Povezane vesti
Totalno obustavljen saobraćaj! Stravična nesreća na auto-putu Miloš Veliki kod Čačka (foto)
Blic pre 27 minuta
Stravičan sudar dogodio se večeras na auto-putu Miloš Veliki kod Čačka. Saobraćaj je posle nesreće potpuno obustavljen na toj deonici. Zasad nije poznato stanje učesnika.… »
Haos na putu KOD ČAČKA: Težak udes zaustavio saobraćaj, na auto-putu Miloš Veliki stvaraju se velike kolone
Kurir pre 2 sata
Težak sudar dogodio se večeras kod Čačka, na auto-putu Miloš Veliki. Kako prenosi Instragam stranica "Moj Beograd", saobraćaj je posle nesreće potpuno obustavljen na toj deonici i stvaraju se velike kolone vozila. Nije poznato stanje učesnika, a… »
Paralisan saobraćaj u Beogradu - zbopg dva lančana udesa haos u ovom delu grada: Kolona vozila stoji, uviđaj u toku (video)
Kurir pre 2 sata
Večeras je došlo do dva lančana sudara na autoputu E75 posle Zmaja, navodi Instagram stranica Moj Beograd. Prema prvim informacijama stvara se ogromna kolona u smeru ka aerodromu. Nije poznato kako je do sudara došlo, niti je poznato da li ima… »
Potpuni haos u Beogradu: Dva lančana sudara VIDEO
B92 pre 3 sata
Dva lančana sudara u razmaku od oko 100 metara dogodila su se kod pumpe Zmaj u smeru ka Šidu, a jedna osoba lakše je povređena, saznaje Tanjug. Nezgode su se dogodile nešto posle 17 časova, na auto-putu u smeru ka Šidu. U jednom sudaru učestvovalo… »
Gori automobil u Ustaničkoj
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Na vrhu Ustaničke ulice zapalio se automobil, piše Instagram stranica Moj Beograd. Na fotografiji koju je objavila ova stranica se može videti kako gust dim izlazi iz automobila. Nije poznato kako je do požara došlo i da li ima… »
Strašan sudar kod Čačka: Potpuno obustavljen saobraćaj na auto-putu Miloš Veliki
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Strašan sudar se dogodio večeras kod Čačka, na auto-putu Miloš Veliki. Saobraćaj je posle nesreće potpuno obustavljen na toj deonici, navodi Instagram stranica Moj Beograd. Nije poznato stanje učesnika, a takođe se ne zna kako je… »
Saobraćaj paralisan u ovom delu Beograda: Kolona vozila stoji na auto-putu zbog dva lančana sudara (video)
Blic pre 5 sati
Na auto-putu kod Zmaja došlo je do dva lančana sudara. Kako se vidi, saobraćaj je paralisan u smeru ka aerodromu. Na licu mesta je policija. Stanje učesnika nije poznato. U toku je uviđaj.… »
Havarija kod Zmaja: Kolona vozila stoji na auto-putu zbog dva lančana sudara
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Večeras je došlo do dva lančana sudara na autoputu E75 posle Zmaja, navodi Instagram stranica Moj Beograd. Stvara se gužva u smeru ka aerodromu. Nije poznato kako je do sudara došlo. Još uvek nije poznato da li ima povređenih… »
Vesti dana »
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 2 minutajoš 1 povezana
Američka centralna banka smanjila referentnu kamatnu stopu za četvrtinu procenta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana