Povezane vesti
"Mama, mama, neko je ubio Marka": Bolna ispovest majke prve žrtve Uroša Blažića, opisala susret sa ubicom
Mondo 19.12.2024
Majka mladića koji je izgubio život u masakru Uroša Blažića prisetila se te kobne večeri, 4. maja 2023. godine. "Ni posle 19 meseci ne mogu da shvatim i prihvatim činjenicu da mi je neko ubio nedužno dete! Uništio mi je zajedništvo i idealnu porodicu. Ja… »
"Moj sin nije dobio jedan metak, nego rafal" Majka prve žrtve Uroša Blažića otvorila dušu za Kurir: "Još ga čekam da dođe…
Kurir 19.12.2024
Ni posle 19 meseci ne mogu da shvatim i prihvatim činjenicu da mi je neko ubio nedužno dete! Uništio mi je zajedništvo i idealnu porodicu. Ja mog Marka i dalje čekam da se pojavi na kapiji, da uđe u kuću... Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 80 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 39 povezanih

Ledeni oblak dolazi sa juga Srbije: Pogledajte kako će se kretati iz časa u čas, donosi jaku kišu i sneg
Mondo pre 47 minutajoš 54 povezane

Autom i nožem napadao ljude kod sinagoge u Mančesteru, ima povređenih, policija upucala napadača
Danas pre 11 minutajoš 18 povezanih

Šta je Sumud flotila i zašto je htela da dostavi pomoć Gazi morem kad Izrael ne da
BBC News pre 32 minutajoš 15 povezanih