Povezane vesti
Dečak (11) iz Beograda nije smeo kući jer je dobio lošu ocenu: Slučaj nestalog đaka upozorenje za sve roditelje!
Blic 18.12.2024
Beograd se digao na noge nakon što se na društvenim mrežama proširila vest da se dečak (11) nakon škole nije vratio kući. Zbog njegovog nestanka aktiviran je i sistem "Pronađi me", a dete je na svu sreću, vrlo brzo, pronađeno živo i zdravo. Međutim, ono… »
Dečak (11) iz Beograda nije smeo kući jer je dobio lošu ocenu: Slučaj nestalog đaka upozorenje za sve roditelje!
Blic 18.12.2024
Beograd se digao na noge nakon što se na društvenim mrežama proširila vest da se dečak (11) nakon škole nije vratio kući. Zbog njegovog nestanka aktiviran je i sistem "Pronađi me", a dete je na svu sreću, vrlo brzo, pronađeno živo i zdravo. Međutim, ono… »
Dečji psiholog: Budućnost i uspeh dece ne zavise od petica
RTS 18.12.2024
Sistem "Pronađi me" aktiviran je 16. decembra zbog dečaka nestalog na Novom Beogradu, posle čega je brzo pronađen. Prema saznanjima MUP-a, dečak se nije usudio da se vrati kući zbog loše ocene u školi. Dečji psiholog Snežana Anđelić apeluje na roditelje… »
Vesti dana »

Vrelo kao u sahari! U jednom gradu u Srbiji izmereno 40 stepeni, Beograd gori na 38!
Blic pre 3 minutajoš 46 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i ocene o ishodu pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 46 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 14 povezanih

Netanjahu: Cilj Izraela je uklanjanje Hamasa i preuzimanje kontrole nad Pojasom Gaze
RTV pre 28 minutajoš 16 povezanih