Povezane vesti

SAVA IZ RAKLJE BAVI SE NESVAKIDAŠNJOM UMETNOŠĆU Pohvale za njegova dela dolaze sa raznih strana Srbije, ali i sveta: "Imam…

SAVA IZ RAKLJE BAVI SE NESVAKIDAŠNJOM UMETNOŠĆU Pohvale za njegova dela dolaze sa raznih strana Srbije, ali i sveta: "Imam…

Kurir pre 2 sata
U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven umetnički atelje. Ovaj čovek jedan je od retkih u Srbiji koji umetnička dela stvara od slame i to ražane. Duže od pola veka Sava skuplja slamu, secka je, farba i… »
Sava od slame pravi umetnička dela! Njegovom talentu se divi cela Srbija: "Kod mene su dolazili i ambasadori"

Sava od slame pravi umetnička dela! Njegovom talentu se divi cela Srbija: "Kod mene su dolazili i ambasadori"

Mondo pre 3 sata
Unikatna dela Save iz Aleksandrovca oduševila su ljude iz sveta kulture, ali i njegove sugrađane. U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven umetnički atelje. Ovaj čovek jedan je od retkih u Srbiji koji… »
U Savinim rukama slama postaje umetničko delo: O neverovatnom hobiju umetnika iz Raklje priča cela Srbija

U Savinim rukama slama postaje umetničko delo: O neverovatnom hobiju umetnika iz Raklje priča cela Srbija

Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven umetnički atelje. Ovaj čovek jedan je od retkih u Srbiji koji umetnička dela stvara od slame i to ražane. Duže od pola veka Sava skuplja slamu… »
Sava stvara umetnička dela na ražanoj slami: Neverovatan hobi umetnika iz Raklje, njegovim slikama pduševljeni su mnogi…

Sava stvara umetnička dela na ražanoj slami: Neverovatan hobi umetnika iz Raklje, njegovim slikama pduševljeni su mnogi…

RINA pre 6 sati
Sava stvara umetnička dela na ražanoj slami: Neverovatan hobi umetnika iz Raklje, njegovim slikama pduševljeni su mnogi viđeni Srbi (FOTO) Aleksandrovac – U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven… »

Vesti dana »