Повезане вести

„Шта сте ви, политички педофили?“: Вучић одговорио опозицији

„Шта сте ви, политички педофили?“: Вучић одговорио опозицији

Данас 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је „подигао“ земљу и да му „не пада на памет“ да бежи од „олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији“. Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »
Вучић: Подигао сам Србију, не пада ми на памет да бежим од олоша који је све опљачкао

Вучић: Подигао сам Србију, не пада ми на памет да бежим од олоша који је све опљачкао

Нови магазин 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је "подигао" земљу и да му "не пада на памет" да бежи од "олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији". Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »

Н1 Инфо 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је "подигао" земљу и да му "не пада на памет" да бежи од "олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији". Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »
Вучић о томе да оде из земље као Асад: Да бежим од олоша и политичких педофила? Не пада ми на памет

Вучић о томе да оде из земље као Асад: Да бежим од олоша и политичких педофила? Не пада ми на памет

Радио 021 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је "подигао" земљу и да му не пада на памет да бежи од "олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији". Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »
Вучић о опозицији: Умислили су да их се неко плаши, Србија никад није била снажнија

Вучић о опозицији: Умислили су да их се неко плаши, Србија никад није била снажнија

Еуроневс 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић је рекао, одговарајући на питања новинара о захтеву Горана Јешића да се Експо избаци из буџета, да постоје тренуци у историји који су познати по томе што због различитих догађаја дође до… »

Вести дана »