Povezane vesti

Đukić Dejanović: Pisanim putem sam podsetila prosvetne radnike na zakon povodom protesta

Đukić Dejanović: Pisanim putem sam podsetila prosvetne radnike na zakon povodom protesta

RTS pre 5 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je da svi treba da se pridržavaju zakona koji nalaže da maloletnici treba da budu u školskim klupama i na nastavi, a ne uvučeni u političke i ideološke manipulacije, kao i da je ona o tome… »
Slavica Đukić Dejanović: Podsećam prosvetne radnike na obaveze, maloletnici treba da budu na nastavi

Slavica Đukić Dejanović: Podsećam prosvetne radnike na obaveze, maloletnici treba da budu na nastavi

Sputnik pre 6 sati
Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da svi treba da se pridržavaju zakona koji nalaže da maloletnici treba da budu u školskim klupama i na nastavi, a ne uvučeni u političke i ideološke manipulacije, kao i da je ona o… »
Đukić: Pisanim putem podsetila sam prosvetne radnike na zakonske odredbe

Đukić: Pisanim putem podsetila sam prosvetne radnike na zakonske odredbe

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da svi treba da se pridržavaju zakona koji nalaže da maloletnici treba da budu u školskim klupama i na nastavi, a ne uvučeni u političke i ideološke manipulacije, kao i… »

Vesti dana »