Povezane vesti
Kako se širio bunt na fakultetima u Srbiji i šta kažu studenti
BBC News 19.12.2024
Studentska pobuna, među najvećim poslednjih decenija, počela je blokadom jednog fakulteta u Beogradu, da bi se postepeno proširila na više od 50 širom zemlje. Umesto „ja" govore „mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve… »
Danas 19.12.2024
Umesto „ja“ govore „mi“. Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve, da se vrate pređašnjem studentskom životu, za sada jednoglasno odgovaraju – ne. Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je… »
Radio 021 19.12.2024
Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je blokadom jednog fakulteta u Beogradu, da bi se postepeno proširio na više od 50 širom zemlje. BBC Umesto „ja" govore „mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile… »
NIN 19.12.2024
Umesto "ja" govore "mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve, da se vrate pređašnjem studentskom životu, za sada jednoglasno odgovaraju - ne. Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 5 satijoš 36 povezanih

Škotski mediji: "Partizan bio 27 bodova iza Zvezde - eliminisali su tim koji je ostao bez dva igrača"
B92 pre 6 minutajoš 63 povezane

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 1 satjoš 58 povezanih

Šta Tramp nudi Putinu da prekinu rat u Ukrajini: Moskva tvrdi da je predlog Vašingtona prihvatljiv
Nova pre 36 minutajoš 65 povezanih