Повезане вести

„Ко ће то да плати?“: Ђукановић (СНС) о Шапићевој најави бесплатног градског превоза

„Ко ће то да плати?“: Ђукановић (СНС) о Шапићевој најави бесплатног градског превоза

Недељник 19.12.2024
Члан председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић изјавио је да би волео да успе концепт бесплатног градског превоза који је јуче најавио градоначелник Београда Александар Шапић, али поставља питање „ко ће то да… »
Ђукановић: Питам се ко ће да плати Шапићев концепт бесплатног градског превоза

НИН 19.12.2024
Члан председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић изјавио је да би волео да успе концепт бесплатног градског превоза који је јуче најавио градоначелник Београда Александар Шапић. "Ја бих волео да успе тај… »
Владимир Ђукановић: Спин је да је Новак Ђоковић подржао протесте

Владимир Ђукановић: Спин је да је Новак Ђоковић подржао протесте

Блиц 19.12.2024
Члан председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић рекао је јутрос да је "најновији спин да је Новак Ђоковић подржао протесте". Владимир Ђукановић је, говорећи о протестима, рекао да је „од јутрос најновији спин… »
Напредњак Владимир Ђукановић тврди да Новак Ђоковић није подржао студенте

Напредњак Владимир Ђукановић тврди да Новак Ђоковић није подржао студенте

Данас 19.12.2024
Члан председништва Српске напредне странке Владимир Ђукановић изјавио је да би волео да успе концепт бесплатног градског превоза који је јуче најавио градоначелник Београда Александар Шапић. „Ја бих волео да успе тај концепт… »

Бета 19.12.2024
Члан председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић изјавио је да би волео да успе концепт бесплатног градског превоза који је јуче најавио градоначелник Београда Александар Шапић. "Ја бих волео да успе тај… »
Ђукановић: Спин да је Ђоковић подржао студенте, питам се ко ће да плати Шапићев концепт бесплатног превоза

Ђукановић: Спин да је Ђоковић подржао студенте, питам се ко ће да плати Шапићев концепт бесплатног превоза

Н1 Инфо 19.12.2024
Члан председништва Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић изјавио је да би волео да успе концепт бесплатног градског превоза који је јуче најавио градоначелник Београда Александар Шапић. „Ја бих волео да успе тај… »

Нови магазин 19.12.2024
Ђукановић: Свиђа ми се Шапићева идеја о бесплатном превозу у Београду, али ко ће то да плати?

Ђукановић: Свиђа ми се Шапићева идеја о бесплатном превозу у Београду, али ко ће то да плати?

Радио 021 19.12.2024
Члан председништва СНС Владимир Ђукановић изјавио је да би волео да успе концепт бесплатног градског превоза који је јуче најавио градоначелник Београда Александар Шапић. "Ја бих волео да успе тај концепт. Мада, искрено, запитаћу… »

Вести дана »