Povezane vesti
"Monako mi je pružio poršku, a zvezda...": Obradović otvorio dušu o svojoj karijeri
Večernje novosti 18.12.2024
Srpski trener Saša Obradović nedavno je napustio Monako, a sada je govorio o svom odlasku iz kneževine. Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER Obradović je istakao da se rastao sa Monakom u prijateljskom tonu. - Zapravo, svi igrači, osim jednog, napisali su mi… »
"Imao sam mnogo gorčine posle Zvezde, ali ovde u Monaku..."
Sportske.net 18.12.2024
Prošlo je tačno mesec dana od odlaska Saše Obradovića iz Monaka, a u osvrtu na rastanak sa evroligaškom ekipom srpski stručnjak je naveo da su mu svi košarkaši u timu poslali poruke podrške, osim jednog, ne želeći da navodi ime dotičnog igrača. Obradović… »
Obradović o rastanku sa igračima: „Svi osim jednog su mi napisali lepe poruke!“
Hot sport 18.12.2024
„Ponekad je trener poslednja osoba koju igrači žele da vide.“ Saša Obradović, bivši trener Monaka i Crvene zvezde, otkrio je u intervjuu za francuske medije svoja osećanja povodom odlaska iz Monaka, gde ga je na mestu trenera nasledio Vasilis Spanulis… »
Saša Obradović se prisetio odlaska iz Zvezde – „Imao sam mnogo gorčine, bilo je teško prihvatiti“
Danas 18.12.2024
Srpski košarkaški trener Saša Obradović pričao je o odlasku iz Monaka, ali se prisetio i vremena kada je napustio klupu Crvene zvezde. Otkrio je Obradović da je po odlasku iz Monaka osetio ljubav svojih igrača, ali da mu se jedan nije javio. – Zapravo… »
"Svi igrači sem jednog mi se javili posle otkaza": Saša Obradović otvorio dušu o odlasku iz Monaka
Mondo 18.12.2024
Evo šta se dešavalo u Monaku, posle reči Saše Obradovića može da se nasluti. Srpski trener Saša Obradović neočekivano je dobio otkaz u Monaku prošlog meseca iako njegova ekipa nije stajala tako loše u Evroligi. Poraz je došao nakon poraza u francuskom… »
Obradović: "Svi igrači su mi poslali lepe poruke - osim jednog"
B92 18.12.2024
Saša Obradović je otkrio kako su igrači prihvatili njegov odlazak iz Monaka. Nakon duplog kola Evrolige gde je Monako doživeo poraz od Crvene zvezde, a onda utisak popravio protiv Baskonije – neočekivano je kiksnuo u prvenstvu Francuske protiv Le Mana… »
Saša Obradović otvorio dušu: "Svi igrači osim jednog su mi se javili posle otkaza, sećam se odlaska iz Zvezde"
Telegraf 18.12.2024
Preporučujemo. Jedan od najboljih srpskih trenera Saša Obradović govorio je za francuske medije o svom odlasku iz Monaka, gde ga je na mestu trenera nasledio Vasilis Spanulis. Otkrio je da je po odlasku osetio ljubav svojih igrača, ali da samo jedan od… »
Vesti dana »
CEO tim je verovao u pobedu od samog početka: Oglasio se heroj Vojvodine!
Hot sport pre 29 minutajoš 73 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 29 minutajoš 51 povezana
Njegoš Petrović projektilom zaledio Marakanu: Ovako je Vojvodina povela protiv Zvezde
Kurir pre 55 minutajoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih