Povezane vesti
Vučić: Podigao sam Srbiju, ne pada mi na pamet da bežim od ološa koji je sve opljačkao
N1 Info 19.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je "podigao" zemlju i da mu "ne pada na pamet" da beži od "ološa koji je opljačkao i privatizovao sve u Srbiji". Upitan za ocene predstavnika opozicije da je jedno rešenja za smirivanje protesta i… »
Vučić o tome da ode iz zemlje kao Asad: Da bežim od ološa i političkih pedofila? Ne pada mi na pamet
Radio 021 19.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je "podigao" zemlju i da mu ne pada na pamet da beži od "ološa koji je opljačkao i privatizovao sve u Srbiji". Upitan za ocene predstavnika opozicije da je jedno rešenja za smirivanje protesta i blokada u… »
Vučić o opoziciji: Umislili su da ih se neko plaši, Srbija nikad nije bila snažnija
Euronews 19.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao, odgovarajući na pitanja novinara o zahtevu Gorana Ješića da se Ekspo izbaci iz budžeta, da postoje trenuci u istoriji koji su poznati po tome što zbog različitih događaja dođe do "isplivavanja na površinu… »
Vesti dana »
Policija upozorava na telefonske prevare – traže novac za navodno lečenje članova porodice
Južne vesti pre 50 minutajoš 18 povezanih
EULEX za Danas o prebijanju Raškovića: Pratimo slučaj, svaki navod o zlostavljanju mora biti ispitan
Danas pre 30 minutajoš 19 povezanih
Prva izjava Zvezdana Terzića posle kraha od Hapoela! Jedini iz kluba je izašao pred medije, ovo je njegova poruka
Kurir pre 35 minutajoš 49 povezanih