Повезане вести
"Католкиња сам, али..." Хрватица запевала песму "Јунаци са Кошара", запалила је мреже због свог геста
Телеграф 19.12.2024
Препоручујемо. Једна девојка из Хрватске постала је вирална након што је објавила видео у којем пева нашу чувену песму "Јунаци са Кошара". Једна од најемотивнијих песама посвећена је палим борцима на Кошарама који су погинули… »
Хрватица се снимала како пева "Јунаци са Кошара" и запалила интернет: Коментари само пљуште, а оно што је написала одушевило…
Блиц 19.12.2024
Девојка из Хрватске на ТикТок-у изазвала је бројне коментаре након што је објавила снимак на којем пева песму "Јунаци са Кошара". Испод објаве оставила је и коментар због којег је многе одушевила. - Католкиња сам, Хрватица, али… »
Хрватица запевала песму о српским јунацима са Кошара: "Скупом ценом мајко плаћа се слобода!" Изазвала салву коментара (видео)
Курир 19.12.2024
Једна девојка из Хрватске изазвала је лавину коментара на друштвеним мрежама! Она је поносно запевала песму "Јунаци са Кошара"! "Ја ти мајко жив се вратит' кући нећу, И сад већ у цркви запали ми свећу. Да Бог мени покој с'… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 3 сатајош 29 повезаних
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 24 минутајош 43 повезане
НБС: Нема проблема са снабдевеношћу евром на девизном тржишту, курс динара није угрожен
РТВ пре 3 сатајош 22 повезане