Повезане вести
Сека Алексић ексклузивно за Стори: Своје ожиљке не бих мењала
Стори 19.12.2024
Сека Алексић, једна од наших највећих звезда, очарава једноставношћу и нормалим ставовима, па зато и не чуди што је велики узор, пре свега, младима. Мајка двојице синова, Јакова и Јована, које има у хармоничном браку с Вељком… »
"Осећала сам огроман терет.." Тешка исповест Секе Алексић о патњи и тешком периоду: Ожиљци су део мене!
Курир 19.12.2024
Сека Алексић не крије да је у животу доживела пуно неправди, али из свих је изашла јача и мудрија. Сека у браку с Вељком Пиљикићем, има два сина Јакова и Јована, а како каже долазак деце ју је променио. - Деца вас науче… »
"Доживела сам неправде, ожиљци су део мене": Сека Алексић проговорила о патњи и тешком периоду: "Осећала сам огроман терет"…
Блиц 19.12.2024
Сека Алексић не крије да је у животу доживела пуно неправди, али из свих је изашла јача и мудрија. Сека у браку с Вељком Пиљикићем, има два сина Јакова и Јована, а како каже долазак деце ју је променио. - Деца вас науче… »
Вести дана »
Постављен светски рекорд: Ево колико утакмица и дана је Звезда била непоражена код куће!
Хот спорт пре 19 минутајош 114 повезане
Покушан војни пуч, председник на сигурном, пучисти тврде: Узели смо националну телевизију!
Дневник пре 34 минутајош 31 повезана
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 3 сатајош 51 повезана
"Таква је политика клуба": Тренер Партизана се огласио због Ланетовог сина
Мондо пре 1 сатјош 37 повезаних