Povezane vesti
Manekenka umalo upala u kandže milijardera i trgovca belim robljem: Potresna ispovest ledi krv "Rekli su mi da ponesem…
Kurir pre 4 sati
Javnost još uvek bruji o stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog milijardera koji je bio optužen za trgovinu belim robljem i koji je izvršio samoubistvo u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji. Srpska manekenka Tamara Pajić u jednom… »
"Rekao mi je da ponesem pasoš, pripremio je teren": Naša manekenka progovorila o susretu s holivudskim pedofilom
Mondo pre 3 sata
Srpska manekenka Tamara Pajić u jednom podkastu, ispričala je da je kako je sa samo 16, 17 godina upoznala ozloglašenog Džefrija Eprstina, iako tada nije znala ko je on zapravo. Naša manekenka našla se oči u oči sa ozloglašenim trgovcem belim… »
"Imala sam 16 godina": Tamara je bila oči u oči sa ozloglašenim trgovcem belim robljem i milijarderom:"Manipulacija"
Blic pre 6 sati
Javnost još uvek bruji o stravičnim zločinima Džefri Epstina, kontroverznog milijardera koji je bio optužen za trgovinu belim robljem i koji je izvršio samoubistvo u avgustu 2019. godine u zatvorskoj ćeliji. Srpska manekenka Tamara Pajić u jednom… »
Vesti dana »
Gradonačelnik najavio da će javni prevoz u Beogradu biti besplatan od 1. januara
Kamatica pre 6 satijoš 29 povezanih
Kinezi posle nesreće u Novom Sadu upozorili Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne
Radio 021 pre 9 satijoš 6 povezanih
GSP Novi Sad tvrdi da je autobusko stajalište oborilo putničko vozilo
Nova pre 7 satijoš 11 povezanih
Ovog mladića optužuju da je ubio ruskog generala! Tajna služba objavila snimak, ceo je u modricama (Video)
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane