Povezane vesti

Dušan Vlahović fudbaler godine: „Ovo priznanje je velika čast i podstrek za dalje“ (video)

Dušan Vlahović fudbaler godine: „Ovo priznanje je velika čast i podstrek za dalje“ (video)

Hot sport pre 2 sata
„Hvala svima koji su glasali za mene“ Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, poneo je prestižno priznanje Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg fudbalera Srbije u 2024. godini, što je prvi put da je ovaj talentovani golgeter osvojio tu nagradu. Zbog… »
Milojević: U 2025. čekaju nas još veći izazovi

Milojević: U 2025. čekaju nas još veći izazovi

Sport klub pre 3 sata
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je prilikom dodele priznanja Zlatne lopte FSS najavio još veće uspehe crveno-belih u narednom periodu. Milojević je treći put u karijeri proglašen za najboljeg trenera u Srbiji u izboru FSS nakon 2017. i 2018… »
FOTO GALERIJA - ''Zlatna lopta'' u punom sjaju

FOTO GALERIJA - ''Zlatna lopta'' u punom sjaju

Sportske.net pre 3 sata
Kako je i najavljeno, večeras se u Sava centru u Beogradu održava ceremonija dodele ''Zlatne lopte'', najboljim trenerima i igračima u proteklih godinu dana. Najbolji trener za 2024. godinu je trener Crvene zvezde Vladan Milojević, dok je za najboljeg… »
Fss odlučio: Evo koga su izabrali za najperpsektivniji u našem fudbalu!

Fss odlučio: Evo koga su izabrali za najperpsektivniji u našem fudbalu!

Hot sport pre 3 sata
Najperspektivniji fudbaler, fudbalerka i trener! Na svečanosti pod nazivom „Zlatna lopta“, Fudbalski savez Srbije uručio je priznanja najperspektivnijim fudbalskim talentima i stručnjacima za 2024. godinu. Program je započeo intoniranjem himne… »
Vlahović: Ovo mi je jedno od najvećih priznanja u karijeri! Milojević: Izuzetna godina za mene i klub (foto, video)

Vlahović: Ovo mi je jedno od najvećih priznanja u karijeri! Milojević: Izuzetna godina za mene i klub (foto, video)

Sportski žurnal pre 3 sata
Svečanost FSS: Zlatne lopte Dušanu Vlahoviću i Vladanu Milojeviću. Fudbaleru Juventusa Dušanu Vlahoviću i treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću dodeljene su Zlatne lopte Fudbalskog saveza Srbije (FSS) za najbolje u 2024 godini. Vlahović je sa… »
FSS proglasio najbolje; Matejić i Milojević ponosni, Vlahović se zahvalio iz Torina FOTO

FSS proglasio najbolje; Matejić i Milojević ponosni, Vlahović se zahvalio iz Torina FOTO

B92 pre 3 sata
Fudbalski savez Srbije (FSS) ove srede dodelio je nagrade za najbolje pojedince u 2024. godini. Zlata lopta za najbolju fudbalerkau Srbije otišla je u ruke Nine Matejić, igračice Crvene zvezde. Dušan Vlahović, napadač Juventusa, dobio je priznanje… »
Zbog ovoga Vladan Milojević nije davao izjavu?! Velika ceremonija razlog zašto je morao ići ranije sa Krova?!

Zbog ovoga Vladan Milojević nije davao izjavu?! Velika ceremonija razlog zašto je morao ići ranije sa Krova?!

Hot sport pre 4 sati
Evo zašto nije bio tu! Crvena zvezda je nakon solidnog otpora Jedinstva u prvih sat vremena uspela da rutinira fenjeraša u gostima rezultatom 0:4 na Voždovcu i upiše novi trijumf u prvenstvu. Nakon meča reč je imao umesto Vladana Milojević, već… »
Spektakl u Sava centru: Zlatne lopte FSS Vlahoviću i Milojeviću

Spektakl u Sava centru: Zlatne lopte FSS Vlahoviću i Milojeviću

Sport klub pre 4 sati
Reprezentativac Srbije i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović i trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobitnici su "Zlatne lopte", nagrade koju dodeljuje Fudbalski savez Srbije (FSS) najboljim pojedincima za 2024. godinu. Vlahović je prvi put u karijeri… »
Vlahović se javio iz Torina: "Mi smo Srbija, želimo sve najbolje"

Vlahović se javio iz Torina: "Mi smo Srbija, želimo sve najbolje"

B92 pre 4 sati
Dušan Vlahović, napadač Juventusa, proglašen je za najboljeg srpskog fudbalera u 2024. godini. Vlahoviću je ovo prvi put u karijeri da osvoji ovo priznanje. Dušan zbog obaveza u Torinu nije mogao lično da prisustvuje ceremoniji dodela priznanja… »
Pravo "sa krova" po Zlatnu loptu FSS: Vladan Milojević je najbolji trener u Srbiji!

Pravo "sa krova" po Zlatnu loptu FSS: Vladan Milojević je najbolji trener u Srbiji!

Mondo pre 5 sati
Vladan Milojević je osvojio nagradu za najboljeg trenera u Srbiji. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević dobitnik je "Zlatne lopte FSS" kao najbolji trener ove godine. Milojević je na dodelu nagrada u Sava centru došao pravo sa utakmice protiv… »
Iznenađenje posle Zvezdinog meča, nije se obratio Milojević: Evo ko je pričao umesto njega posle Jedinstva

Iznenađenje posle Zvezdinog meča, nije se obratio Milojević: Evo ko je pričao umesto njega posle Jedinstva

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ubedljivo Jedinstvo sa Uba (0:4) u okviru odloženog meča Superlige, čime su učvrstili svoje mesto na vrhu tabele domaćeg takmičenja. Gledaoce je posle pobede Zvezde na TV Arena Sport sačekalo i… »

Vesti dana »