Povezane vesti

"Obmanjivao me je 10 godina! On nije čovek za brak!" Bivša žena poznatog voditelja iznela šok detalje posle razvoda, on se…

"Obmanjivao me je 10 godina! On nije čovek za brak!" Bivša žena poznatog voditelja iznela šok detalje posle razvoda, on se…

Kurir pre 2 sata
Voditelj Slavko Beleslin u novembru prošle godine oženio se lepom Miljanom, a pre nje je bio u dugogodišnjem braku sa Ivom Šiđanin, a njihov razvod nije prošao mirno. Iva je, naime, Slavka tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi… »
Slavko Beleslin: Od razvoda do novog braka - sukob sa bivšom suprugom u javnosti!

Slavko Beleslin: Od razvoda do novog braka - sukob sa bivšom suprugom u javnosti!

Svet plus pre 4 sati
Poznati voditelj Slavko Beleslin (50) uplovio je u bračne vode u novembru prošle godine, oženivši svoju izabranicu Miljanu. Međutim, pre ove srećne promene u njegovom životu, Slavko je bio u dugogodišnjem braku sa Ivom Šiđanin. Njihov razvod… »
"Obmanjivana sam 10 godina! Preko toga ne prelazim": Bivša žena našeg voditelja (50) nakon razvoda šokirala detaljima -…

"Obmanjivana sam 10 godina! Preko toga ne prelazim": Bivša žena našeg voditelja (50) nakon razvoda šokirala detaljima -…

Blic pre 5 sati
Voditelj Slavko Beleslin (50) u novembru prošle godine stao je na ludi kamen sa izabranicom Miljanom. Pre Miljane, Slavko je bio u dugogodišnjem braku sa Ivom Šiđanin, a njihov razvod nije prošao mirno. Iva je, naime, Slavka tužila jer je nije… »

Vesti dana »