Povezane vesti
Laura Pausini napravila spektakl: „Beograde, zaljubila sam se, hvala ti”
Danas 19.12.2024
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska diva… »
"Beograde, zaljubila sam se, hvala ti" – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Blic 19.12.2024
Italijanska zvezda oduševila srpskim jezikom, nezaboravnim trenucima i jakim porukama. Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog… »
“Beograde, zaljubila sam se, hvala ti” – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Kurir 19.12.2024
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska diva… »
Vesti dana »

Novi toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 38 stepeni i više
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 38 povezanih

Starmer: Odluka Izraela o Gazi je pogrešna, pozivamo na hitno preispitivanje
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih

Danas ističe Trampov rok Putinu, pretio je sankcijama Rusiji, a sada? „Zavisi od njega“
Nova pre 26 minutajoš 31 povezana

Gužve na granici: Na izlazu iz Srbije na Batrovcima čeka se oko tri sata
Ozon pre 2 satajoš 14 povezanih

Priština: Ročište protiv Igora Popovića, tužilaštvo predlaže novčanu kaznu i zabranu ulaska na Kosovo i Metohiju
RTV pre 31 minutajoš 9 povezanih