Povezane vesti

Amber alert juče upaljen u Srbiji, ali "do pola": Zašto SMS poruku za nestalog dečaka nisu dobili svi građani

Amber alert juče upaljen u Srbiji, ali "do pola": Zašto SMS poruku za nestalog dečaka nisu dobili svi građani

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Sistem "Pronađi me" aktiviran je po drugi put nakon nestanka dečaka (11) u Beogradu, u ponedeljak uveče. Prvi put je aktiviran zbog nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora 26. marta kada su svi građani Srbije dobili SMS… »
Zašto Svi građani nisu dobili SMS o nestanku dečaka (11)? Oglasio se Igor Jurić: Policija je obustavila sistem "Pronađi…

Zašto Svi građani nisu dobili SMS o nestanku dečaka (11)? Oglasio se Igor Jurić: Policija je obustavila sistem "Pronađi…

Blic pre 6 sati
Zbog nestanka dečaka (11) u Beogradu, u ponedeljak uveče, po drugi put u Srbiji aktiviran je sistem "Pronađi me". Prvi put građani Srbije dobili su obaveštenje o nestanku dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora 26. marta. Dok je dečak ubrzo po… »

Blic pre 6 sati
Zbog nestanka dečaka (11) u Beogradu, u ponedeljak uveče, po drugi put u Srbiji aktiviran je sistem "Pronađi me". Prvi put građani Srbije dobili su obaveštenje o nestanku dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora 26. marta. Dok je dečak ubrzo po… »
Drugi put aktiviran sistem "Pronađi me": Jurić za Euronews Srbija o tome zašto nisu svi građani dobili obaveštenje

Drugi put aktiviran sistem "Pronađi me": Jurić za Euronews Srbija o tome zašto nisu svi građani dobili obaveštenje

Euronews pre 9 sati
Zbog nestanka dečaka (11) u Beogradu, u ponedeljak uveče, po drugi put u Srbiji aktiviran je sistem "Pronađi me". Prvi put, građani Srbije dobili su obaveštenje o nestanku dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora 26. marta. Dok je dečak ubrzo po… »

Vesti dana »