Povezane vesti
Otvaranje klastera je signal da poštuju Srbiju! Vučić poručio iz Brisela: Već za dva ili tri dana stiže prvi novac iz agende…
Kurir 19.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Brisela, i poručuje da je zahvalan evropskim liderima koji su tražili otvaranje klastera za Srbiju. Aleksander de Kro, belgijski premijer, rekao je da je Srbija napravila napredak u pristupnim… »
Vučić: Verujem da možemo da očekujemo snažniju podršku EPP Srbiji, to je važna vest za nas
Euronews 19.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je novinarima da je u Briselu bio dobar samit Evropske narodne partije. Naveo je da su govorili Ursula fon der Lajen, Roberta Mecola i Manfred Veber. "Govorio sam i ja u ime Srbije. Zahvalan sam na rečima… »
Vesti dana »
Delegacija Odbora za spoljne poslove EP nakon posete Skupštini Srbije sastala se sa predstavnicima akademske zajednice i ministrom Starovićem (foto)
Blic pre 3 satajoš 57 povezanih
"Znali smo da je loše, ali ovoliko nismo mogli da zamislimo": Cvijić o utisku poslanika EP
N1 Info pre 53 minutajoš 39 povezanih
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 10 satijoš 9 povezanih
OFAK produžio operativnu licencu Naftnoj industriji Srbije do 20. februara
Politika pre 2 satajoš 46 povezanih