Povezane vesti
Dašić: Žao mi je kada neko zloupotrebi mlade i pretvori ih u žrtve političke borbe
U centar 19.12.2024
Gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić, osvrnuo se na blokade fakulteta i najavljene proteste, ocenjujući ih kao „politiku na ulicama“. Komentarišući trenutna dešavanja, Dašić je istakao da je Srbija slobodna zemlja, što se potvrđuje… »
Dašić: Žao mi je kada neko zloupotrebi mlade i od njih napravi žrtvu u političkoj borbi
RTK 19.12.2024
Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić blokade fakulteta i najavljene proteste ocenjuje kao „politiku na ulicama“. On je, komentarišući aktuelna dešavanja, rekao da je Srbija slobodna država što dokazuje činjenica da čak i kada se u… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 27 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 51 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane