Povezane vesti
Laura Pausini napravila spektakl: „Beograde, zaljubila sam se, hvala ti”
Danas pre 4 sati
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska… »
"Beograde, zaljubila sam se, hvala ti" – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Blic pre 5 sati
Italijanska zvezda oduševila srpskim jezikom, nezaboravnim trenucima i jakim porukama. Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od… »
“Beograde, zaljubila sam se, hvala ti” – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Kurir pre 5 sati
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska… »
Vesti dana »
Ana Lalić: Uprkos propagandi prorežimskih medija, vlast ne može da sakrije odgovornost za tragediju u Novom Sadu
Novi magazin pre 34 minutajoš 48 povezanih
Predlog Vlade Srbije: Za sve đake raspust od 23. decembea do 20. januara
Ozon pre 2 satajoš 21 povezana
Danas se slavi Sveti Nikola, a u zapadnoj Srbiji postoji jedan poseban običaj
Danas pre 6 satijoš 25 povezanih
Reprezentativni sindikati prosvete: „Nasilni prekid nastave, tražimo povlačenje predloga“
Vreme pre 1 satjoš 40 povezanih
Bivši muž Žizel Peliko osuđen na 20 godina robije! Drogirao je, pa doveo 50 muškaraca da je siluju
Kurir pre 4 satijoš 24 povezane