Povezane vesti
Laura Pausini napravila spektakl: „Beograde, zaljubila sam se, hvala ti”
Danas 19.12.2024
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska diva… »
"Beograde, zaljubila sam se, hvala ti" – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Blic 19.12.2024
Italijanska zvezda oduševila srpskim jezikom, nezaboravnim trenucima i jakim porukama. Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog… »
“Beograde, zaljubila sam se, hvala ti” – Laura Pausini zapalila scenu: 3 sata svetskog spektakla u Areni
Kurir 19.12.2024
Beogradska Arena sinoć je zasijala u punom sjaju kada je Laura Pausini, uz ovacije publike, izlašla na binu i donela svetski šou. Atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka, a gromoglasni aplauzi pratili su svaki njen potez na sceni. Italijanska diva… »
Vesti dana »

Problemi na evropskim aerodromima: Kašnjenja u Londonu, Berlinu i Briselu zbog sajber napada
Euronews pre 25 minutajoš 19 povezanih

Vučić: Na vojnoj paradi predstavljen ponos Srbije, hoćemo mir, ali čuvamo teritoriju
RTV pre 55 minutajoš 20 povezanih

Ukrajina napala Zaporošku nuklearnu elektranu: Eksplozije iznad centra za obuku
NIN pre 3 satajoš 24 povezane