Повезане вести
Јами открила детаље дружења са Гастозом, па споменула Анђелу: "Увек ме је привлачила његова нереална енергија"
Мондо 19.12.2024
Фолкерка је проговорила о свом дружењу са познатим репером и учесником "Елите 8". Певачица Јасна Миленковић Јами је проговорила о дружењу са репером и ријалити учесником Ненадом Маринковићем Гастозом. У емисији "Питам за друга"… »
"Некада зна да буде досадан" Јами открила детаље дружења са Гастозом: Оно што је рекла о његовој вези са Анђелом многе ће…
Курир 19.12.2024
Певачица Јасна Миленковић Јами је проговорила о дружењу са репером и ријалити учесником Ненадом Маринковићем Гастозом. Наиме, у емисији "Питам за друга" гост је била певачица Јасна Миленковић Јами. Она је проговорила о свом… »
Јами проговорила о односу са овим познатим колегом: Увек ме је привлачио, има ту енергију!
Вести онлине 19.12.2024
Певачица Јасна Миленковић Јами проговорила је о односу са репером Ненадом Маринковићем Гастозом приликом гостовања у једној емисији. Испричала је да је Гастоз према њој идеалан за сарадњу, као и да има дивну енергију: –… »
"Некада зна да буде досадан" Јами открила детаље дружења и сарадње са Гастозом: Смешна ми је његова веза са Анђелом
Курир 19.12.2024
Јасна Миленковић Јами је проговорила о дружењу са репером и ријалити учесником Ненадом Маринковићем Гастозом у емисији "Питам за друга". - Гастоза сам упознала кроз неки други ријалити, али увек ме је привлачио због његове… »
"Некада зна да буде досадан": Јами открила детаље дружења са Гастозом: "Смешна ми је његова веза са Анђелом"
Блиц 19.12.2024
Певачица Јасна Миленковић Јами је проговорила о дружењу са репером и ријалити учесником Ненадом Маринковићем Гастозом. Наиме, у емисији "Питам за друга" гост је била певачица Јасна Миленковић Јами. Она је проговорила о свом… »
Вести дана »
Почињу пријаве за легализацију објеката и упис својине у катастар
Јужне вести пре 4 сатијош 31 повезана
Русија поздравила нову стратегију САД: У документи се ЕУ оптужује да блокира америчке напоре да заврши рат у Украјини
Еуроневс пре 1 сатјош 47 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 33 минутајош 30 повезаних
Норис: Титулу посвећујем родитељима, дозволили су ми да јурим овај сан који је постао стварност
РТС пре 1 сатјош 38 повезаних