Povezane vesti
"Osećala sam ogroman teret.." Teška ispovest Seke Aleksić o patnji i teškom periodu: Ožiljci su deo mene!
Kurir pre 3 sata
Seka Aleksić ne krije da je u životu doživela puno nepravdi, ali iz svih je izašla jača i mudrija. Seka u braku s Veljkom Piljikićem, ima dva sina Jakova i Jovana, a kako kaže dolazak dece ju je promenio. - Deca vas nauče empatiji na potpuno nov… »
"Doživela sam nepravde, ožiljci su deo mene": Seka Aleksić progovorila o patnji i teškom periodu: "Osećala sam ogroman…
Blic pre 4 sati
Seka Aleksić ne krije da je u životu doživela puno nepravdi, ali iz svih je izašla jača i mudrija. Seka u braku s Veljkom Piljikićem, ima dva sina Jakova i Jovana, a kako kaže dolazak dece ju je promenio. - Deca vas nauče empatiji na potpuno nov… »
Seka Aleksić ekskluzivno za Story: Ne bih menjala svoje ožiljke
Story pre 8 sati
Seka Aleksić jedna od naših najvećih zvezda, očarava jednostavavnošću i normalim stavovima pa zato i ne čudi što je veliki uzor, pre svega, mladima. Majka dvojice sinova, Jakova i Jovana, koje ima u harmoničnom braku s Veljkom Piljikićem, ne… »
Vesti dana »

U Novom Sadu i danas 15 minuta tišine za žrtve, nisu zabeleženi incidenti
Beta pre 4 satijoš 48 povezanih

Prosvetni sindikati: Ministarstvo da povuče odluku o nasilnom prekidu nastave
Jugmedia pre 2 satajoš 21 povezana

Ministarstvo prosvete predložilo da zimski raspust za sve škole počne u utorak
Radio 021 pre 3 satajoš 38 povezanih

Bivši muž Žizel Peliko osuđen na 20 godina robije! Drogirao je, pa doveo 50 muškaraca da je siluju
Kurir pre 7 satijoš 24 povezane