Povezane vesti
Porodila se poznata Zvezda Granda! Pevačica objavila prvu sliku iz porodilišta, a tek da čujete ko joj je izabranik i kako su…
Kurir 18.12.2024
Marina Bogdanović, pevačica i bivša učesnica "Zvezda Granda", porodila se i na svet donela devojčicu. Marina je na Instagramu objavila prvu fotografiju iz porodilišta, pozirala je sa naslednicom i tom prilikom je otkrila koje ime su odabrali za nju. -… »
Porodila se "Zvezda Granda": Obajvila prvu sliku iz porodilišta, naslednici dali ime jakog značenja
Blic 18.12.2024
Marina Bogdanović, pevačica i bivša učesnica "Zvezda Granda", porodila se i na svet donela devojčicu. Marina je na Instagramu objavila prvu fotografiju iz porodilišta, pozirala je sa naslednicom i tom prilikom je otkrila koje ime su odabrali za nju. -… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Studenti i zborovi u više gradova organizuju komemorativne skupove
NIN pre 1 satjoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 42 minutajoš 49 povezanih

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 42 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 112 povezane