Повезане вести
„Шта сте ви, политички педофили?“: Вучић одговорио опозицији
Данас 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је „подигао“ земљу и да му „не пада на памет“ да бежи од „олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији“. Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »
Вучић: Подигао сам Србију, не пада ми на памет да бежим од олоша који је све опљачкао
Нови магазин 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је "подигао" земљу и да му "не пада на памет" да бежи од "олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији". Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »
Вучић: Подигао сам Србију, не пада ми на памет да бежим од олоша који је све опљачкао
Н1 Инфо 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је "подигао" земљу и да му "не пада на памет" да бежи од "олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији". Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »
Вучић о томе да оде из земље као Асад: Да бежим од олоша и политичких педофила? Не пада ми на памет
Радио 021 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је "подигао" земљу и да му не пада на памет да бежи од "олоша који је опљачкао и приватизовао све у Србији". Упитан за оцене представника опозиције да је једно решења за… »
Вучић о опозицији: Умислили су да их се неко плаши, Србија никад није била снажнија
Еуроневс 19.12.2024
Председник Србије Александар Вучић је рекао, одговарајући на питања новинара о захтеву Горана Јешића да се Експо избаци из буџета, да постоје тренуци у историји који су познати по томе што због различитих догађаја дође до… »
Вести дана »
Фајненшел Тајмс: Трамп дао рок Зеленском „неколико дана“ да прихвати мировни план
Данас пре 10 минутајош 16 повезаних
Спајић оптимиста, тврди да ће Црна Гора у ЕУ 2028. Премијер очекује пуноправно чланство до тада и поручује да ће Подгорица тамо "чекати" остале из региона
Курир пре 0 минутајош 13 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 35 минутајош 11 повезаних