Povezane vesti
"Katolkinja sam, ali..." Hrvatica zapevala pesmu "Junaci sa Košara", zapalila je mreže zbog svog gesta
Telegraf 19.12.2024
Preporučujemo. Jedna devojka iz Hrvatske postala je viralna nakon što je objavila video u kojem peva našu čuvenu pesmu "Junaci sa Košara". Jedna od najemotivnijih pesama posvećena je palim borcima na Košarama koji su poginuli 1999. godine. Ova… »
Hrvatica se snimala kako peva "Junaci sa Košara" i zapalila internet: Komentari samo pljušte, a ono što je napisala…
Blic 19.12.2024
Devojka iz Hrvatske na TikTok-u izazvala je brojne komentare nakon što je objavila snimak na kojem peva pesmu "Junaci sa Košara". Ispod objave ostavila je i komentar zbog kojeg je mnoge oduševila. - Katolkinja sam, Hrvatica, ali isto volim da poslušam… »
Hrvatica zapevala pesmu o srpskim junacima sa Košara: "Skupom cenom majko plaća se sloboda!" Izazvala salvu komentara (video)
Kurir 19.12.2024
Jedna devojka iz Hrvatske izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama! Ona je ponosno zapevala pesmu "Junaci sa Košara"! "Ja ti majko živ se vratit' kući neću, I sad već u crkvi zapali mi sveću. Da Bog meni pokoj s' junacima poda, skupom… »
Vesti dana »
Studentske blokade i odavanje pošte nastradalima u Novom Sadu, u Beogradu protest dela radnika EPS-a
RTS pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Insajder pre 10 satijoš 11 povezanih
Konfuzija u školama u Srbiji: jedni rade, drugi skratili časove ,a treći obustavili rad
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 24 povezane