Povezane vesti
Orban odgovorio na provokacije Zelenskog: Predlog o prekidu vatre je na stolu - uzmite ili ostavite
Pravda pre 2 sata
Vladimir Zelenski mora da preuzme odgovornost da li će da prihvati ili ne predlog o božićnom prekidu vatre, poručio je mađarski premijer. Mađarski premijer Viktor Orban je, odgovarajući na uvrede Vladimira Zelenskog, rekao da neće podleći… »
Orban: Zelenski mora sam da odluči da li da prihvati predlog o prekidu vatre ili ne
NIN pre 3 sata
Mađarski premijer Viktor Orban saopštio je danas da je predlog o prekidu vatre u Ukrajini tokom Božića i dalje aktuelan, a ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski mora sam da preuzme odgovornost da li da ga prihvati ili ne. "Predlog o prekidu vatre… »
Orban: Zelenski mora sam da odluči da li da prihvati predlog o prekidu vatre ili ne
RTV pre 4 sati
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban saopštio je danas da je predlog o prekidu vatre u Ukrajini tokom Božića i dalje aktuelan, a ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski mora sam da preuzme odgovornost da li da ga prihvati ili ne. "Predlog o… »
Euronews pre 4 sati
Mađarski premijer Viktor Orban saopštio je danas da je predlog o prekidu vatre u Ukrajini tokom Božića i dalje aktuelan, a ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski mora sam da preuzme odgovornost da li da ga prihvati ili ne. "Predlog o prekidu vatre… »
Vesti dana »
Savet roditelja Jovine gimnazije ubedljivom većinom podržao đake u blokadi
Radio 021 pre 1 satjoš 45 povezanih
(Video, foto) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1.: Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Danas pre 11 satijoš 6 povezanih