Povezane vesti

Zelenski odbio Trampov plan za Ukrajinu

Zelenski odbio Trampov plan za Ukrajinu

Vesti online pre 1 sat
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski dao je intervju za francuski “Parizjen” u kojem je govorio o mogućnosti pregovora sa Rusijom o primirju u Ukrajini i najavama novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa o kraju rata. Zelenski prvi put… »
"Nije pametno": Trampov izaslanik za Ukrajinu kritikovao Kijev zbog ubistva ruskog generala

"Nije pametno": Trampov izaslanik za Ukrajinu kritikovao Kijev zbog ubistva ruskog generala

Pravda pre 2 sata
Ubistvo načelnika ruskih Snaga za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu, general-potpukovnika Igora Kirilova ne može se nazvati razumnim korakom kijevskih vlasti, izjavio je budući specijalni izaslanik novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa… »
Zelenski je urpavo dao neočekivano priznanje o krimu i donbasu o Trampu i njegovom planu za kraj rata imao je da kaže samo…

Zelenski je urpavo dao neočekivano priznanje o krimu i donbasu o Trampu i njegovom planu za kraj rata imao je da kaže samo…

Kurir pre 2 sata
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski dao je intervju za francuski Le Parisien u kojem je govorio o mogućnosti pregovora sa Rusijom u vezi sa prekidom vatre u Ukrajini i najavama novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa o završetku rata… »
Trampu se neće dopasti odgovor Zelenskog! Putin slavi i ne namerava da stane sa ratnim ciljevima

Trampu se neće dopasti odgovor Zelenskog! Putin slavi i ne namerava da stane sa ratnim ciljevima

Mondo pre 4 sati
Volodimir Zelenski navodno planira da odbije mirovni plan Donalda Trampa jer smatra da bi "rešenje koje nije povoljno za Ukrajinu" bilo ishitreno. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski govorio je opširno o ratu u Ukrajini u intervjuu sa francuskim… »
Zelenski šokirao svet priznanjem: Rekao sam Trampu da ne žuri sa okončanjem rata u Ukrajini

Zelenski šokirao svet priznanjem: Rekao sam Trampu da ne žuri sa okončanjem rata u Ukrajini

Pravda pre 12 sati
Zelenski je rekao Trampu da se ne žuri da okonča rat. O tome je lider kijevskog režima govorio u intervjuu za časopis Le Parisien. Zelenski je rekao da sporazume sa Rusijom i zamrzavanje sukoba smatra „opasnim“ za sebe: „Bilo bi opasno reći: mi… »

Vesti dana »