Povezane vesti
Jami otkrila detalje druženja sa Gastozom, pa spomenula Anđelu: "Uvek me je privlačila njegova nerealna energija"
Mondo 19.12.2024
Folkerka je progovorila o svom druženju sa poznatim reperom i učesnikom "Elite 8". Pevačica Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom. U emisiji "Pitam za druga" gost je bila upravo… »
"Nekada zna da bude dosadan" Jami otkrila detalje druženja sa Gastozom: Ono što je rekla o njegovoj vezi sa Anđelom mnoge će…
Kurir 19.12.2024
Pevačica Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom. Naime, u emisiji "Pitam za druga" gost je bila pevačica Jasna Milenković Jami. Ona je progovorila o svom druženju sa Nenadom… »
Jami progovorila o odnosu sa ovim poznatim kolegom: Uvek me je privlačio, ima tu energiju!
Vesti online 19.12.2024
Pevačica Jasna Milenković Jami progovorila je o odnosu sa reperom Nenadom Marinkovićem Gastozom prilikom gostovanja u jednoj emisiji. Ispričala je da je Gastoz prema njoj idealan za saradnju, kao i da ima divnu energiju: – Gastoza sam upoznala kroz neki… »
"Nekada zna da bude dosadan" Jami otkrila detalje druženja i saradnje sa Gastozom: Smešna mi je njegova veza sa Anđelom
Kurir 19.12.2024
Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom u emisiji "Pitam za druga". - Gastoza sam upoznala kroz neki drugi rijaliti, ali uvek me je privlačio zbog njegove energije. Uvek mi je bio… »
"Nekada zna da bude dosadan": Jami otkrila detalje druženja sa Gastozom: "Smešna mi je njegova veza sa Anđelom"
Blic 19.12.2024
Pevačica Jasna Milenković Jami je progovorila o druženju sa reperom i rijaliti učesnikom Nenadom Marinkovićem Gastozom. Naime, u emisiji "Pitam za druga" gost je bila pevačica Jasna Milenković Jami. Ona je progovorila o svom druženju sa Nenadom… »
Vesti dana »

IDF naredio evakuaciju celog grada Gaze, Kac preti da će biti sravnjen sa zemljom
RTS pre 46 minutajoš 15 povezanih

Zemljotres jačine 5,3 po Rihteru pogodio je noćas grčko ostrvo Eviju
Serbian News Media pre 2 satajoš 14 povezanih