Povezane vesti

"Samo sam se dobro udala" Urnebesni odgovori Beograđana na pitanje - čime se bave pa voze luksuzne automobile, snimak zapalio…

"Samo sam se dobro udala" Urnebesni odgovori Beograđana na pitanje - čime se bave pa voze luksuzne automobile, snimak zapalio…

Kurir pre 5 sati
Globalni trend sa ulica svetskih metropola, u kojima autori kratkih video-snimaka prilaze vlasnicima luksuznih automobila s jednim jednostavnim, ali provokativnim pitanjem: "Čime se bavite?", stigao je i u Srbiju. Dobro prepoznatljiv trend sa ulica… »
"Samo sam se dobro udala": Ljudi u Beogradu na pitanje "čime se bave pa voze luksuzne automobile" dali odgovore zbog kojih se…

"Samo sam se dobro udala": Ljudi u Beogradu na pitanje "čime se bave pa voze luksuzne automobile" dali odgovore zbog kojih se…

Blic pre 10 sati
Globalni trend sa ulica svetskih metropola, u kojima autori kratkih video-snimaka prilaze vlasnicima luksuznih automobila s jednim jednostavnim, ali provokativnim pitanjem: "Čime se bavite?", konačno je stigao je i u Srbiju. Dobro prepoznatljiv trend sa… »

Vesti dana »