Povezane vesti

"Vi ćete nekoga da jurite, niko vas se ne plaši": Vučić iz Brisela o Planu rasta, Klasteru 3 i opoziciji: "Dok sam živ…

"Vi ćete nekoga da jurite, niko vas se ne plaši": Vučić iz Brisela o Planu rasta, Klasteru 3 i opoziciji: "Dok sam živ…

Blic pre 4 sati
Imali smo dobar samit Evropske narodne partije, zahvalan sam rečima Micotakisa i Hristodulidisa sa Kipra koji su tražili da Srbiji bude brže otvoreni klasteri, kazao je danas u Briselu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Oni znaju da Srbija ima… »
Srbija će biti druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi: Zašto je baš ova država prva?

Srbija će biti druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi: Zašto je baš ova država prva?

Blic pre 4 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle učešća na Samitu Evropska narodna partija - Zapadni Balkan (EPP Western Balkans Summit) da će Srbija sledeće godine biti najbrže rastuća ekonomija u Evropi. "Nadam se da su videli šta i kako… »
Otvaranje klastera je signal da poštuju Srbiju! Vučić poručio iz Brisela: Već za dva ili tri dana stiže prvi novac iz…

Otvaranje klastera je signal da poštuju Srbiju! Vučić poručio iz Brisela: Već za dva ili tri dana stiže prvi novac iz…

Kurir pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Brisela, i poručuje da je zahvalan evropskim liderima koji su tražili otvaranje klastera za Srbiju. Aleksander de Kro, belgijski premijer, rekao je da je Srbija napravila napredak u pristupnim… »
Vučić: Verujem da možemo da očekujemo snažniju podršku EPP Srbiji, to je važna vest za nas

Vučić: Verujem da možemo da očekujemo snažniju podršku EPP Srbiji, to je važna vest za nas

Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je novinarima da je u Briselu bio dobar samit Evropske narodne partije. Naveo je da su govorili Ursula fon der Lajen, Roberta Mecola i Manfred Veber. "Govorio sam i ja u ime Srbije. Zahvalan sam na rečima… »

Vesti dana »