Povezane vesti
Kako se širio bunt na fakultetima u Srbiji i šta kažu studenti
BBC News pre 1 sat
Studentska pobuna, među najvećim poslednjih decenija, počela je blokadom jednog fakulteta u Beogradu, da bi se postepeno proširila na više od 50 širom zemlje. Umesto „ja" govore „mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve… »
Danas pre 5 sati
Umesto „ja“ govore „mi“. Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve, da se vrate pređašnjem studentskom životu, za sada jednoglasno odgovaraju – ne. Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija… »
NIN pre 5 sati
Umesto "ja" govore "mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve, da se vrate pređašnjem studentskom životu, za sada jednoglasno odgovaraju - ne. Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je… »
Radio 021 pre 5 sati
Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je blokadom jednog fakulteta u Beogradu, da bi se postepeno proširio na više od 50 širom zemlje. BBC Umesto „ja" govore „mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im… »
Vesti dana »
(BLOG) Petnaestominutna blokada, studenti i srednjoškolci nastavljaju proteste, dobili i podršku Đokovića, glumaca…
N1 Info pre 4 minutajoš 22 povezane
Slučaj Peliko: Dvadeset godina bivšem mužu, osuđeni i ostali
Dojče vele pre 46 minutajoš 18 povezanih
SPC slavi Svetog Nikolu, sveca koga poštuje čitav hrišćanski svet; Lazić: Najvažnije da imamo jedni druge
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Sastanak Lidera EU - Kalas: Ishiterni pozivi na mirovne pregovore bili bi loši po Ukrajinu
RTV pre 1 satjoš 14 povezanih