Повезане вести
Отварање кластера је сигнал да поштују Србију! Вучић поручио из Брисела: Већ за два или три дана стиже први новац из агенде…
Курир 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности из Брисела, и поручује да је захвалан европским лидерима који су тражили отварање кластера за Србију. Александер де Кро, белгијски премијер, рекао је да је Србија направила… »
"Ви ћете некога да јурите, нико вас се не плаши": Вучић из Брисела о Плану раста, Кластеру 3 и опозицији: "Док сам жив, живећу…
Блиц 19.12.2024
Имали смо добар самит Европске народне партије, захвалан сам речима Мицотакиса и Христодулидиса са Кипра који су тражили да Србији буде брже отворени кластери, казао је данас у Бриселу председник Србије Александар Вучић. - Они… »
Србија ће бити друга најбрже растућа економија у Европи: Зашто је баш ова држава прва?
Блиц 19.12.2024
Председник Александар Вучић изјавио је данас, после учешћа на Самиту Европска народна партија - Западни Балкан (ЕПП Вестерн Балканс Суммит) да ће Србија следеће године бити најбрже растућа економија у Европи. "Надам се да су… »
Вучић: Верујем да можемо да очекујемо снажнију подршку ЕПП Србији, то је важна вест за нас
Еуроневс 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је новинарима да је у Бриселу био добар самит Европске народне партије. Навео је да су говорили Урсула фон дер Лајен, Роберта Мецола и Манфред Вебер. "Говорио сам и ја у име Србије… »
Вести дана »
Београд: Због радова на трамвајским шинама, у Булевару краља Александра измене у саобраћају до 10. новембра
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
"Биће тешко, али идемо храбро и одлучно" Млади везиста Торлака најавио судар са Радничким: "Верујемо у себе!"
Курир пре 3 минута
Вештачка интелигенција помаже британским пољопривредницима да прецизно уклоне коров
Политика пре 3 минута