Povezane vesti
"Nije voleo savete, mnogo se promenio": Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere
Mondo pre 3 sata
Goca Tržan i Željko Joksimović su prijatelji, kako kaže, od samog početka karijere. Pevačica Goca Tržan bila je jedna od počasnih gošči na slavlju Željka Joksimovića. Poznata po britkom jeziku, i sama je svesna da mnogi imaju pogrešno… »
"Prepotentna sam i nadrndana": Goca Tržan progovorila o svemu, pa otkrila kako je Raša reagovao nakon što je skočila kolegi…
Blic pre 6 sati
Pevačica Goca Tržan je jedna od onih koji bez dlake na jeziku govore o aktuelnostima sa javne scene, a osim toga bilo je reči i o tome od kada datira njeno poznanstvo sa Željkom Joksimovićem. - Željko i ja se znamo otpočetka njegove karijere. Ja… »
"Željko se mnogo Promenio, o meni misle da sam veštica" Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere: Ljudi…
Kurir pre 5 sati
Pevačica Goca Tržan bila je jedna od počasnih gošči na slavlju Željka Joksimovića. Poznata po britkom jeziku, i sama je svesna da mnogi imaju pogrešno mišljenje o njoj, a razgovor sa nama započela je tako što nam je otkrila koliko dugo poznaje… »
Vesti dana »
Studenti nastavili proteste uprkos tvrdnjama vlasti da su im zahtevi ispunjeni
Vreme pre 5 satijoš 47 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 10 satijoš 6 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo visokopozicioniranog ruskog generala
Al Jazeera pre 8 satijoš 24 povezane