Повезане вести
"Није волео савете, много се променио": Гоца Тржан открила какав је Јоксимовић кад се угасе камере
Мондо 18.12.2024
Гоца Тржан и Жељко Јоксимовић су пријатељи, како каже, од самог почетка каријере. Певачица Гоца Тржан била је једна од почасних гошчи на слављу Жељка Јоксимовића. Позната по бритком језику, и сама је свесна да многи имају… »
"Препотентна сам и надрндана": Гоца Тржан проговорила о свему, па открила како је Раша реаговао након што је скочила колеги у…
Блиц 18.12.2024
Певачица Гоца Тржан је једна од оних који без длаке на језику говоре о актуелностима са јавне сцене, а осим тога било је речи и о томе од када датира њено познанство са Жељком Јоксимовићем. - Жељко и ја се знамо отпочетка… »
"Жељко се много Променио, о мени мисле да сам вештица" Гоца Тржан открила какав је Јоксимовић кад се угасе камере: Људи га…
Курир 18.12.2024
Певачица Гоца Тржан била је једна од почасних гошчи на слављу Жељка Јоксимовића. Позната по бритком језику, и сама је свесна да многи имају погрешно мишљење о њој, а разговор са нама започела је тако што нам је открила… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: опције за решење и потенцијални купци
Наслови.аи пре 5 минутајош 24 повезане
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 5 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 1 сатјош 27 повезаних