Povezane vesti
"Nije voleo savete, mnogo se promenio": Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere
Mondo 18.12.2024
Goca Tržan i Željko Joksimović su prijatelji, kako kaže, od samog početka karijere. Pevačica Goca Tržan bila je jedna od počasnih gošči na slavlju Željka Joksimovića. Poznata po britkom jeziku, i sama je svesna da mnogi imaju pogrešno mišljenje o njoj, a… »
"Prepotentna sam i nadrndana": Goca Tržan progovorila o svemu, pa otkrila kako je Raša reagovao nakon što je skočila kolegi u…
Blic 18.12.2024
Pevačica Goca Tržan je jedna od onih koji bez dlake na jeziku govore o aktuelnostima sa javne scene, a osim toga bilo je reči i o tome od kada datira njeno poznanstvo sa Željkom Joksimovićem. - Željko i ja se znamo otpočetka njegove karijere. Ja sam malo… »
"Željko se mnogo Promenio, o meni misle da sam veštica" Goca Tržan otkrila kakav je Joksimović kad se ugase kamere: Ljudi ga…
Kurir 18.12.2024
Pevačica Goca Tržan bila je jedna od počasnih gošči na slavlju Željka Joksimovića. Poznata po britkom jeziku, i sama je svesna da mnogi imaju pogrešno mišljenje o njoj, a razgovor sa nama započela je tako što nam je otkrila koliko dugo poznaje dragog… »
Vesti dana »

Zaječar: Viši sud poništio odluku GIK-a, ponovo se odlučuje o izbornim prigovorima
Serbian News Media pre 3 satajoš 15 povezanih

Iran podneo žalbu na šefa IAEA: Grosi ugrozio neutralnost i kredibilitet agencije
Politika pre 2 satajoš 32 povezane

ETF i zborovi širom Srbije dele pamflet: Najava protesta na Vidovdan
In medija pre 54 minutajoš 10 povezanih

Veliki požari na hrvatskom primorju, policija: 'Uhvatićemo piromana'
BBC News pre 25 minutajoš 55 povezanih

Kolaps na Preševu Srbi zaglavljeni satima, kolona bez kraja, put ka Grčkoj postao noćna mora! (foto)
Alo pre 5 satijoš 17 povezanih