Povezane vesti
Dašić: Žao mi je kada neko zloupotrebi mlade i pretvori ih u žrtve političke borbe
U centar 19.12.2024
Gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić, osvrnuo se na blokade fakulteta i najavljene proteste, ocenjujući ih kao „politiku na ulicama“. Komentarišući trenutna dešavanja, Dašić je istakao da je Srbija slobodna zemlja, što se potvrđuje činjenicom da država… »
Dašić: Žao mi je kada neko zloupotrebi mlade i od njih napravi žrtvu u političkoj borbi
RTK 19.12.2024
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić blokade fakulteta i najavljene proteste ocenjuje kao „politiku na ulicama“. On je, komentarišući aktuelna dešavanja, rekao da je Srbija slobodna država što dokazuje činjenica da čak i kada se u protestima prelaze… »
Vesti dana »
Prve reči Novaka nakon bolne eliminacije! Poen za TV špice mu došao glave: Bilo je sjajno - ali ostao sam bez benzina!
Kurir pre 26 minutajoš 40 povezanih
Ovo je poslednje javno pojavljivanje brata Darka Lazića: Voditelj otkrio kako se Dragan ponašao u studiju, a zbog jedne stvari mu je jako žao (video)
Kurir pre 6 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Jokić očitao lekciju Šengunu: Tripl-dabl posle kojeg nije morao na teren u poslednjoj četvrtini
Danas pre 6 minutajoš 22 povezane
Ujutru mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 21 stepen
Insajder pre 5 minutajoš 10 povezanih