Povezane vesti
Dodik: Sviđa mi se Trampova ideja da Kanada postane 51 država SAD
Blic 19.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je danas da mu se sviđa ideja novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa da Kanada postane 51. američka država. "Sviđa mi se Trampova ideja. Životna i realistična", napisao je Dodik na platformi… »
Dodik: Sviđa mi se Trampova ideja da Kanada postane 51 država SAD
Blic 19.12.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je danas da mu se sviđa ideja novoizabranog američkog predsednika Donalda Trampa da Kanada postane 51. američka država. "Sviđa mi se Trampova ideja. Životna i realistična", napisao je Dodik na platformi… »
Dodik: Sviđa mi se Trampova ideja – životna i realistična
Danas 18.12.2024
Ideja novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trampa da Kanada postane 51. američka država mi se sviđa i ona je životna i realistična, istakao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u objavi na Iksu. RTRS podseća da je novoizabrani američki… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Nastavlja se sednica Narodne skupštine: Poslanici i dalje raspravljaju o legalizaciji i EXPO
Nova pre 24 minutajoš 31 povezana

JANAF dobio produženje licence za transport nafte NIS-u do 15. oktobra
RTV pre 20 minutajoš 27 povezanih

Redu se ne nazire kraj! Ogroman broj građana na Prokopu, svi čekaju da krene brzi voz za Suboticu! (foto/video)
Alo pre 4 minutajoš 24 povezane

Šotra i srpski mentalitet: Najbolji filmovi koji su oblikovali našu kulturu
BizLife pre 10 minutajoš 65 povezanih

Od ovog datuma nova tura snega i zahlađenje: Stiže "miholjski" obrt, ali ruska zima ne popušta: Ovo je detaljna prognoza
Blic pre 3 satajoš 22 povezane