Povezane vesti

„Šta ste vi, politički pedofili?“: Vučić odgovorio opoziciji

„Šta ste vi, politički pedofili?“: Vučić odgovorio opoziciji

Danas pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je „podigao“ zemlju i da mu „ne pada na pamet“ da beži od „ološa koji je opljačkao i privatizovao sve u Srbiji“. Upitan za ocene predstavnika opozicije da je jedno rešenja za… »
Vučić: Podigao sam Srbiju, ne pada mi na pamet da bežim od ološa koji je sve opljačkao

Vučić: Podigao sam Srbiju, ne pada mi na pamet da bežim od ološa koji je sve opljačkao

Novi magazin pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "podigao" zemlju i da mu "ne pada na pamet" da beži od "ološa koji je opljačkao i privatizovao sve u Srbiji". Upitan za ocene predstavnika opozicije da je jedno rešenja za smirivanje protesta… »

N1 Info pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "podigao" zemlju i da mu "ne pada na pamet" da beži od "ološa koji je opljačkao i privatizovao sve u Srbiji". Upitan za ocene predstavnika opozicije da je jedno rešenja za smirivanje protesta… »
Vučić o tome da ode iz zemlje kao Asad: Da bežim od ološa i političkih pedofila? Ne pada mi na pamet

Vučić o tome da ode iz zemlje kao Asad: Da bežim od ološa i političkih pedofila? Ne pada mi na pamet

Radio 021 pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "podigao" zemlju i da mu ne pada na pamet da beži od "ološa koji je opljačkao i privatizovao sve u Srbiji". Upitan za ocene predstavnika opozicije da je jedno rešenja za smirivanje protesta i… »
Vučić o opoziciji: Umislili su da ih se neko plaši, Srbija nikad nije bila snažnija

Vučić o opoziciji: Umislili su da ih se neko plaši, Srbija nikad nije bila snažnija

Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao, odgovarajući na pitanja novinara o zahtevu Gorana Ješića da se Ekspo izbaci iz budžeta, da postoje trenuci u istoriji koji su poznati po tome što zbog različitih događaja dođe do "isplivavanja na… »

Vesti dana »