Povezane vesti
Dečak (11) iz Beograda nije smeo kući jer je dobio lošu ocenu: Slučaj nestalog đaka upozorenje za sve roditelje!
Blic pre 47 minuta
Beograd se sinoć digao na noge nakon što se na društvenim mrežama proširila vest da se dečak (11) nakon škole nije vratio kući. Zbog njegovog nestanka aktiviran je i sistem "Pronađi me", a dete je na svu sreću, vrlo brzo, pronađeno živo i… »
Dečak (11) iz Beograda nije smeo kući jer je dobio lošu ocenu: Slučaj nestalog đaka upozorenje za sve roditelje!
Blic pre 1 sat
Beograd se sinoć digao na noge nakon što se na društvenim mrežama proširila vest da se dečak (11) nakon škole nije vratio kući. Zbog njegovog nestanka aktiviran je i sistem "Pronađi me", a dete je na svu sreću, vrlo brzo, pronađeno živo i… »
Dečji psiholog: Budućnost i uspeh dece ne zavise od petica
RTS pre 4 sati
Sistem "Pronađi me" aktiviran je 16. decembra zbog dečaka nestalog na Novom Beogradu, posle čega je brzo pronađen. Prema saznanjima MUP-a, dečak se nije usudio da se vrati kući zbog loše ocene u školi. Dečji psiholog Snežana Anđelić apeluje na… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Kapuljaši u crnom učenike Karlovačke gimnazije gađali petardama, u blokadi i požarevački gimnazijalci
Nova pre 11 minutajoš 46 povezanih
Da li će radnici zbog besplatnog prevoza ostati bez naknade za put? Budimčević za Telegraf Biznis
Telegraf pre 4 satijoš 30 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 10 satijoš 6 povezanih
Uzbekistanac osumnjičen za ubistvo ruskog generala u Moskvi; Kremlj: Atentat dokaz ispravnosti naše borbe u Ukrajini
Insajder pre 7 satijoš 23 povezane