Повезане вести
"Једино сам женско дете у фамилији у предходних 100 година": Ове детаље о жени Огњена Амиџића нисте знали, открила све о…
Блиц 19.12.2024
Супруга водитеља Огњена Амиџића, Мина, активна је на мрежама, а често одговара на питања својих пратиоца што је био случај и овог пута. Њене пратиоце је, између осталог, занимало све везано за њено порекло, па је Мина била… »
"Прабака ми је Гркиња, прадеда Цинцар" Жена Огњена Амиџића открила све о пореклу: Једино сам женско у претходних 100…
Курир 19.12.2024
Мина Наумовић, супруга Огњена Амиџића, открила детаље о свом пореклу и образовању на друштвеној мрежи, где је свакодневно активна. - Ћаос, занима ме коју си школу завршила и одакле си? Имаш најлепше дете - један фан јој је… »
Вести дана »
Стручњак: Повлачење НИС-а са листинга Београдске берзе изазвало би крах акционарства
Нова економија пре 1 сатјош 61 повезана
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 5 сатијош 12 повезаних
Тајни америчко-руски план за крај рата у Украјини: Шта је познато
BBC News пре 5 минутајош 71 повезана
Кремљ се коначно огласио о Трамповом плану! Ево шта каже Путинов портпарол о светској вести 1, има поруку за Зеленског: "Боље је да то учини одмах" (фото)
Курир пре 24 минутајош 20 повезаних
Студенти Филозофског у Новом Саду протестују због услова за упис, пружају подршку професорки Клеут
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних