Povezane vesti
Jami otkrila detalje druženja sa Gastozom, pa spomenula Anđelu: "Uvek me je privlačila njegova nerealna energija"
Mondo pre 7 sati
Folkerka je progovorila o svom druženju sa poznatim reperom i učesnikom "Elite 8". Pevačica Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom. U emisiji "Pitam za druga" gost je bila… »
"Nekada zna da bude dosadan" Jami otkrila detalje druženja sa Gastozom: Ono što je rekla o njegovoj vezi sa Anđelom mnoge…
Kurir pre 8 sati
Pevačica Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom. Naime, u emisiji "Pitam za druga" gost je bila pevačica Jasna Milenković Jami. Ona je progovorila o svom druženju sa Nenadom… »
Jami progovorila o odnosu sa ovim poznatim kolegom: Uvek me je privlačio, ima tu energiju!
Vesti online pre 10 sati
Pevačica Jasna Milenković Jami progovorila je o odnosu sa reperom Nenadom Marinkovićem Gastozom prilikom gostovanja u jednoj emisiji. Ispričala je da je Gastoz prema njoj idealan za saradnju, kao i da ima divnu energiju: – Gastoza sam upoznala kroz… »
"Nekada zna da bude dosadan": Jami otkrila detalje druženja sa Gastozom: "Smešna mi je njegova veza sa Anđelom"
Blic pre 12 sati
Pevačica Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom. Naime, u emisiji "Pitam za druga" gost je bila pevačica Jasna Milenković Jami. Ona je progovorila o svom druženju sa Nenadom… »
"Nekada zna da bude dosadan" Jami otkrila detalje druženja i saradnje sa Gastozom: Smešna mi je njegova veza sa Anđelom
Kurir pre 12 sati
Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom u emisiji "Pitam za druga". - Gastoza sam upoznala kroz neki drugi rijaliti, ali uvek me je privlačio zbog njegove energije. Uvek mi je bio… »
Vesti dana »
Ceca ugostila vip face u domu na Dedinju: Nataša Rodić zablistala u crnom, a poznati fotograf došao sa lepom plavušom - ovako porodica Ražnatović slavi Svetog Nikolu (foto)
Blic pre 16 minutajoš 5 povezanih
U automobilu pronađeno šestoro stranih državljana! Akcija policije u Subotici: Ukupno pronađeno 58 migranata na području Subotice i Kikinde
Kurir pre 21 minutajoš 3 povezane
Partizan poslao podršku Matijasu Lesoru: “Budi hrabar, brate, tvoja crno-bela porodica te voli”
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana
Zašto je album 'Entertainment!' sastava Gang of Four najžešći debitantski album svih vremena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana