Povezane vesti
SAVA IZ RAKLJE BAVI SE NESVAKIDAŠNJOM UMETNOŠĆU Pohvale za njegova dela dolaze sa raznih strana Srbije, ali i sveta: "Imam…
Kurir 18.12.2024
U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven umetnički atelje. Ovaj čovek jedan je od retkih u Srbiji koji umetnička dela stvara od slame i to ražane. Duže od pola veka Sava skuplja slamu, secka je, farba i posle… »
Sava od slame pravi umetnička dela! Njegovom talentu se divi cela Srbija: "Kod mene su dolazili i ambasadori"
Mondo 18.12.2024
Unikatna dela Save iz Aleksandrovca oduševila su ljude iz sveta kulture, ali i njegove sugrađane. U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven umetnički atelje. Ovaj čovek jedan je od retkih u Srbiji koji… »
U Savinim rukama slama postaje umetničko delo: O neverovatnom hobiju umetnika iz Raklje priča cela Srbija
Telegraf 18.12.2024
Preporučujemo. U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven umetnički atelje. Ovaj čovek jedan je od retkih u Srbiji koji umetnička dela stvara od slame i to ražane. Duže od pola veka Sava skuplja slamu, secka… »
Sava stvara umetnička dela na ražanoj slami: Neverovatan hobi umetnika iz Raklje, njegovim slikama pduševljeni su mnogi viđeni…
RINA 18.12.2024
Sava stvara umetnička dela na ražanoj slami: Neverovatan hobi umetnika iz Raklje, njegovim slikama pduševljeni su mnogi viđeni Srbi (FOTO) Aleksandrovac – U selu Raklja kod Aleksandrovca u domu meštanina Save Poljanskog smestio se jedinstven umetnički… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 16 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 47 minutajoš 29 povezanih

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 12 minutajoš 26 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 106 povezanih

Željko OBRADOVIĆ PRED DUEL SA ‘MANEKENIMA’: „Naporan raspored – Iznenadio me je način na koji smo igrali protiv Dubajia!“
Hot sport pre 17 minutajoš 40 povezanih