Повезане вести
Како се ширио бунт на факултетима у Србији и шта кажу студенти
BBC News 19.12.2024
Студентска побуна, међу највећим последњих деценија, почела је блокадом једног факултета у Београду, да би се постепено проширила на више од 50 широм земље. Уместо „ја" говоре „ми". На позиве власти у Србији, које тврде да су… »
Данас 19.12.2024
Уместо „ја“ говоре „ми“. На позиве власти у Србији, које тврде да су им испуниле све захтеве, да се врате пређашњем студентском животу, за сада једногласно одговарају – не. Студентски бунт у Србији, један од највећих последњих… »
Радио 021 19.12.2024
Студентски бунт у Србији, један од највећих последњих деценија, почео је блокадом једног факултета у Београду, да би се постепено проширио на више од 50 широм земље. ББЦ Уместо „ја" говоре „ми". На позиве власти у Србији, које… »
НИН 19.12.2024
Уместо "ја" говоре "ми". На позиве власти у Србији, које тврде да су им испуниле све захтеве, да се врате пређашњем студентском животу, за сада једногласно одговарају - не. Студентски бунт у Србији, један од највећих последњих… »
Вести дана »
Нови Сад: Група грађана кренула пешице ка Београду да подржи Дијану Хрку у штрајку глађу
Бета пре 3 минутајош 33 повезане
Отварање Великог египатског музеја у Каиру уз присуство светских лидера
Наслови.аи пре 1 минутјош 6 повезаних
Вучић: Национални стадион биће подигнут до краја фебруара 2027.
Блоомберг Адриа пре 22 минутајош 25 повезаних