Povezane vesti
Kako se širio bunt na fakultetima u Srbiji i šta kažu studenti
BBC News 19.12.2024
Studentska pobuna, među najvećim poslednjih decenija, počela je blokadom jednog fakulteta u Beogradu, da bi se postepeno proširila na više od 50 širom zemlje. Umesto „ja" govore „mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve… »
Danas 19.12.2024
Umesto „ja“ govore „mi“. Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve, da se vrate pređašnjem studentskom životu, za sada jednoglasno odgovaraju – ne. Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je… »
Radio 021 19.12.2024
Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je blokadom jednog fakulteta u Beogradu, da bi se postepeno proširio na više od 50 širom zemlje. BBC Umesto „ja" govore „mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile… »
NIN 19.12.2024
Umesto "ja" govore "mi". Na pozive vlasti u Srbiji, koje tvrde da su im ispunile sve zahteve, da se vrate pređašnjem studentskom životu, za sada jednoglasno odgovaraju - ne. Studentski bunt u Srbiji, jedan od najvećih poslednjih decenija, počeo je… »
Vesti dana »

Susret "političkih titana": Ukrajina je jedna od tema sastanka Trampa i Putina, "Evropa sada nema ulogu u pitanjima njene budućnosti"
N1 Info pre 46 minutajoš 65 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 117 povezanih

Policija privedenog maloletnika prosledila Centru za socijalni rad u Novom Sadu
Beta pre 56 minutajoš 126 povezanih

Čuveni sportista reagovao zbog prebijanja građana, snimak brutalnog nasilja policije u Valjevu ga „naterao“ da se oglasi
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Radulović (SNS): Pristalice vlasti i opozicije pozivam na uzdržanost
Gradski portal 018 pre 3 satajoš 28 povezanih