Povezane vesti
"Pevanje mi je hobi, suprug mi je direktor!" Pogledajte luks dom naše pevačice na planini: Bazen neobičnog oblika, a…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Olja Karleuša sa porodicom živi u velelepnoj kući na Avali, a istakla je da joj izuzetno prija što živi u mirnom kraju, van gradske gužve. - Nije daleko, videli ste i sami koliko vam je trebalo da stignete. Ja ionako radim vikendom, Peca… »
Ovo je luksuzni dom naše pevačice na planini: Bazen neobičnog oblika, ogromna garnitura, a okolo šuma: "Ovde imam mir"…
Blic pre 6 sati
Folk pevačica Olja Karleuša sa mužem živi u kući na Avali, a ekipa "Blica" ju je jednom prilikom posetila na velelepnom imanju. Oljin muž je sagradio pravi mali raj, sklonište od gradske buke i gužve. - Nije daleko, videli ste i sami koliko vam je… »
Vesti dana »
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Zahtevi su ispunjeni, mogu da rade šta hoće": Vučić o studentskim blokadama
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Novak se oglasio ponoćnom porukom: "Obrazovana omladina je najveća snaga Srbije, svima nam je potrebno razumevanje i poštovanje"
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana
Povukli smo sve poteze do sada: Vučić iz Brisela: Otvaranje Klastera 3 krajem januara, najkasnije početkom februara
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 3 satajoš 1 povezana