Povezane vesti
Laura Pausini napravila spektakl: „Beograde, zaljubila sam se, hvala ti”
Danas 19.12.2024
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska diva… »
"Beograde, zaljubila sam se, hvala ti" – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Blic 19.12.2024
Italijanska zvezda oduševila srpskim jezikom, nezaboravnim trenucima i jakim porukama. Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog… »
“Beograde, zaljubila sam se, hvala ti” – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Kurir 19.12.2024
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska diva… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme poslednjeg dana avgusta: Kiša i pljuskovi, ali stiže i zahlađenje
Glas juga pre 50 minutajoš 12 povezanih

Nije mogla da sakrije suze: Eliminisana jedna od najlepših teniserki sveta (foto)
Večernje novosti pre 26 minutajoš 14 povezanih

Horor u Bosni! Mladić (19) ušao u minsko polje da vrati koze! Poginuo na licu mesta! Tragedija u Hodžićima!
Kurir pre 51 minutajoš 8 povezanih

Umro jedan od mladića izbodenih nožem na Vračaru: Podlegao povredama u Urgentnom, napala ih dvojica ispred kladionice u Kursulinoj
Kurir pre 30 minutajoš 15 povezanih