Povezane vesti
„Nisi sama“: Žene koje su preživele silovanja uz Žizel Peliko
Danas pre 1 sat
Dobitnica Nobelove nagrade za mir Nadia Murad živo se seća trenutka kad je prvi put saznala šta se desilo žrtvi masovnog silovanja u Francuskoj Žizel Peliko. „Ulazila sam u avion na putu da govorim na događaju o seksualnom nasilju povezanom sa… »
„Nisi sama": Žrtve silovanja uz Žizel Peliko
Radio 021 pre 5 sati
BBC 100 žena razgovarao je s preživelima silovanja i aktivistkinjama širom sveta da bi saznali kako je priča Žizel Peliko uticala na njihove živote. AFP Otkako je donela odluku da se odrekne svog prava na anonimnost, Žizel Peliko je postala simbol… »
„Nisi sama“: Žrtve silovanja uz Žizel Peliko
Danas pre 5 sati
Dobitnica Nobelove nagrade za mir Nadia Murad živo se seća trenutka kad je prvi put saznala šta se desilo žrtvi masovnog silovanja u Francuskoj Žizel Peliko. „Ulazila sam u avion na putu da govorim na događaju o seksualnom nasilju povezanom sa… »
"Nisi sama": Žrtve silovanja uz Žizel Peliko
NIN pre 5 sati
Dobitnica Nobelove nagrade za mir Nadia Murad živo se seća trenutka kad je prvi put saznala šta se desilo žrtvi masovnog silovanja u Francuskoj Žizel Peliko. "Ulazila sam u avion na putu da govorim na događaju o seksualnom nasilju povezanom sa… »
Vesti dana »
(VIDEO) Automobilom upao na blokadu ispred Farmaceutskog fakulteta, oborio jednu ženu
N1 Info pre 49 minutajoš 35 povezanih
Bivši muž Žizel Peliko osuđen na 20 godina robije! Drogirao je, pa doveo 50 muškaraca da je siluju
Kurir pre 56 minutajoš 20 povezanih
Vučić sa Tajanijem: Zahvalan Italiji na kontinuiranoj podršci Srbiji ka evropskom putu
Euronews pre 2 satajoš 14 povezanih