Povezane vesti

"Imao sam mnogo gorčine posle Zvezde, ali ovde u Monaku..."

"Imao sam mnogo gorčine posle Zvezde, ali ovde u Monaku..."

Sportske.net pre 2 sata
Prošlo je tačno mesec dana od odlaska Saše Obradovića iz Monaka, a u osvrtu na rastanak sa evroligaškom ekipom srpski stručnjak je naveo da su mu svi košarkaši u timu poslali poruke podrške, osim jednog, ne želeći da navodi ime dotičnog… »
Obradović o rastanku sa igračima: „Svi osim jednog su mi napisali lepe poruke!“

Obradović o rastanku sa igračima: „Svi osim jednog su mi napisali lepe poruke!“

Hot sport pre 3 sata
„Ponekad je trener poslednja osoba koju igrači žele da vide.“ Saša Obradović, bivši trener Monaka i Crvene zvezde, otkrio je u intervjuu za francuske medije svoja osećanja povodom odlaska iz Monaka, gde ga je na mestu trenera nasledio Vasilis… »
Saša Obradović se prisetio odlaska iz Zvezde – „Imao sam mnogo gorčine, bilo je teško prihvatiti“

Saša Obradović se prisetio odlaska iz Zvezde – „Imao sam mnogo gorčine, bilo je teško prihvatiti“

Danas pre 4 sati
Srpski košarkaški trener Saša Obradović pričao je o odlasku iz Monaka, ali se prisetio i vremena kada je napustio klupu Crvene zvezde. Otkrio je Obradović da je po odlasku iz Monaka osetio ljubav svojih igrača, ali da mu se jedan nije javio. –… »
"Svi igrači sem jednog mi se javili posle otkaza": Saša Obradović otvorio dušu o odlasku iz Monaka

"Svi igrači sem jednog mi se javili posle otkaza": Saša Obradović otvorio dušu o odlasku iz Monaka

Mondo pre 4 sati
Evo šta se dešavalo u Monaku, posle reči Saše Obradovića može da se nasluti. Srpski trener Saša Obradović neočekivano je dobio otkaz u Monaku prošlog meseca iako njegova ekipa nije stajala tako loše u Evroligi. Poraz je došao nakon poraza u… »
Obradović: "Svi igrači su mi poslali lepe poruke - osim jednog"

Obradović: "Svi igrači su mi poslali lepe poruke - osim jednog"

B92 pre 5 sati
Saša Obradović je otkrio kako su igrači prihvatili njegov odlazak iz Monaka. Nakon duplog kola Evrolige gde je Monako doživeo poraz od Crvene zvezde, a onda utisak popravio protiv Baskonije – neočekivano je kiksnuo u prvenstvu Francuske protiv Le… »
Saša Obradović otvorio dušu: "Svi igrači osim jednog su mi se javili posle otkaza, sećam se odlaska iz Zvezde"

Saša Obradović otvorio dušu: "Svi igrači osim jednog su mi se javili posle otkaza, sećam se odlaska iz Zvezde"

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Jedan od najboljih srpskih trenera Saša Obradović govorio je za francuske medije o svom odlasku iz Monaka, gde ga je na mestu trenera nasledio Vasilis Spanulis. Otkrio je da je po odlasku osetio ljubav svojih igrača, ali da samo jedan… »

Vesti dana »