Povezane vesti
Devojka sa krilima plače kao kiša zbog ćerkice: Snimila je pa sve objavila - Evo zbog čega je prolila reku, pogledajte šta…
Kurir 19.12.2024
Dejana Bačko, poznata kao Devojka sa krilima, podelila je na Instagramu dirljiv snimak na kome se vidi kako je njena ćerkica oponaša. Prizor je rasplakao kako nju, tako i mnoge koji su ovaj emotivni video pogledali. Uz snimak na kome se vidi kako njena… »
Devojka sa krilima plače kao kiša: "Nešto najlepše što sam videla", ćerkica je oponaša - evo šta radi nogama, komentari se…
Blic 19.12.2024
Dejana Bačko, poznatija kao "Devojka sa krilima", podelila je na društvenim mrežama emotivne momente. Na Dejaninom Instagram profilu možemo videti kako njena ćerkica Lara oponaša mamu, pa pokušava da nogama crta, što je raznežilo sve. - Ovo me je… »
Vesti dana »
Održana sednica Saveta bezbednosti UN o Kosovu i Metohiji - Đurić: Srbija nije deo problema, mi smo deo rešenja
RTV pre 3 satajoš 40 povezanih
Katai se oglasio nakon ispisivanja istorije: "Velika je stvar biti drugi na večnoj listi strelaca Zvezde"
Telegraf pre 25 minutajoš 64 povezane
Tramp razmišlja o šokantnom potezu: Predsednik SAD razmatra povlačenje dela američkih trupa iz Evrope!
Kurir pre 2 satajoš 52 povezane
Kolaps na aerodromima širom Evrope Već sada na graničnim prelazima EU je potpuni haos i pakao za putnike Svi strepe šta tek sledi od ponoći kada počinje puna primena EES sistema
Dnevnik pre 5 satijoš 34 povezane
Tokom praznika biblioteka neće raditi, a Gradski bazen biće zatvoren na Vaskrs
Užice oglasna tabla pre 5 satijoš 33 povezane