Povezane vesti
"Ne želim da mi dete umre nekršteno": Ovako je otac Aleksandar krstio tri bebe u inkubatorima na neonatologiji
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. "Ne želim da mi dete umre nekršteno", reči su na koje zadrhti brada svešteniku Aleksandru Čavki prisećajući se teškog trenutka kad mu se jedan otac obratio na Instututu za neonatologiju uz molbu da krsti njegovu prevremeno rođenu… »
(Video): Sveštenik Aleksandar tri prevremeno rođene bebe krstio je u inkubatoru: Reči roditelja sa neonatologije u Beogradu…
Blic pre 21 sat
"Prišao mi je otac i upitao me da li bih krstio i njegovo dete, jer ne želi da umre nekršteno", očiju punih suza ispričao je sveštenik Aleksandar Čavka. Tokom svoje službe sveštenici dolaze u dodir sa mnogo ljudi, a neretko su ti susreti veoma… »
Vesti dana »
Srbija postaje deo SEPA: Vučić o otvaranju Klastera 3: "Očekujemo to u januaru ili februaru"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Đoković se oglasio povodom političke situacije u Srbiji: Duboko verujem u snagu mladih ljudi i njihovu želju za boljom budućnošću
Insajder pre 1 satjoš 3 povezane
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Zahtevi su ispunjeni, mogu da rade šta hoće": Vučić o studentskim blokadama
Blic pre 6 satijoš 1 povezana