Povezane vesti
Dodik: Sviđa mi se Trampova ideja da Kanada postane 51 država SAD
Blic 19.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je danas da mu se sviđa ideja novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa da Kanada postane 51. američka država. "Sviđa mi se Trampova ideja. Životna i realistična", napisao je Dodik na platformi… »
Dodik: Sviđa mi se Trampova ideja da Kanada postane 51 država SAD
Blic 19.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je danas da mu se sviđa ideja novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa da Kanada postane 51. američka država. "Sviđa mi se Trampova ideja. Životna i realistična", napisao je Dodik na platformi… »
Dodik: Sviđa mi se Trampova ideja – životna i realistična
Danas 18.12.2024
Ideja novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trampa da Kanada postane 51. američka država mi se sviđa i ona je životna i realistična, istakao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u objavi na Iksu. RTRS podseća da je novoizabrani američki… »
Vesti dana »

RHMZ izdao hitna upozorenja za intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar u Nišavskom i Mačvanskom okrugu
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 49 povezanih

Džeferson-Vuden osvojila zlato u trci na 100 metara na SP u Tokiju
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih

Poljoprivrednici najavili protest zbog neispunjenih zahteva: Traže pomoć države i niže cene goriva
Serbian News Media pre 4 satijoš 14 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 46 minutajoš 8 povezanih

Bolan šamar za Srbiju i težak poraz od autsajdera – debakl „orlova“ na početku Svetskog prvenstva
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih