Повезане вести

Реал разбио Монако

Реал разбио Монако

Б92 19.12.2024
Кошаркаши Реал Мадрида савладали су Монако резултатом 94:72 у 17. колу Евролиге. Реал је најавио боље дане другом победом у низу, док је Монаку прекинуо серију од три тријумфа. Мадриђани сада имају 8-9, а Монегашани 11-6… »
Ајзеа Кенан искрен: Ко је био лош? Недовић и ја…

Ајзеа Кенан искрен: Ко је био лош? Недовић и ја…

Спорт клуб 19.12.2024
Бек Црвене звезде говорио је по слетању из Истанбула о утисцима после непријатног пораза од Ефеса (89:67), као и о припреми за утакмицу у којој црвено-бели у петак дочекују екипу Макабија. Мало је рећи да је Ајзеа Кенан био… »
"Осећам да ми жељко верује, да пусти дете од 18 година..." Митар Бошњаковић пред меч Ефес - Партизан

"Осећам да ми жељко верује, да пусти дете од 18 година..." Митар Бошњаковић пред меч Ефес - Партизан

Вечерње новости 19.12.2024
Млади кошаркаш Партизана, Митар Бошњаковић, причао је за "Спорт Клуб" о наредном мечу црно-белих против Ефеса као и о Жељку Обрадовићу. ФОТО: М. Вукадиновић - Очекивања су увек велика, после оног тешког пораза мислим да треба… »
Петрушев: "Није смак света, ако добијемо Макаби..."

Петрушев: "Није смак света, ако добијемо Макаби..."

Вечерње новости 19.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Ефеса у 16. колу Евролиге са 89:67. Филип Петрушев не мисли да је због тога смак света, већ да морају да победе Макаби те ће све бити у реду. ФОТО: Тањуг/АП - Није толико било лоше колико… »
Везенков најкориснији играч 16. кола Евролиге

Везенков најкориснији играч 16. кола Евролиге

Спортски журнал 19.12.2024
Олимпијакос је у среду савладао Виртус. Кошаркаш Олимпијакоса Саша Везенков најкориснији је играч (МВП) 16. кола Евролиге, саопштено је данас на званичном сајту такмичења. Кошаркаши Олимпијакоса победили су у среду на свом… »
Бонга за СК: Добро нам је дошао слободан дан (ВИДЕО)

Бонга за СК: Добро нам је дошао слободан дан (ВИДЕО)

Спорт клуб 19.12.2024
Кошаркаши Партизана отпутовали су у четвртак ујутру у Истанбул где их у петак очекује дуел са Анадолу Ефесом. Разговарали смо пред тај дуел са Исаком Бонгом. Кошаркаши Партизана имали су слободан дан након пораза од Асвела… »
Бошњаковић: Наш тимски дух је недирнут, после пораза смо још јачи

Бошњаковић: Наш тимски дух је недирнут, после пораза смо још јачи

Пошто су поражени од Асвела, црно-бели су већ збили редове за Ефес. Пред гостовање у Истанбулу, Партизан је пре два дана на свом паркету поражени од Асвела 82:79 у 16. колу Евролиге, док је Ефес у среду на свом терену победио… »
Митровић: Лењост у нападу и недисциплина однели предност

Митровић: Лењост у нападу и недисциплина однели предност

Капитен црвено-белих анализирао разлоге пораза од Ефеса. Црвена звезда је у Истанбулу доживела тежак пораз од Ефеса 89:67. Иако је почетак меча обећавао, крајњи исход и разлика од 22 поена оставили су горак утисак. Лука… »
Петрушев: Изгубили смо ритам, а кад их крене незадрживи су

Петрушев: Изгубили смо ритам, а кад их крене незадрживи су

За црвено - беле Ефес остао недодирљив у Истанбулу. Најефикаснији у редовима Црвене звезде јуче у 16. колу Евролиге, Филип Петрушев се вратио у Истанбул и заиграо против тима са којим је пре две и по године освојио титулу… »
Петрушев: "Ако победимо Макаби све ће бити у реду"

Петрушев: "Ако победимо Макаби све ће бити у реду"

Спортске.нет 19.12.2024
Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Ефеса у 16. колу Евролиге 89:67. Филип Петрушев је истакао да упркос томе што је у последњој деоници Звезда примила 30 поена, а постигла 10, његов тим није играо баш тако као што бројке… »
Бошњаковић за СК: Жељко има вере у мене, осећај је невероватан

Бошњаковић за СК: Жељко има вере у мене, осећај је невероватан

Спорт клуб 19.12.2024
Пред сам полазак Партизана ка Истанбулу пред меч са Анадолу Ефесом разговарали смо са Митром Бошњаковићем. Каква су очекивања пред меч са Ефесом? „Очекивања су увек велика, после оног тешког пораза мислим да треба да се… »
Нема среће за Звезду на Босфору

Нема среће за Звезду на Босфору

Политика 19.12.2024
Ефес савладао Црвену звезду девети пут заредом на свом терену 89:67 (14:25, 22:17, 23:15, 30:10) – Турски тим преломио утакмицу серијом 13:0 у последњој четвртини. На Босфору нема среће за Црвену звезду бар кад игра против… »
Б92.спорт скенер: Звездино "самоубиство"

Б92.спорт скенер: Звездино "самоубиство"

Б92 19.12.2024
Звезда је добро ушла у утакмицу, повела са +11, а онда извршила "самоубиство” у другом полувремену. Кошаркаши Црвене звезде су убедљиво поражени од Ефеса у Истанбулу са 89:67, у оквиру 16. кола Евролиге. Црвено-бели су одиграли… »
Од сјаја до очаја: Потоп Звезде у последњој четвртини у Истанбулу

Од сјаја до очаја: Потоп Звезде у последњој четвртини у Истанбулу

Данас 19.12.2024
Кошаркаши Ефеса победили су Црвену звезду 89:67 (14:25, 22:17, 23:15, 30:10) у 16. колу Евролиге. Након овог тријумфа тим из Истанбула има скор 9-7, а београдски клуб је на учинку 8-8. Звезда се сада налази 11. месту на табели… »
Сферопулос: Доживели смо колапс у четвртој четвртини

Сферопулос: Доживели смо колапс у четвртој четвртини

Данас 18.12.2024
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је после пораза од Ефеса да је његова екипа доживеле колапс у четвртој четвртини. – Нисмо успели до краја да се држимо нашег плана игре, доживели смо колапс у последњој… »
Звезда и Партизан назадовали на табели Евролиге

Звезда и Партизан назадовали на табели Евролиге

Данас 18.12.2024
Кошаркаши Олимпијакоса победили су вечерас на свом терену у Атини Виртус 87:77 (29:17, 14:29, 21:10, 23:21), а до победе су их предводили Саша Везенков са 27 и Еван Фурније са 20 поена. На тај начин завршено је 16. коло Евролиге… »

Вести дана »