Povezane vesti
"Pevanje mi je hobi, suprug mi je direktor!" Pogledajte luks dom naše pevačice na planini: Bazen neobičnog oblika, a…
Kurir 18.12.2024
Pevačica Olja Karleuša sa porodicom živi u velelepnoj kući na Avali, a istakla je da joj izuzetno prija što živi u mirnom kraju, van gradske gužve. - Nije daleko, videli ste i sami koliko vam je trebalo da stignete. Ja ionako radim vikendom, Peca… »
Ovo je luksuzni dom naše pevačice na planini: Bazen neobičnog oblika, ogromna garnitura, a okolo šuma: "Ovde imam mir"…
Blic 18.12.2024
Folk pevačica Olja Karleuša sa mužem živi u kući na Avali, a ekipa "Blica" ju je jednom prilikom posetila na velelepnom imanju. Oljin muž je sagradio pravi mali raj, sklonište od gradske buke i gužve. - Nije daleko, videli ste i sami koliko vam je… »
Vesti dana »

Strani „neprijatelji“ napadaju Los Anđeles, gradonačelnica uvela policijski čas
Danas pre 43 minutajoš 16 povezanih

Zemljotres u Srbiji: Rano jutros se zatreslo ovo mesto, oglasio se Seizmološki zavod
Kurir pre 43 minutajoš 16 povezanih

"Dobijamo šture informacije o njihovom stanju": Ambasador BiH u Austriji za "Blic" nakon masakra u Gracu: Među povređenima i dvoje mladih poreklom iz Bosne
Blic pre 13 minutajoš 18 povezanih

Stiže nam temperaturni obrt, ovo je tačan datum: Oglasio se RHMZ, posle tropskih dana dolaze pljuskovi sa grmljavinom
Kurir pre 3 minutajoš 19 povezanih

Kina i SAD se složile oko okvira za implementaciju konsenzusa lidera
Beta pre 59 minutajoš 13 povezanih