Повезане вести

САВА ИЗ РАКЉЕ БАВИ СЕ НЕСВАКИДАШЊОМ УМЕТНОШЋУ Похвале за његова дела долазе са разних страна Србије, али и света: "Имам…

САВА ИЗ РАКЉЕ БАВИ СЕ НЕСВАКИДАШЊОМ УМЕТНОШЋУ Похвале за његова дела долазе са разних страна Србије, али и света: "Имам…

Курир 18.12.2024
У селу Ракља код Александровца у дому мештанина Саве Пољанског сместио се јединствен уметнички атеље. Овај човек један је од ретких у Србији који уметничка дела ствара од сламе и то ражане. Дуже од пола века Сава скупља… »
Сава од сламе прави уметничка дела! Његовом таленту се диви цела Србија: "Код мене су долазили и амбасадори"

Сава од сламе прави уметничка дела! Његовом таленту се диви цела Србија: "Код мене су долазили и амбасадори"

Мондо 18.12.2024
Уникатна дела Саве из Александровца одушевила су људе из света културе, али и његове суграђане. У селу Ракља код Александровца у дому мештанина Саве Пољанског сместио се јединствен уметнички атеље. Овај човек један је од… »
У Савиним рукама слама постаје уметничко дело: О невероватном хобију уметника из Ракље прича цела Србија

У Савиним рукама слама постаје уметничко дело: О невероватном хобију уметника из Ракље прича цела Србија

Телеграф 18.12.2024
Препоручујемо. У селу Ракља код Александровца у дому мештанина Саве Пољанског сместио се јединствен уметнички атеље. Овај човек један је од ретких у Србији који уметничка дела ствара од сламе и то ражане. Дуже од пола века… »
Сава ствара уметничка дела на ражаној слами: Невероватан хоби уметника из Ракље, његовим сликама пдушевљени су многи виђени…

Сава ствара уметничка дела на ражаној слами: Невероватан хоби уметника из Ракље, његовим сликама пдушевљени су многи виђени…

РИНА 18.12.2024
Сава ствара уметничка дела на ражаној слами: Невероватан хоби уметника из Ракље, његовим сликама пдушевљени су многи виђени Срби (ФОТО) Александровац – У селу Ракља код Александровца у дому мештанина Саве Пољанског сместио… »

Вести дана »