu o zakonima o obrazovanju u Nišu, ali je ubrzo morala i da je napusti. Rasprava… »
Ministarka prosvete napustila javnu raspravu u Nišu: studenti ušli u Skupštinu grada
Bloomberg Adria pre 1 sat
Studenti nastavljaju proteste, a u blokadi se trenutno nalazi 60 fakulteta Univerziteta u Beogradu i Novom Sadu, kao i svi državni fakulteti u Nišu i Kragujevcu. Niški studenti su se u sredu okupili ispred Skupštine grada Niša, a zatim ušli u… »
"Gurali su me, psovali mi majku" Ministarka Slavica Đukić Dejanović o incidentu u Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali…
Kurir pre 1 sat
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović saopštila je danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar i čitav život sa omladinom, ali da to "nije omladina koju… »
Ministarka prosvete:”Studenti u Nišu su me napali i vređali. Aktuelna vlast najviše se borila za omladinu”
Jug press pre 2 sata
NIŠ Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović danas je posetila Skupštinu grada Niša kako bi se održala javna rasprava o izmenama Zakona u obrazovanju, a tom prilikom ispred Skupštine pojavila se i Neformalna grupa studenata. Do razgovora… »
Đukić Dejanović: Očajna sam zbog agresivnog i nepristojnog ponašanja studenata u Nišu
Danas pre 2 sata
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović danas je boravila u Nišu gde je trebalo da predstavi izmene prosvetnih zakona u cilju poboljšanja uslova školovanja za predškolce, učenike osnovnog i srednjeg obrazovanja. „Međutim, javna rasprava je… »
Đukić Dejanović: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da drugog napada i vređa
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora… »
„Očajna sam, kao majka, profesorka i ministarka, studenti su agresivni“: Ministarka prosvete oglasila se o blokadama…
Nedeljnik pre 4 sati
Kako je rekla ministarka danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar i čitav život sa omladinom, ali da to „nije omladina koju ona poznaje“, piše portal O21… »
Đukić Dejanović: Očajna sam zbog agresivnog i nepristojnog ponašanja studenata u Nišu
Glas juga pre 3 sata
„Svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje, pravo na slobodu govora, pravo da traži odgovor, ali niko, apsolutno niko, nema pravo da drugoga fizički ili psihički napada i vređa“, rekla je ministarka i dodala da se pojavila u Nišu bez obzira na… »
Ministarka prosvete tvrdi da su je studenti u Nišu vređali, gurali i psovali
Rešetka pre 3 sata
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović oglasila se nakon današnjeg događaja u Nišu. Kako je rekla ministarka danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar… »
Đukić Dejanović: Izmenama zakona veroučitelji će imati isti status kao ostali nastavnici u školama
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas u Nišu da je centralna tema nacrta zakona o izmenama zakona u oblasti obrazovanja borba protiv vršnjačkog nasilja i navela da te izmene predviđaju da veroučitelji dobiju… »
"Gurali su me, psovali mi majku": Slavica Đukić Dejanović o incidentu u Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne da…
Blic pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora, ali da… »
Veroučitelji dobijaju isti status kao nastavnici: Ministarka Đukić Dejanović o novim izmenama: Nakon pokretanja…
Blic pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas u Nišu da je centralna tema nacrta zakona o izmenama zakona u oblasti obrazovanja borba protiv vršnjačkog nasilja i navela da te izmene predviđaju da veroučitelji dobiju isti status kao… »
Đukić Dejanović: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da drugog napada i vređa
NIN pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora, ali da… »
Đukić Dejanović: Očajna sam, kao majka, profesorka i ministarka, studenti se ponašaju agresivno
Radio 021 pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović oglasila se nakon današnjeg događaja u Nišu. Kako je rekla ministarka danas, nakon što su studenti Univerziteta u Nišu prekinuli skup na kom je učestvovala u Skupštini tog grada, da je profesor, lekar… »
Đukić Dejanović: Gurali su me i psovali su mi majku, svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da napada i vređa
Euronews pre 4 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je, nakon što su studenti koji blokiraju fakultete u Nišu prekinuli javnu raspravu o izmenama prosvetnih zakona, da svako u ovoj državi ima pravo na mišljenje i slobodu govora, ali da apsolutno… »
Oglasila se Đukić Dejanović nakon posete Nišu: Svako ima pravo na mišljenje, ali ne i da drugog napada i vređa
Telegraf pre 4 sati
Đukić Dejanović: Izmenama zakona veroučitelji će imati isti status kao ostali nastavnici
RTV pre 5 sati
NIŠ - Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas u Nišu da je centralna tema nacrta zakona o izmenama zakona u oblasti obrazovanja borba protiv vršnjačkog nasilja i navela da te izmene predviđaju da veroučitelji dobiju isti… »
Slavica Đukić Dejanović: Veroučitelji će ubuduće imati isti status kao i drugi nastavnici
Danas pre 5 sati
Ministarka Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da će veroučitelji ubuduće imati potpuno isti status u školama kao i svi drugi nastavnici. To se predviđa izmenom Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja i zakonskim aktima iz dela… »
Đukić Dejanović: Veroučitelji će imati potpuno isti status u školama kao i svi drugi nastavnici
Radio 021 pre 5 sati
Ministarka Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da će veroučitelji ubuduće imati potpuno isti status u školama kao i svi drugi nastavnici. To se predviđa izmenom Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja i zakonskim aktima iz dela… »
Vesti dana »
Savet roditelja Jovine gimnazije ubedljivom većinom podržao đake u blokadi
Radio 021 pre 1 satjoš 45 povezanih
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 4 satijoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 11 satijoš 6 povezanih
Uzbekistanac osumnjičen za ubistvo ruskog generala u Moskvi; Kremlj: Atentat dokaz ispravnosti naše borbe u Ukrajini
Insajder pre 6 satijoš 23 povezane