Povezane vesti

"Nije voleo savete, mnogo se promenio": Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere

"Nije voleo savete, mnogo se promenio": Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere

Mondo pre 3 sata
Goca Tržan i Željko Joksimović su prijatelji, kako kaže, od samog početka karijere. Pevačica Goca Tržan bila je jedna od počasnih gošči na slavlju Željka Joksimovića. Poznata po britkom jeziku, i sama je svesna da mnogi imaju pogrešno… »
"Prepotentna sam i nadrndana": Goca Tržan progovorila o svemu, pa otkrila kako je Raša reagovao nakon što je skočila kolegi…

"Prepotentna sam i nadrndana": Goca Tržan progovorila o svemu, pa otkrila kako je Raša reagovao nakon što je skočila kolegi…

Blic pre 6 sati
Pevačica Goca Tržan je jedna od onih koji bez dlake na jeziku govore o aktuelnostima sa javne scene, a osim toga bilo je reči i o tome od kada datira njeno poznanstvo sa Željkom Joksimovićem. - Željko i ja se znamo otpočetka njegove karijere. Ja… »
"Željko se mnogo Promenio, o meni misle da sam veštica" Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere: Ljudi…

"Željko se mnogo Promenio, o meni misle da sam veštica" Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere: Ljudi…

Kurir pre 5 sati
Pevačica Goca Tržan bila je jedna od počasnih gošči na slavlju Željka Joksimovića. Poznata po britkom jeziku, i sama je svesna da mnogi imaju pogrešno mišljenje o njoj, a razgovor sa nama započela je tako što nam je otkrila koliko dugo poznaje… »

Vesti dana »