Povezane vesti
"Ja sam dete iz lude porodice" Ksenija Knežević otkrila šta se dešava u 4 zida: Svađamo se za stolom, sve se trese...
Kurir pre 5 sati
Pevačica i ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, Ksenija Knežević, kaže da se kod kuće sa porodicom non stop svađa, kao i da se to obično dešava za vreme ručka. Naime, Ksenija kaže da je tu uvek prisutna i pesma, tako da je na neki način… »
"Ja sam dete iz lude porodice": Ćerka poznatog pevača otkrila šta se stalno dešava kod kuće: "Non stop se svađamo za…
Blic pre 5 sati
Pevačica i ćerka pevača Nenada Kneževića Kneza, Ksenija Knežević, kaže da se kod kuće sa porodicom non stop svađa, kao i da se to obično dešava za vreme ručka. Naime, Ksenija kaže da je tu uvek prisutna i pesma, tako da je na neki način… »
Vesti dana »
(VIDEO) Automobilom upao na blokadu ispred Farmaceutskog fakulteta, oborio jednu ženu
N1 Info pre 59 minutajoš 37 povezanih
Prvo oglašavanje Žizel Peliko nakon što je izreknuta presuda bivšem mužu i za 50 muškaraca koji su je silovali: "Nikad nisam zažalila zbog odluke da izađem u javnost"
Blic pre 31 minutajoš 22 povezane
Posetili smo mesto odakle je Sveti Nikola: Iz crkve ukrali telo, a prizor grobova na svetom mestu je nestvaran
Mondo pre 30 minutajoš 24 povezane
Zimski raspust počinje nedelju dana ranije: Vlada Srbije naložila Ministarstvu prosvete
Nova pre 18 minutajoš 17 povezanih
Orban: Zelenski da se izjasni o postizanju primirja u Ukrajini tokom Božića
Pravda pre 18 minutajoš 15 povezanih