Povezane vesti
"Jedino sam žensko dete u familiji u predhodnih 100 godina": Ove detalje o ženi Ognjena Amidžića niste znali, otkrila sve o…
Blic 19.12.2024
Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina, aktivna je na mrežama, a često odgovara na pitanja svojih pratioca što je bio slučaj i ovog puta. Njene pratioce je, između ostalog, zanimalo sve vezano za njeno poreklo, pa je Mina bila raspoložena i otkrila je… »
"Prabaka mi je Grkinja, pradeda Cincar" Žena Ognjena Amidžića otkrila sve o poreklu: Jedino sam žensko u prethodnih 100…
Kurir 19.12.2024
Mina Naumović, supruga Ognjena Amidžića, otkrila detalje o svom poreklu i obrazovanju na društvenoj mreži, gde je svakodnevno aktivna. - Ćaos, zanima me koju si školu završila i odakle si? Imaš najlepše dete - jedan fan joj je postavio pitanje, a mlada… »
Vesti dana »
Stručnjak: Povlačenje NIS-a sa listinga Beogradske berze izazvalo bi krah akcionarstva
Radio sto plus pre 51 minutajoš 59 povezanih
„Pored Generalštaba, vlast bi da bez zaštite ostavi još 15 kulturnih dobara“
Nova pre 5 satijoš 11 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dimitrijev
BBC News pre 42 minutajoš 68 povezanih
Studenti Filozofskog u Novom Sadu održali protest zbog uslova za upis godine, pružili podršku profesorki Kleut
Nedeljnik pre 2 satajoš 18 povezanih